Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2019, 17:20

Λαχουρένιος έγραψε:Ο λατρης του Χιτλερ λεγεται ναζιστης ή εθνικοσοσιαλιστης και ο λατρης του Σταλιν ή του Μαο λεγεται κομμουνιστης.

Βλεπουμε και ξερουμε πολυ καλα σε ποια πολιτικα κομματα πανε οι φασιστες, οι ρατσιστες και οι νοσταλγοι του Παπαδοπουλου. Στο ΚΚΕ και το ΕΕΚ σιγουρα δεν πανε. Πανε σε κατι παλλικαρια που χαιρετανε δωρικα.

Αυτα τα θεματα ειναι λυμενα απο την ιδια την ζωη, δε θα περασει η προπαγανδα που κανετε.

οι χρυσαυγιτες και οι κκεδες ειναι το ιδιο πραγμα, δεξιοι φασιστες οι μεν αριστεροι φασιστες οι δε. Να στο πω αλλιως, κορωνη ή γραμματα (χρυσαυγιτες ή κκεδες) η ιδια φαρα ειναι . Οι φασιστεροι ειναι παραγωγα των κκεδων
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2019, 17:22

Δεν εχω γνωρισει ποτε οπαδο του Χιτλερ να λεει καλα λογια για το ΚΚΕ. Ποτε ομως.

Αυτα τα λετε δημοσια για να θολωσετε τα νερα. Λετε ειμαστε εθνικιστες και οχι ναζι.

Ιδιωτικα βαρατε χαιρετουρες στον Αδολφο και πετατε βελακια σε φωτογραφιες του Κουτσουμπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2019, 17:23

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω γνωρισει ποτε οπαδο του Χιτλερ να λεει καλα λογια για το ΚΚΕ. Ποτε ομως.

Αυτα τα λετε δημοσια για να θολωσετε τα νερα. Λετε ειμαστε εθνικιστες και οχι ναζι.

Ιδιωτικα βαρατε χαιρετουρες στον Αδολφο και πετατε βελακια σε φωτογραφιες του Κουτσουμπα.

ποιος τον μαμαει ρε φιλε τον μαλακα τον αδολφο? με τι καθεσαι και ασχολεισαι τωρα για να θολωσεις τα νερα?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2019, 17:24

Αυτοι εδω μια χαρα ασχολουνται παντως

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Απρ 2019, 23:52

denplirono έγραψε:το ιδιο ειναι. αριστερα και χουντα ενα πραγμα,ενας φασισμος ενα σωμα. διαφορα? καμια !!!
α ναι εχουν μια διαφορα, ο ενας ειναι

Προδότης των χουντο-τρολ detected. :hmmm
Πρόσεξε τι λες γιατί γιατί μπορεί να το βρεις απ' τα....ναζάκια... :sberle:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Απρ 2019, 00:41

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:το ιδιο ειναι. αριστερα και χουντα ενα πραγμα,ενας φασισμος ενα σωμα. διαφορα? καμια !!!
α ναι εχουν μια διαφορα, ο ενας ειναι

Προδότης των χουντο-τρολ detected. :hmmm

δε παει να αποτετειωθει και ο χιτλερ και ο σταλιν και ολα τα φασιστομουτρα. φασιστας ειναι οποιος διαφωνει μαζι μου. ναι, συμπεριφερομαι οπως η φασιστερα. τι? δεν σας αρεσε? τι λετε καλα, θα φατε χημικα προσεξτε :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Απρ 2019, 01:01

denplirono έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Προδότης των χουντο-τρολ detected. :hmmm

δε παει να αποτετειωθει και ο χιτλερ και ο σταλιν και ολα τα φασιστομουτρα. φασιστας ειναι οποιος διαφωνει μαζι μου. ναι, συμπεριφερομαι οπως η φασιστερα. τι? δεν σας αρεσε? τι λετε καλα, θα φατε χημικα προσεξτε :laugh1: :laugh1:

An unexpected error occured. Please unplug the cable and reboot the machine.
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 19 Απρ 2019, 01:04

Το πολύ να έχει στο απαισιόδοξο σενάριο μια φθορά του τύπου από το 33% που είχε πάρει σε κάποιους βόρειους νομούς να πάει στο 27%.Μπορεί να νικήσει στην επικράτεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 20 Απρ 2019, 01:17

BaKXOS_Lysios έγραψε:
denplirono έγραψε:δε παει να αποτετειωθει και ο χιτλερ και ο σταλιν και ολα τα φασιστομουτρα. φασιστας ειναι οποιος διαφωνει μαζι μου. ναι, συμπεριφερομαι οπως η φασιστερα. τι? δεν σας αρεσε? τι λετε καλα, θα φατε χημικα προσεξτε :laugh1: :laugh1:

An unexpected error occured. Please unplug the cable and reboot the machine.

Error occured. Integer divided by zero
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Απρ 2019, 14:08

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”