nemo έγραψε:εχω αρχισει να πινω μπυρες που ειχα χρονια να πιω ..αυτην την στιγμη νιωθω καλα αλλα δεν ξερω για μετα
αφου εχω κανονισει για παραλια με βοτκα
δεν είναι τίποτα
άλλο ένα χανγκοβερ, παρέα με κάτι τύπους που φοράνε άσπρες μπλούζες

nemo έγραψε:εχω αρχισει να πινω μπυρες που ειχα χρονια να πιω ..αυτην την στιγμη νιωθω καλα αλλα δεν ξερω για μετα

vallon έγραψε:nemo έγραψε:εχω αρχισει να πινω μπυρες που ειχα χρονια να πιω ..αυτην την στιγμη νιωθω καλα αλλα δεν ξερω για μετα
δεν είναι τίποτα
άλλο ένα χανγκοβερ, παρέα με κάτι τύπους που φοράνε άσπρες μπλούζες
.gif)

Suzy-Cute✽ έγραψε:

vallon έγραψε:χαίρομαι ιδιαιτέρως που αυτό το καλοκαίρι ασχολήθηκα με μποστάνια , βάρκες, χωράφια με ελιές, φίλους ,τις γάτες μου ( πέντε τον αριθμό) και μερικές ξεπέτες στα γρήγορα να μην μου πιάνουν χώρο.
Τελικά από το να είσαι το θύμα της κάθε ελενίτσας καλύτερα να μοιράζεις πόνο..
άργησα να συνέλθω από αυτό το σοκ αλλά τώρα είμαι ο εαυτός μου και το χαίρομαι
μην αφήνετε τον εαυτούλη σας να πέφτει , καλύτερα στο καναβάτσο να βρίσκεται η άλλη
Vallon

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:χαίρομαι ιδιαιτέρως που αυτό το καλοκαίρι ασχολήθηκα με μποστάνια , βάρκες, χωράφια με ελιές, φίλους ,τις γάτες μου ( πέντε τον αριθμό) και μερικές ξεπέτες στα γρήγορα να μην μου πιάνουν χώρο.
Τελικά από το να είσαι το θύμα της κάθε ελενίτσας καλύτερα να μοιράζεις πόνο..
άργησα να συνέλθω από αυτό το σοκ αλλά τώρα είμαι ο εαυτός μου και το χαίρομαι
μην αφήνετε τον εαυτούλη σας να πέφτει , καλύτερα στο καναβάτσο να βρίσκεται η άλλη
Vallon
Καλυτερα φουστανια παρα μποστανια

nemo έγραψε:υπενθυμιση /.....φορατε τις μασκες σας και την στιγμη της τουαλετας σας
- δεν αγγιζουμε -δεν αφηνουμε να μας αγγιζουν
ουτε δινουμε φιλια -ουτε δεχομαστε -το νου σας διαρκως σε μετρα προφυλαξης
-μην εχετε την παραμικρη αμφιβολια οτι ο ιος μπορει να σας προσπερασει και να κολλησει σε καποιον αλλον
ο ιος δεν ξεχωρίζει ατομα σε δεξιους και αριστερους για αυτον ειστε ολοι ιδιοι -εν δυναμει κολληταρια
τα ειπα και ξελαφρωσα

vallon έγραψε:nemo έγραψε:υπενθυμιση /.....φορατε τις μασκες σας και την στιγμη της τουαλετας σας
- δεν αγγιζουμε -δεν αφηνουμε να μας αγγιζουν
ουτε δινουμε φιλια -ουτε δεχομαστε -το νου σας διαρκως σε μετρα προφυλαξης
-μην εχετε την παραμικρη αμφιβολια οτι ο ιος μπορει να σας προσπερασει και να κολλησει σε καποιον αλλον
ο ιος δεν ξεχωρίζει ατομα σε δεξιους και αριστερους για αυτον ειστε ολοι ιδιοι -εν δυναμει κολληταρια
τα ειπα και ξελαφρωσα
να σου πω,
τι είναι προτιμότερο, καπότα ή μάσκα;
για ρώτα τον φίλο σου τον κούλη να μας πει