τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Θανάσης
- Rookie poster

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Εσθήρ έγραψε:![]()
Το εδω σου δεν ξερω που ειναι,αν εισαι αθηνα μια χαρα κουνιοσαστε απο αλκυονιδες βλεπε 81.Ναι ξερω καλα τους σεισμους ημουν 18 χρονια ζακυνθο και εχω κανει και σεμιναρια για σεισμους πολλα.Εχω και σεισμολογους φιλους.
Το σπιτι που μενω ειναι με ενοικιο δεν ειναι δικο μου αλλα ειναι διοροφο με υπερυψωμενο ισογειο ειναι μετα το 2007 νομιζω ,ουτε πυλωτες ουτε τιποτα οροφοδιαμεριαμα μια χαρα φαινεται.Πολυ ωραια κατασκευη .
Το θεμα δεν ειναι να με βρει σπιτι το θεμα ειναι ΠΟΥ θα σε βρει ο σεισμος.Πχ αν εισαι στο κεντρο της πολης στον κεντρικο δρομο με ολα τα μπαλκονια απο πανω ε; Τι κανεις;![]()
Δεν τους φοβαμαι ιδιαιτερα , οταν δεν πολυβαραει γιατι 18 χρονια στη ζακυνθο κουνιομανε συνεχως και ακαταπαυστα και εκει βαραει πανω απο 6μισαρια δεν ξερεις ποσα τετοια εχω ζησει.![]()
βεβαια οταν κανει μεγαλο θα φοβηθω αλλα αν σου πω οτι οι μικροι μου αρεσουν ποσο ανωμαλη θα με πεις;
Γω είμαι στην άλλη άκρη της Αττικής, στα νότια και ανατολικά.
Εδώ κοντά μεγάλο ρηγμα δεν έχει. Κατι ψιλα έχει, που μπορεί να κάνουν σεισμό μέχρι 3-4, στα Σπάτα, το Κορωπί και τον Ευβοϊκό. Πέρυσι που έγινε ο σεισμός στην Πάρνηθα εδώ κάτω ιιιιισα που το καταλάβαμε. Έχει και σκληρά πετρώματα εδώ στο υπέδαφος, οπότε γενικά δεν "κουνάει".
Με Κούλη πρωθυπουργό και δήμαρχο από το μητσοτακέικο, την Αθήνα θα την απέφευγα κατά το δυνατόν.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Εσθήρ
- Basic poster

Θανάσης έγραψε:Εσθήρ έγραψε:
έβλεπες "άγριες μέλισσες";
Μπα οχι,γιατι ρωτας;

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
Στύγιος
vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:Έχω επιτήρηση στις Πανελλήνιες αύριο γφ@#![]()
Έγερσις: 05.30
Αναχώρησις: 06.20
Άφιξις: 07.30
Επιστροφή:
φακ
Σέρνομαι ,δεν έχω όρεξη ούτε να φάω. Απελπισία και βαρεμάρα 4 ώρες σερί. Μέχρι και τις ετικέτες απ' τα μπουκάλια του νερού διάβαζα.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Στύγιος έγραψε:vallon έγραψε:
φακ
Σέρνομαι ,δεν έχω όρεξη ούτε να φάω. Απελπισία και βαρεμάρα 4 ώρες σερί. Μέχρι και τις ετικέτες απ' τα μπουκάλια του νερού διάβαζα.
έμπα και στο βόθρο να τα ακούσεις τώρα για τους τεμπέληδες του δημοσίους καθηγητές..
άσε έφαγα ήττα σήμερα
οι "αγαπημένοι" μου μαθητές δεν μου κάνουν την χάρη να γραφτούν στην "άλλη" ειδικότητα
τι ήθελα και τους πέρναγα.;;;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Θανάσης
- Rookie poster

Εσθήρ έγραψε:Θανάσης έγραψε:
έβλεπες "άγριες μέλισσες";
Μπα οχι,γιατι ρωτας;
από περιέργεια.

0 .
-
Στύγιος
vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:
έμπα και στο βόθρο να τα ακούσεις τώρα για τους τεμπέληδες του δημοσίους καθηγητές..
![]()
άσε έφαγα ήττα σήμερα
οι "αγαπημένοι" μου μαθητές δεν μου κάνουν την χάρη να γραφτούν στην "άλλη" ειδικότητα
τι ήθελα και τους πέρναγα.;;;;
Εμένα ήταν τριπλή η ήττα. Με βάλανε επιτήρηση στην Πληροφορική ,πάω να διαβάσω τα θέματα και δεν καταλάβαινα Χριστούλη
6 παιδάκια ήταν όλα, μετά τη δυνατή αποχώρηση μείνανε 2. Ε μας πήγανε μέχρι το κουδούνι της λήξης

Ήμουν έτοιμος να "πηδηχτώ" απ' το παράθυρο..
0 .