7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: 7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 15:38

Υπηρξα επαγγελματιας για 17 χρονια.

Τωρα αν βγαζω καλυτερα λεφτα μονο απο τη διαφημιση εγω φταιω;

Τους κανονες της αγορας ακολουθω οπως και καθε λογικος επαγγελματιας.

Ο τοπικος τυπος πεθανε οταν ξεκινησαν τα μνημονια.

Και ποτε δεν ειπα οτι ειμαι μεγαλοδημοσιογραφος, αυτο που ειπα ομως ειναι οτι στον τοπικο τυπο εβγαζα ΚΑΛΥΤΕΡΑ λεφτα απο αρκετους μεγαλοδημοσιογραφους.

Υπηρξαν χρονιες που το κοντερ στη φορολογικη μου δηλωση ελεγε πανω απο 120.000 ευρω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 15:42

Δεν υπαρχει σοβαρος επαγγελματιας που να εχει το κυριο του αντικειμενο ως χομπι αντι για κανονικη δουλεια. Οι σοβαροι επαγγελματιες ειναι περιζητητοι και εχουν υψηλο κασε.

Ενας μεσηλικας που κανει το ψωνιο του γραφοντας αρθρα δωρεαν ή εναντι χαρτζιλικιου εισαι, οχι δημοσιογραφος. Σεβαστο που κανεις την φαση σου, περνας καλα, και μαζι σου περναμε καλα και μεις με αυτα που γραφεις, αλλα αυτο δεν σε κανει δημοσιογραφο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 15:48

Ημουν επαγγελματιας δημοσιογραφος για 17 χρονια.

Παρε και το τεκμηριο.

Συνεντευξη μου με τον Μαντελη οταν ηταν υπουργος Συγκοινωνιων και εκανε το μετρο της Αθηνας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 15:49

Εισαι ανω των 60, δηλαδη θα επρεπε να δουλευεις ως δημοσιογραφος για τουλ. 30 χρονια και εχεις ''καριερα'' μολις 17, αν ισχυει δηλαδη και αυτο. Σοβαρη καριερα.

Ενταξει και γω τραγουδαγα σε καραοκε με την παρεα μου 15 χρονια. Ειμαι τραγουδιστης :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 15:50

Εκεινη την ημερα ειχε αρρωστησει ο φωτογραφος και τις φωτογραφιες τις εβγαλε η γυναικα μου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 15:52

Στη ζωη μου υπηρξα εκδοτης, αρχισυντακτης, δημοσιογραφος, διαφημιστης και επιμελητης εκδοσεων.

Προσεχως θα με δειτε και συγγραφεα.

Σου ευχομαι και σενα μια τοσο πλουσια επαγγελματικη ζωη γεματη απο ωραιες δημοσιες σχεσεις που την ομορφυναν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 15:53

Σε ευχαριστω αλλα μεχρι στιγμης ζω απο το αντικειμενο σπουδων μου και ευελπιστω να συνεχισει να ισχυει αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 10 Ιούλ 2019, 22:48

nemo έγραψε:
denplirono έγραψε:εγω περιμενα ο προδοτης να συντριβει. με εξεπληξε το 31.5 %
αυτο σημαινει οτι ο λαος μας ειναι ενας παπαρας λαος που δεν αγαπαει την πατριδα του
επισης σημαινει πως οταν επανελθει μετα απο 4 χρονια ο προδοτης παιζει να ξαναβγει με 40%-45%. τοτε και ισως μονο τοτε και για το υπολοιπο της ζωης μου να κανω την υπερβαση και μονο για την εσσο του προδοτη, να ψηφιζω νδ....θεε μου βοηθαμε και μονο που το σκεφτομαι τρεμω.....

με αναφορα στην λογικη δεν βλεπω να εχει μελλον ο τσιπρας σαν μελλοντικος
ξαναπρωθυπουργος 1απο τα τοσα ψεμματα δεν θα τον πιστευει κανεις πλεον περα απο τους ηδη σανοφαγους 2αμορφωτος ειναι στα σιγουρα περισσοτερο απο μενα
3το πρωτο με αλλα λογια 4το πρωτο με αλλα λογια 5για να ξαναβγει θα πρεπει ο κουλης
να τα θαλασσωσει περισσοτερο απο τον τσιπρα και συριζα
που σημαινει να ξεπουλησει το αιγαιο στα θεματα της ασφαλειας ανοιχτων συνορων κλπ

αν υποθεσουμε οτι θα συμβει και αυτο να αποδεχτει ο κουλης χειροτερος απο τσιπρα
τοτε τα παντα ειναι πιθανα να συμβουν εκτος απο το να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος

θα σου κανω μονο μια ερωτηση για να καταλαβω κατα ποσο αντιλαμβανεσαι την κατασταση. αν υποθεσουμε οτι ο τσιπρας δεν ειχε προδοσει την μακεδονια, κατα την γνωμη σου σημερα ποιος νομιζεις θα ηταν πρωθυπουργος? οταν λεω δεν ειχε προδοσει εννοω οτι δεν εκανε τιποτα διαφορετικο απο ομτι εγιναν τα τελευταια χρονια και εν τελη δεν το ξεθαβε το θεμα, το αφηνε παγωμενο και θαμμενο οπως ηταν τοσα χρονια. ποιος λες θα ηταν πρωθυπουργος?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2019, 22:51

denplirono έγραψε:θα σου κανω μονο μια ερωτηση για να καταλαβω κατα ποσο αντιλαμβανεσαι την κατασταση. αν υποθεσουμε οτι ο τσιπρας δεν ειχε προδοσει την μακεδονια, κατα την γνωμη σου σημερα ποιος νομιζεις θα ηταν πρωθυπουργος? οταν λεω δεν ειχε προδοσει εννοω οτι δεν εκανε τιποτα διαφορετικο απο ομτι εγιναν τα τελευταια χρονια και εν τελη δεν το ξεθαβε το θεμα, το αφηνε παγωμενο και θαμμενο οπως ηταν τοσα χρονια. ποιος λες θα ηταν πρωθυπουργος?

Αντε παλι. Ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν σε ολους τους νομους της Μακεδονιας δευτερο κομμα με ποσοστα απο 25 μεχρι 30%. Ηταν λιγο πιο χαμηλα σε σχεση με την Επικρατεια αλλα παντα η Μακεδονια ηταν καστρο της ΝΔ. Το 2015 παλι ο ΣΥΡΙΖΑ τα πηγε χειροτερα στην Μακεδονια απ'οτι στην Επικρατεια. Η ΝΔ ειχε παρει Χαλκιδικη και γενικα ολη την Κ. Μακεδονια.

Ζητημα να εχασε μιση με μια μοναδα ο Τσιπρας απο τις Πρεσπες. Τα οικονομικα ειναι που τον χαντακωσαν.

Αυτα τα φαιδρα που ελεγες εσυ και αλλοι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι 10% πανω απο τα Τεμπη δεν επιβεβαιωθηκαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιούλ 2019, 22:55

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτα τα φαιδρα που ελεγες εσυ και αλλοι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι 10% πανω απο τα Τεμπη δεν επιβεβαιωθηκαν.

Γιατί τα άλλα, που ντεμέκ όταν θα έπεφταν απο την κυβέρνηση θα τους λιθοβολούσαν-σταυρώναν στους δρόμους για την προδοσία :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”