Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου;
( όχι τίποτ' άλλο αλλά οι ευφυέστατες παρεμβάσεις της νεοφιλελεύθερης φράξιας με έχουν κάνει και σιχαίνομαι να τους διαβάζω στην πολιτική, οπότε στρέφομαι σε πιο γενικά θέματα)
Εάν αναζητήσουμε το τι σκέφτεται μια γυναίκα , εμείς οι άντρες είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε.
Ωστόσο είναι εύκολο να αποκωδικοποιήσουμε την συμπεριφορά της. Θα μιλήσω με παραδείγματα.
Παράδειγμα νο1
Η Χ. 39 ετών, ήταν μαζί μου ενάμισο χρόνο γιατί ουσιαστικά της παρείχα τα πάντα. Απο οικονομική στήριξη, μεγάλωμα και στήριξη του παιδιού της, στήριξη σε όποιο θέμα αναφερθούμε προς την Χ. , πλήρης κάλυψη της καθημερινότητας πχ σουπερ μαρκετ λαϊκή κλπ μέχρι τι έπαθε μωρό μου το αυτοκινητάκι σου; φέρτο να στο φτιάξω , εντάξει μην συζητάμε για λεφτά..
Σταμάτησα αυτή τη σχέση γιατί με περιοδικότητα, η Χ. κάθε τρεις μέρες έστηνε καβγά , χωρίς αιτία ,εκτός και αιτία είναι το να αφήσεις ψίχουλα στον πάγκο της κουζίνας και μετά τον καβγά ήθελε ξέσκισμα στο σεξ. Κατανόησα καλύτερα την συμπεριφορά της όταν γνώρισα τους δικούς της και κατάλαβα ότι η Χ. αναπαρήγαγε την συμπεριφορά του πατέρα της μέσα στην οικογένεια.
Παράδειγμα νο2
Η Μ. 47ετών, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών, στο δεκαοκτώ το αγόρι και στα δεκάξι το κορίτσι , διαζευγμένη, μου ανέθεσε με σιγουριά την κάλυψη της καθημερινότητας των παιδιών της, πήγαινε έλα στον αθλητικό σύλλογο της μικρής, πάρε τον υιό και πήγαινέ τον στην σχολή οδήγησης να πάρει δίπλωμα, πήγαινε Χανιά να βρεις δωμάτιο για τον γιο που μπήκε στα ΤΕΙ Κρήτης, αμάξι όπως πάντα, βάλε φυσικό αέριο κλπ κλπ
Τν έκανα γιατί ενώ εγώ σκοτωνόμουνα για εκείνη, το σεξ ήταν πολύ χλιαρό και γενικά δεν με κάλυπτε συναισθηματικά.
Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο. Αυτό που μετράει είναι μπορείς να πάρεις πάνω σου την καθημερινότητα; μια χαρά μας κάνεις...
Στην σχετική τμηματοποίηση σας έδειξα το αντικειμενικό τρόπο συμπεριφοράς, αν θέλετε μπορούμε να επεκταθούμε στην ανάλυσή μας σε αλλοδαπές, ρωσίδες μολδαβές και ΤΣΕΧΕΣ( το προτελευταίο φρούτο που μου έπεσε στα χέρια.. καλά μιλάμε για το απίστευτο κορμί που απλά πουλιόταν όμως) , πάντα όμως ηλικιακά κάπου εκεί που έγραψα παραπάνω.
Για νεώτερες ηλικίες δεν μπορώ να περιγράψω με τα σημερινά δεδομένα γιατί απέχω..
![]()
![]()
![]()
Μαλάκα μου πάσχεις από το σύνδρομο του χορηγού με συνοδό βαριά μουνοδουλίαση.
μη μιλάς ρε συ γιατί σε λίγο βλέπω μια ιπτάμενη καλαματιανή παντόφλα να προσγειώνεται στην καράφλα σου...
.gif)

υγ
αλήθεια γιατί δεν υπάρχει εμοτικον με παντόφλα ;

,
με το ρόπαλο (ή πλάστη), είναι καλύτερο.