Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Ιαν 2020, 14:51

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου;
( όχι τίποτ' άλλο αλλά οι ευφυέστατες παρεμβάσεις της νεοφιλελεύθερης φράξιας με έχουν κάνει και σιχαίνομαι να τους διαβάζω στην πολιτική, οπότε στρέφομαι σε πιο γενικά θέματα)
Εάν αναζητήσουμε το τι σκέφτεται μια γυναίκα , εμείς οι άντρες είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε.
Ωστόσο είναι εύκολο να αποκωδικοποιήσουμε την συμπεριφορά της. Θα μιλήσω με παραδείγματα.

Παράδειγμα νο1
Η Χ. 39 ετών, ήταν μαζί μου ενάμισο χρόνο γιατί ουσιαστικά της παρείχα τα πάντα. Απο οικονομική στήριξη, μεγάλωμα και στήριξη του παιδιού της, στήριξη σε όποιο θέμα αναφερθούμε προς την Χ. , πλήρης κάλυψη της καθημερινότητας πχ σουπερ μαρκετ λαϊκή κλπ μέχρι τι έπαθε μωρό μου το αυτοκινητάκι σου; φέρτο να στο φτιάξω , εντάξει μην συζητάμε για λεφτά..
Σταμάτησα αυτή τη σχέση γιατί με περιοδικότητα, η Χ. κάθε τρεις μέρες έστηνε καβγά , χωρίς αιτία ,εκτός και αιτία είναι το να αφήσεις ψίχουλα στον πάγκο της κουζίνας και μετά τον καβγά ήθελε ξέσκισμα στο σεξ. Κατανόησα καλύτερα την συμπεριφορά της όταν γνώρισα τους δικούς της και κατάλαβα ότι η Χ. αναπαρήγαγε την συμπεριφορά του πατέρα της μέσα στην οικογένεια.
Παράδειγμα νο2
Η Μ. 47ετών, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών, στο δεκαοκτώ το αγόρι και στα δεκάξι το κορίτσι , διαζευγμένη, μου ανέθεσε με σιγουριά την κάλυψη της καθημερινότητας των παιδιών της, πήγαινε έλα στον αθλητικό σύλλογο της μικρής, πάρε τον υιό και πήγαινέ τον στην σχολή οδήγησης να πάρει δίπλωμα, πήγαινε Χανιά να βρεις δωμάτιο για τον γιο που μπήκε στα ΤΕΙ Κρήτης, αμάξι όπως πάντα, βάλε φυσικό αέριο κλπ κλπ
Τν έκανα γιατί ενώ εγώ σκοτωνόμουνα για εκείνη, το σεξ ήταν πολύ χλιαρό και γενικά δεν με κάλυπτε συναισθηματικά.

Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο. Αυτό που μετράει είναι μπορείς να πάρεις πάνω σου την καθημερινότητα; μια χαρά μας κάνεις...
Στην σχετική τμηματοποίηση σας έδειξα το αντικειμενικό τρόπο συμπεριφοράς, αν θέλετε μπορούμε να επεκταθούμε στην ανάλυσή μας σε αλλοδαπές, ρωσίδες μολδαβές και ΤΣΕΧΕΣ( το προτελευταίο φρούτο που μου έπεσε στα χέρια.. καλά μιλάμε για το απίστευτο κορμί που απλά πουλιόταν όμως) , πάντα όμως ηλικιακά κάπου εκεί που έγραψα παραπάνω.
Για νεώτερες ηλικίες δεν μπορώ να περιγράψω με τα σημερινά δεδομένα γιατί απέχω..

:o :o :o
Μαλάκα μου πάσχεις από το σύνδρομο του χορηγού με συνοδό βαριά μουνοδουλίαση. :giggle02:

μη μιλάς ρε συ γιατί σε λίγο βλέπω μια ιπτάμενη καλαματιανή παντόφλα να προσγειώνεται στην καράφλα σου...
:laugh1:
Εικόνα
υγ
αλήθεια γιατί δεν υπάρχει εμοτικον με παντόφλα ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Ιαν 2020, 15:06

vallon έγραψε:Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο.

Και σε πιο μικρές ηλικίες, ψυχρές υπολογίστριες είναι. Μη νομίζεις. :D

Το να πας να μπλέκεις με γυναίκες με παιδιά από άλλους γάμους, είναι χοντρή μαλακία.
Εννοείται ότι τα παιδιά τους τις νοιάζουν μόνο κι εσένα σε βλέπουν σαν τον καλό μαλάκα που θα πληρώνει τους λογαριασμούς. :pardon:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 10 Ιαν 2020, 15:48

vallon έγραψε:υγ
αλήθεια γιατί δεν υπάρχει εμοτικον με παντόφλα ;

Υπάρχει αυτό :pantofla: ,

αλλά νομίζω πως αυτό :madwoman: με το ρόπαλο (ή πλάστη), είναι καλύτερο.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Ιαν 2020, 18:32

βρε παπαρες σκεφτειτε αυτο ειστε σε ενα τεραστιο κηπο διαμορφωμενο με απειρα λουλουδια και φυτα
και ειστε ελευθεροι να διαλεξετε οτι θελετε ....και σεις διαλεγετε ολα τα προβληματικα !
ποιος σας φταιει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Ιαν 2020, 19:51

Adminović έγραψε:
vallon έγραψε:Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο.

