bizeli έγραψε:Αρίστος έγραψε:Θεσσαλονικη;
.
Ναι Θεσσαλονίκη.
Ιεροκλης και Αθεριδης για μεγαλο διαστημα δικα σας παιδια.
.

bizeli έγραψε:Αρίστος έγραψε:Θεσσαλονικη;
.
Ναι Θεσσαλονίκη.

Αρίστος έγραψε:bizeli έγραψε:
Ναι Θεσσαλονίκη.
Ιεροκλης και Αθεριδης για μεγαλο διαστημα δικα σας παιδια.
.

itteithe έγραψε:Με τον Καρυωτάκη θα ήθελα να κάνω παρέα. Αλλιώς με τον Ασίμοφ. Αν και με πεθαμένους κομματάκι δύσκολο να κάνεις παρέα.

itteithe έγραψε:Δεν ήταν δύσκολος άνθρωπος ο Καρυωτάκης, απλά πολύ κλειστός. Έχω υπάρξει τόσο κλειστός στο παρελθόν (όχι με αυτοκτονικές τάσεις βέβαια...) και μπορώ να κερδίσω την συμπάθεια τέτοιων ανθρώπων. Τα ποιήματά του και η προσωπική του ζωή δείχνουν πως ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος (no shit Sherlock) με αρκετούς προβληματισμούς και θα ήθελα να μπορούσα να μοιραστώ μαζί του αυτές τις σκέψεις και ανησυχίες.
Ο Ασίμοφ πρέπει να ήταν λίγο πιο δύσκολη περίπτωση γιατί έχω την αίσθηση οτι παίζει να ήταν και λιγάκι ψωνισμένος με το διανοητικό και πνευματικό του επίπεδο (ήταν και αντιπρόεδρος της Mensa) και ίσως να γινόταν λίγο μαλάκαs ώρες-ώρες. Παρ' όλ' αυτά, σίγουρα θα άξιζε να γινόσουν ο Simplicio του, ώστε να κάνετε ατέρμονες συζητήσεις για την ανθρώπινη φύση και ύπαρξη, την κοινωνία, το σύμπαν και γενικώς για τα πάντα όλα ναούμε.
Βέβαια ωραία όσα λέμε, το θέμα είναι όλοι αυτοί θα θέλανε να μας κάνουν παρέα;

nemo έγραψε:itteithe έγραψε:Με τον Καρυωτάκη θα ήθελα να κάνω παρέα. Αλλιώς με τον Ασίμοφ. Αν και με πεθαμένους κομματάκι δύσκολο να κάνεις παρέα.
ουτε με τον εναν ουτε με τον αλλον δεν σε κοβω για παρεα
μη το παρεξηγησεις κουβεντα κανουμε
πηγα να γραψω το γιατι αλλα σκεφτικα να μου τα πεις εσυ
εγω και με τους δυο πολυ ανετα να ταιριαζα

Χαμένος έγραψε:Μην ριχνεσαι έτσι ρε συ.
Εσύ είσαι απευθείας για ανάμεσα σε Πλάτωνα και Αριστοτέλη στη Scuola di Atene.
.gif)

bizeli έγραψε:Σαν σήμερα πέθανε ο Σάκης Μπουλάς.