Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 20:56

Λαχουρένιος έγραψε:Η εστιαση επρεπε να ειχε κλεισει τουλαχιστον 2 βδομαδες πριν. Πηραν την αποφαση να την κλεισουν καθυστερημενα και αντι να ξεκινησει η εφαρμογη αμεσα τους εδωσαν 3 μερες αβαντα μεχρι και την Δευτερα που μας περασε μπας και κανουν λιγο τζιρο παραπανω. Πιπες.

Τωρα με αυτες τις μαλακιες θα χασουν την εορταστικη περιοδο οπου θα εκαναν σοβαρο τζιρο. Δεν βλεπω να λειτουργουν μεσα στις γιορτες. Θα τα ανοιξουν μετα τις γιορτες για να αποφυγουν τον συνωστισμο στα μαγαζια λογω πρωτοχρονια και χριστουγεννων. Προβλεπω οτι το λοκνταουν θα κρατησει μεχρι μεσα Δεκεμβριου και μετα θα ανοιξουν ολα πλην εστιασης.

αυτο με την εστιαση εχει παραγινει μονο ενας ντιπ ηλιθιος το φανταζεται και ασφαλως ειναι καραμελα για την κυβερνηση

εχεις παει λαχου σε ενα εστιαταριο ; σε ενα φαγαδικο; σε μια ταβερνα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 21:02

εγω μια χαρα ειμαι αλλα εχω εναν π@@@@ με παραξενα γαλανα ματια και μολις με βλεπει εχω ελαφρο πονοκεφαλο
σαν τωρα ....κατα τα αλλα δεν φορεσα μασκα δεν επλενα τα χερια με διαφορες μαλακιες
και δεν κρατουσα αποστασεις και οχι μονο εγω ενας φιλος ηταν σε νησι δεν επαιρνε καμια προφυλαξη και αυτος
και γυρισε μια χαρα ...και μου τα ελεγε χθες

τωρα πως εσεις φοβαστε οτι θα κολλατε δεν ξερω

μαλλον ολοι αυτοι που κανουν οτι φοβουνται ειναι δημοσιοι ή τα εχουν και θελουν να λουφαρουν και να πληρωθουν
και απο πανω γιατι δεν εξηγείται αλλιως .....λαχου εσυ; δημοσιος εισαι;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 21:09

τελικα με το αν θα εχουμε παλι λοκνταουν εγινε και αυτο μας εκλεισαν μεσα οι π@@@@@ παλι

εγω ανοιχτος θα ειμαι και θα υπολειτουργω
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2020, 21:15

ξεχασα και το κυριοτερο μ ε μια δυο ασπιρινες ο ιος εξαφανιζεται για τοσο επικινδυνος μιλαμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Νοέμ 2020, 21:28

Αρίστος έγραψε:Kαι τα τρια που ειπες δεν ισχυουν, ξεπερασες και το συνηθισμενο σου σκορ. :laugh1:

α) Ο Τσιοδρας ειπε και με εμβολιο αλλα και με την ανοσια της αγελης θα σωθουμε (το ειπε στο σουηδικο περιοδικο).

β) Η ανοσια αγελης δεν ειναι σιγουρο οτι χρειαζεται τοσο ψηλο ποσοστο οσο το 60%, υπαρχουν αντιγνωμιες αναμεσα στους επιστημονες, σε καθε περιπτωση και το 20%-30% εμποδιζει αρκετα τη μεταδοση.

To 20-30% ειναι ελαχιστο, ενδεικτικα ο ΠΟΥ λεει οτι το αντιστοιχο ποσοστο για την ιλαρα ειναι 93% και για την πολιομυελιτιδα 80%

https://www.who.int/news-room/q-a-detai ... d-covid-19

Στην Ελλαδα εχει μολυνθει μολις το 0,5% του πληθυσμου που σημαινει οτι απεχουμε πολυ απο το herd immunity για αυτο και επιλεγεται η πολιτικη των λοκνταουν. Ακομα και στην Σουηδια μονο το 1,5% εχει κολλησει.