Και σε πιο μικρές ηλικίες, ψυχρές υπολογίστριες είναι. Μη νομίζεις. :D

Το να πας να μπλέκεις με γυναίκες με παιδιά από άλλους γάμους, είναι χοντρή μαλακία.
Εννοείται ότι τα παιδιά τους τις νοιάζουν μόνο κι εσένα σε βλέπουν σαν τον καλό μαλάκα που θα πληρώνει τους λογαριασμούς. :pardon:

Εντάξει, αυτή είναι η εύκολη προσέγγιση, άκουγα ότι μία στις πέντε γυναίκες που τώρα είναι 40άρα δεν θα τεκνοποιήσει ποτέ στη ζωή της. Βέβαια είναι μια εύκολη λύση να πεις ότι βρίσκεις γυναίκα που να μην έχει παιδιά, γονείς κλπ κλπ. Όμως τελικά η άποψή μου είναι ότι διαλέγουμε θηλυκό και όχι κατάσταση. Τουλάχιστον για εμένα έτσι ισχύει. δεν είμαι της λογιστικής επιλογής, αλλά της συναισθηματικής. Αποτέλεσμα αυτής της ζωής είναι ότι έχω ζήσει απίστευτα όμορφες εμπειρίες με έντονες γυναίκες που όμως δεν κρατάνε πολύ. Η αιτία είναι ότι με τον καιρό δημιουργούνται αντικρουόμενα συμφέροντα.
ΝΑ τώρα δα ξεκινάει το σενάριο με την Ζωή. Μιλάμε για Το θηλυκό. Βέβαια έχει τα παιδάκια της, τα θεματάκια της κλπ κλπ,
αλλά η εξήγηση εξήγηση...
θα δείξει κι αυτό το κεφάλαιο πως θα πάει..
Πολύ γέλιο έχει ένας σερβιτόρος σε μαγαζί νυχτερινό σοβαρό για μεγάλες ηλικίες που ..εντάξει το έχω στέκι.
Κάθε βδομάδα με βλέπει να πηγαίνω με άλλη..

κάθε φορά λοιπόν στις αρχές έδειχνε να ξαφνιάζεται και να ψιλοχαμογελάει, τώρα πια απλώς.... σκύβει το κεφάλι..!!!!
τον μπαγάσα πού τον συμπαθώ και πάντα το καλύτερο τιπ..!!!

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιαν 2020, 21:08

vallon έγραψε:ΝΑ τώρα δα ξεκινάει το σενάριο με την Ζωή. Μιλάμε για Το θηλυκό.

Πάλι ψώνισες από σβέρκο. :fico:
Εκτός κι αν αυτή, σε αντίθεση με τις άλλες, έχει τον κώλο πίσω. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Ιαν 2020, 10:22

vallon έγραψε:ΝΑ τώρα δα ξεκινάει το σενάριο με την Ζωή. Μιλάμε για Το θηλυκό. Βέβαια έχει τα παιδάκια της, τα θεματάκια της κλπ κλπ,

Δηλαδή τα θέλει ο κώλος σου. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιαν 2020, 10:25

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:ΝΑ τώρα δα ξεκινάει το σενάριο με την Ζωή. Μιλάμε για Το θηλυκό.

Πάλι ψώνισες από σβέρκο. :fico:
Εκτός κι αν αυτή, σε αντίθεση με τις άλλες, έχει τον κώλο πίσω. :D

ναι ορέ
αλλά τουλάχιστον τώρα είναι εις γνώσιν μου δεν έχω αυταπάτες

άσε με να κάνω λάθος μη μου λες πως είναι αργά
;)
τελικά πάντως οι γυναίκες που στα λένε όλα χύμα είναι προτιμότερες από εκείνες που στο παίζουν..... παρθένες

Τέλος μια γενικότερη παρατήρηση
γυναίκα που έχει φτάσει στα 45 χωρίς να έχει κάνει παιδιά δεν έχω ολοκληρωθεί
οι άντρες δεν ολοκληρωνόμαστε ποτέ , αλλά οι γυναίκες το χρειάζονται να νιώσουν μαμάδες
να μάθουν να κάνουν πίσω και να σκέφτονται το παιδί τους σαν πιο σημαντικό από εκείνες γιατί η γυναίκα σαν οργανισμός είναι τόσο εγωιστικός που αν δεν κάνει παιδιά μετά τα μαζεύει όλα μέσα της.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιαν 2020, 10:26

