Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 01 Μαρ 2019, 15:00

Λαχουρένιος έγραψε:

Αγις έγραψε:Aπο την παρεα μου (5 ατομα ) που ειμαστε απο τα 16 μαζι κανενας δεν νυμφευθηκε κ οποιοι εκαναν παιδια ειναι εκτος γάμου.κ συμβιωσης .
Απολαυσαν κ απολαμβανουν ζωάρα.
Γνωστοι και ως ''Ανυποτακτοι'' οπως μας βάπτισε ενας γεροντομαγκας Αρβανιτης που μας γνωριζε .
Στο συγγενικο περιβάλλον (πρωτα ξαδελφια) η αναλογια είναι 1 στο μαγγανοπηδαγο 3 ελευθεροι. κ ωραιοι.

Με τα παιδια ασχολουνται καθολου?

Ναι ασχολουνται .( τα παιδια γνωριζουν ποιος ειναι ο φυσικος τους πατερας ) ακομα και στις περιπτωσεις που υπάρχει μεγάλη αποσταση.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2019, 15:02

Αγις έγραψε:
Ναι ασχολουνται .( τα παιδια γνωριζουν ποιος ειναι ο φυσικος τους πατερας ) ακομα και στις περιπτωσεις που υπάρχει μεγάλη αποσταση.

Ελπιζω να μην θεωρεις ενασχοληση απλως το να μην ειναι αγνωστου πατρος τα παιδια... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 01 Μαρ 2019, 15:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:

Ελπιζω να μην θεωρεις ενασχοληση απλως το να μην ειναι αγνωστου πατρος τα παιδια... :D

Σωστα ελπιζεις .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μαρ 2019, 16:15

Αγις έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Σωστα ελπιζεις .

Πως διαχειριζονται την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει τα παιδια τους απο τις πικραμενες μαναδες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 01 Μαρ 2019, 18:16

Λαχουρένιος έγραψε:
Αγις έγραψε:
Σωστα ελπιζεις .

Πως διαχειριζονται την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει τα παιδια τους απο τις πικραμενες μαναδες?

Απλο .
Δεν ειναι πικραμενες - δεν κανουν πλυση εγκεφαλου.
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Μαρ 2019, 18:43

Αγαπητοι φιλοι την κανω για Μακεδονια.

Θα τα πουμε απο Δευτερα.

Wish me luck.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Μαρ 2019, 18:55

Αρίστος έγραψε:Αγαπητοι φιλοι την κανω για Μακεδονια.

Θα τα πουμε απο Δευτερα.

Wish me luck.

.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 01 Μαρ 2019, 19:03

Αρίστος έγραψε:Αγαπητοι φιλοι την κανω για Μακεδονια.

Θα τα πουμε απο Δευτερα.

Wish me luck.

.

Δεν την χρειάζεσαι - θα καθαρισεις με ανεση :ciao5:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 04:35

Γυρισα τραγικα απογοητευμενος.

Ακουστε ποσα στραβα προεκυψαν.

Κατ' αρχην πηγα με φιλο μεσιτη και για καλυτερη καλυψη και για να μου δωσει καποιες πραγματικες πληροφοριες.

α) Χθες το μεσημερι φαγαμε στο "αρχοντικο" οπου εκτος της αδελφης της καθηγητριας ηρθαν καποια ξαδερφια της και ενας παπας. Το επιπεδο ηταν απαραδεκτο το λιγοτερο και μια ερωτηση που δεχθηκαμε με το φιλο το μεσιτη ειναι γιατι εκει στην Αθηνα δεν ξεσηκωνομαστε να μπουμε στη Βουλη για να τιμωρησουμε τους προδοτες που ξεπουλησαν το ονομα της Μακεδονιας. Ειρωνικα σχολια για το μηκος των μαλλιων μου ακουστηκαν απο ενα ξαδελφο της και αν δεν υπηρχε η καθηγητρια να μπει στη μεση θα σκυλοβριζομασταν.

β) Η περιουσια μου λεει ο φιλος μου σε ακινητα και κτηματα μπορει να κινειται στα 3 με 4 εκατομμυρια αλλα δεν βρισκεται αγοραστης γι' αυτην την περιοχη ακομη και στην περιπτωση που ξεμπλεκα τα κληρονομικα. Περιπτωση αγορας θα υπηρχε μονο απο καποιον πλουσιο ντοπιο αλλα τετοιος απο οτι μαθαμε δεν υπαρχει πλεον.

γ) Το αρχοντικο ηταν καποτε αρχοντικο. Τωρα εχει πολλες και σοβαρες σε καποια σημεια ζημιες που θα κοστισουν αρκετα λεφτα. Το αλλο σπιτι που θα μπορουσαμε να ζησουμε βρισκεται σε ενα σημειο που βρωμαει κυριολεκτικα ο τοπος, δεν καθισα να ρωτησω καν το γιατι. Υπαρχει ενα τριτο σπιτι που η καθηγητρια το εχει μισο μισο με την αδελφη της αλλα αυτη ειναι περιπτωσαρα που εγω δεν μπορω να μεινω μαζι της ουτε 5 λεπτα (δεν βαζει γλωσσα μεσα και ολο ρωταει τα πιο απιστευτα). Τεραστιο προβλημα θα εχω ακομη και να ερχεται να τρωει μαζι μας κατι που καταλαβα πως αμα παω να μεινω θα συμβαινει αρκετα τακτικα ανεξαρτητα σε ποιο σπιτι θα καθομασταν.

δ) Με λιγα λογια εγω δεν μπορω να μεινω εκει πανω και ουτε γινεται να πουλησουμε την περιουσια και να μεινουμε καπου αλλου γιατι απλα η περιουσια δεν πουλιεται.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 04:45

Εχω τοσα νευρα που δεν ξερω που να ξεσπασω.

Ειδικα τα εχω παρει με το σοι της.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”