γ) Βγηκε νεα μελετη οτι τα αντισωματα κρατανε επι 8 μηνες, απο τοτε που εμφανιστηκε στη Δυση ο ιος.
Αλλη μελετη λεει πως το 80% εχει ΦΥΣΙΚΗ ανοσια στον ιο, κατι που σας το ελεγα σαν πιθανοτητα την ανοιξη και γελαγατε. Αν δεν υπηρχαν ομως ατομα με φυσικη ανοσια σε καποιες κατηγοριες ιων η ανθρωποτητα θα ειχε ηδη εξολοθρευθει.

Aυτο και αν ειναι ψεκασμενια. Βρε μυρωδια, αν το 80% ειχαμε ανοσια στον κορονοιο τοτε θα ειχαμε πετυχει ηδη την ανοσια αγελης.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Νοέμ 2020, 22:05

Από αύριο την ώρα που παίρνω πρωϊνό με καφέ, τοστ και χυμό, θα παρακολουθώ πάλι στην τηλεόραση την Αστυνομία να κατεβάζει επιβάτες από τα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ στου Φιξ για μη χρήση μάσκας (ή με τη μύτη έξω από τη μάσκα) και να επιβάλει πρόστιμα (αυτή τη φορά 300 ευρώ), ενώ εκείνοι θα λένε τα τρελά "Δεν υπάρχει κορωνοϊός, μας το είπε ο Θεός".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Νοέμ 2020, 09:49

NikosVy έγραψε:Από αύριο την ώρα που παίρνω πρωϊνό με καφέ, τοστ και χυμό, θα παρακολουθώ πάλι στην τηλεόραση την Αστυνομία να κατεβάζει επιβάτες από τα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ στου Φιξ για μη χρήση μάσκας (ή με τη μύτη έξω από τη μάσκα) και να επιβάλει πρόστιμα (αυτή τη φορά 300 ευρώ), ενώ εκείνοι θα λένε τα τρελά "Δεν υπάρχει κορωνοϊός, μας το είπε ο Θεός".

nikos να ψηνεις μικρα ψωμακια σε φετες και να τα αλειβεις με διαφορες γευσεις απο μαρμελαδα
επισης και ενα μελατο αυγο ολα αυτα θα τα τρως με μια μεγαλη πετσετα κρεμασμενη απο το λαιμο
αφηνοντας μικρες πορδιτσες να φευγουν χαλαρα απο τον ποπο

να σας πω και ενα πρωινο με διαφορετικο μενου που δοκιμασα μια φορα πιο πανω απο την ορεστιαδα του εβρου
μολις ξυπνησα και καθησα στο τραπεζι της προχειρης κουζινας του σπιτιου (εχουν δυο την μια την κρατουν καθαρη)
μεγαλα λουκανικα τηγανισμένα με το λιπος τους ξινό τραχανα με φετες ψωμιου ξεροψημενες στην σομπα ξυλου
ολα αυτα τα συνοδευες με κατσικισιο γαλα ...αυτο το πρωινο με κρατησε μια ολοκληρη ημερα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Νοέμ 2020, 09:51

λοκνταουν φιλοι μου και κρατηθειτε γερα α ρε βρε ψεκασμενοι !
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Νοέμ 2020, 12:48

ενας ψεκασμενος ψεκασε μια ολοκληρη χωρα με το χτωχοξολ αροξολ, ψοφοξωλ....μπορει να το κανει και το κανει. τα γατακια μεσα να κανουν κοκουνινγκ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Νοέμ 2020, 16:08

Ο Ιωαννιδης χτυπησε παλι.

Πρωτοσελιδο τον εχει η Δημοκρατια μαζι με το λοιμωξιολογο Ι.Καβαλιωτη.

Και οι δυο διαφωνουν καθετα με το συλλογικο lockdown.

Εικόνα

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”