Adminović έγραψε:
vallon έγραψε:ΝΑ τώρα δα ξεκινάει το σενάριο με την Ζωή. Μιλάμε για Το θηλυκό. Βέβαια έχει τα παιδάκια της, τα θεματάκια της κλπ κλπ,

Δηλαδή τα θέλει ο κώλος σου. :D

εντάξει βρε, δε λες καλά που για λίγο καιρό πάλι θα σταματήσω να τα "χώνω" στο νικολάκη
:P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2020, 10:34

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανάμεσα σε πολλά άλλα συγκράτησα το ρεζουμέ που ήταν: ''Γνώρισα κορίτσια ένα αγόρι με τέλειο χαρακτήρα και προσωπικότητα. Όταν του ζητάς κάτι το έχει κάνει πριν τελειώσεις. Καλέ αυτό το παιδί χαλί γίνεται να το πατήσω. Μιλάμε ο τέλειος άντρας. Με πάει με το αυτοκίνητο ακόμα και στο περίπτερο. Και θα σας πω και τα υπόλοιπα μόλις ξεκουμπιστεί αυτός ο βλάκας που μας κοιτάει με σιχαμάρα.''

Αποδοση 0.8 οτι ο Λακης δεν χωραει να περασει απο τις πορτες απο την τοση καλοσυνη :fico:

vallon έγραψε:να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου;
( όχι τίποτ' άλλο αλλά οι ευφυέστατες παρεμβάσεις της νεοφιλελεύθερης φράξιας με έχουν κάνει και σιχαίνομαι να τους διαβάζω στην πολιτική, οπότε στρέφομαι σε πιο γενικά θέματα)
Εάν αναζητήσουμε το τι σκέφτεται μια γυναίκα , εμείς οι άντρες είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε.
Ωστόσο είναι εύκολο να αποκωδικοποιήσουμε την συμπεριφορά της. Θα μιλήσω με παραδείγματα.

Παράδειγμα νο1
Η Χ. 39 ετών, ήταν μαζί μου ενάμισο χρόνο γιατί ουσιαστικά της παρείχα τα πάντα. Απο οικονομική στήριξη, μεγάλωμα και στήριξη του παιδιού της, στήριξη σε όποιο θέμα αναφερθούμε προς την Χ. , πλήρης κάλυψη της καθημερινότητας πχ σουπερ μαρκετ λαϊκή κλπ μέχρι τι έπαθε μωρό μου το αυτοκινητάκι σου; φέρτο να στο φτιάξω , εντάξει μην συζητάμε για λεφτά..
Σταμάτησα αυτή τη σχέση γιατί με περιοδικότητα, η Χ. κάθε τρεις μέρες έστηνε καβγά , χωρίς αιτία ,εκτός και αιτία είναι το να αφήσεις ψίχουλα στον πάγκο της κουζίνας και μετά τον καβγά ήθελε ξέσκισμα στο σεξ. Κατανόησα καλύτερα την συμπεριφορά της όταν γνώρισα τους δικούς της και κατάλαβα ότι η Χ. αναπαρήγαγε την συμπεριφορά του πατέρα της μέσα στην οικογένεια.
Παράδειγμα νο2
Η Μ. 47ετών, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών, στο δεκαοκτώ το αγόρι και στα δεκάξι το κορίτσι , διαζευγμένη, μου ανέθεσε με σιγουριά την κάλυψη της καθημερινότητας των παιδιών της, πήγαινε έλα στον αθλητικό σύλλογο της μικρής, πάρε τον υιό και πήγαινέ τον στην σχολή οδήγησης να πάρει δίπλωμα, πήγαινε Χανιά να βρεις δωμάτιο για τον γιο που μπήκε στα ΤΕΙ Κρήτης, αμάξι όπως πάντα, βάλε φυσικό αέριο κλπ κλπ
Τν έκανα γιατί ενώ εγώ σκοτωνόμουνα για εκείνη, το σεξ ήταν πολύ χλιαρό και γενικά δεν με κάλυπτε συναισθηματικά.

Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο. Αυτό που μετράει είναι μπορείς να πάρεις πάνω σου την καθημερινότητα; μια χαρά μας κάνεις...
Στην σχετική τμηματοποίηση σας έδειξα το αντικειμενικό τρόπο συμπεριφοράς, αν θέλετε μπορούμε να επεκταθούμε στην ανάλυσή μας σε αλλοδαπές, ρωσίδες μολδαβές και ΤΣΕΧΕΣ( το προτελευταίο φρούτο που μου έπεσε στα χέρια.. καλά μιλάμε για το απίστευτο κορμί που απλά πουλιόταν όμως) , πάντα όμως ηλικιακά κάπου εκεί που έγραψα παραπάνω.
Για νεώτερες ηλικίες δεν μπορώ να περιγράψω με τα σημερινά δεδομένα γιατί απέχω..

Δικες σου ειναι αυτες οι ιστοριες? Νομιζα οτι ηταν αντιγραφη αρθρου και σκεφτομουν ''μα καλα τοσο μαλακες υπαρχουν?'' :D :ashamed:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”