Kαμια σπουδαία πρόβλεψη, καμιά προφητεία. Όλοι αυτοί απλά διατύπωναν το προφανές, ότι καιρό έχει να έρθει πανδημία, αυτή νομοτελειακά θα έρθει, κι όταν έρθει λόγω της σημερινής διασύνδεσης του πλανήτη, θα υπάρξει πρόβλημα. Σαν να λέμε, προετοιμαστείτε για σεισμό σε σεισμογενή περιοχή, ή για τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Ευτυχώς που ξέφυγε αυτός ο ιός, και όχι κανένας Έμπολα ή Μάρμπουργκ. Με τον Έμπολα, ο μέσος άνθρωπος δεν πήρε πρέφα πόσο παρά τρίχα την γλιτώσαμε.
Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
ΩRIΩNAS7
Αρίστος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Τι είναι αυτά ρε;
Δεν προβλεύθηκε η επιδημία. Μην γράφεις ψέματα. Ξεκολλα
Εκαναν 5 προγνωσεις ενα μηνα πριν την επιδημια που πεσαν ολες μπινγκο.
Ψευδεσαι. Σε παρακαλώ σεβάσου μας. Δεν μπορεί να μας πετάς τέτοια καραμπινάτο ψέματα μέσα στην μούρη. Κάπου ελεος. Κατανοώ ότι σε συμφέρει η ψευτοθεωρια αυτή γιατί έχεις γράψει ένα click bait αρθρθ, αλλα δεν νομίζω πως είναι κανείς πρόθυμος να παίξει τον ρόλο του μαλακά για να παίρνεις εσύ κλικ. Και σίγουρα όχι εγω. Οπότε άσε τα ψέματα σε εμένα.
Αρίστος έγραψε:Και το σημαντικοτερο οτι αυτοι που τις εκαναν ειχαν συμφερον απο μια παγκοσμια κριση ωστε να πεισουν χωρις εμποδια λαους και κυβερνησεις για αλλαγη του πολιτικοοικονομικου μοντελου. Επι χρονια φωναζουν πως μια επιδημια θα γινει η αφορμη για την αλλαγη του μοντέλου.
Ναι ναι. Ξερουμε. Η "ναια τακσι πραγμάτων". Ενα γελοίο σενάριο που φτιάχτηκε επί γαλλικής επαναστασης από την παρακμαζουσα μπουρζουαζια και κρατάει μέχρι σήμερα ως παραφιλολογια.
Καλά αυτά που λες για τους επιχειρηματίες είναι για γέλια. Για αυτό δεν θα γίνεις ποτέ σου επιχειρηματίας. Δεν σκέφτεσαι σαν τέτοιος, αφου προφανώς δεν έχεις την εμπειρία αλλά πολύ πιθανόν ούτε κ την ικανότητα.
Αρίστος έγραψε:Θα επιδιωξουν να υλοποιηθουν παγκοσμιες δομες αλλα και να προχωρησει η 4η βιομηχανικη επανασταση με καταργηση της ιδιωτικοτητας μας. Ο Μεγαλος Αδελφος θα ειναι παντου πλεον.
.
Αρίστο άσε τα οργουελικα σενάρια και γενικώς δεν μιλάς σε κάποιον τρομολαγνο. Παγκόσμιες δομές λέγοντας; Σαν το ΝΑΤΟ; Σαν την ΕΕ; Σαν το ΔΝΤ;
Και όταν λες πως ο μεγάλος αδελφός εα είναι παντού πλεον τι εννοείς;
Ότι θα έχουμε κινητά που ακόμα και κλειστά θα εντοπίζονται και που βρίσκονται και που ήταν πριν πάνε σε αυτό το σημείο;
Ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον καμία δεκαριά κάμερες σε κάθε διασταύρωση, από μαγαζιά, τράπεζες, αλλά και την τροχαία;
Ότι θα υπάρχουν κοινωνικά δίκτυα όπου εθελοντικά ο καθένας θα δημοσιεύει μέχρι και το πότε πηδηξε;
Ότι θα έχουμε έχουμε τσιπαρισμενα αυτοκίνητα, με το πρόσχημα ότι αν στο κλέψουν θα το ξαναβρεί;
Θα τσιπαρουν μέχρι και τα κατοικίδιά μας;
Αρίστο αυτά συμβαίνουν ηδη. Δεν χρειάζονται κάποιον ιό ο οποίος θα τους καταστρέψει τις επιχειρήσεις γιατί θα γκτεμοτσακιστει η αγορά από τις συνέπειες του
Δεν ξέρω γιατι τους θωρείς τόσο ηλιθιους ώστε να θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο που δεν ελέγχεται και να αυτικαταστραφουν.
Θα σου πω μόνο αυτό. Είναι όλοι τους τόσο εξυπνοι και τοσο ικανοί που κατάφερνα από το τίποτα να ανέλθουν στην κορυφή τους επιχειρηματικό κόσμου και 1 τρις Άριστοι να μαζευόσασταν και να αρθριζατε την ευφυΐα σας, το 1% της ευφυΐας του Γκέιτς δεν θα το φθανατε.
Deal with it και πάψε να προσπαθεις να ερμηνεύεις προθέσεις ανθρώπων που είναι εξυπνότεροι από εσένα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:Πληροφοριες για ολα αυτα στο επομενο μου αρθρο. Ολη την καταργηση της ιδιωτικης ζωης των πολιτων θα δειτε πως η ομαδα του Μπιλ Γκειτς την μεθοδευε χρονια και πλεον εχουν βρει και το υγειονομικο πρωτοκολλο μεσω του οποιου θα υποχρεωσουν τους λαους να την παραχωρησουν.
.
Σιγή μη χρειάζονται μεθοδεύσεις από σκοτεινά κέντρα για να καταργηθεί η ιδιωτική ζωή του πολίτη, δλδ του μ.αλάκα.
Δισεκατομμύρια ψυχάκηδες μ.αλάκες δημοσιοποιούν, επώνυμα και με φωτογραφίες τους, στα μμδ κάθε μέρα ακόμα και το πότε χέζουν.
Και η ευθύνη για το πώς θα εκμεταλλευτούν κάποιοι αυτές τις πληροφορίες δε βαρύνει τους ''εκμεταλλευτές'' αλλά τα νούμερα που τα βγάζουν όλα στη φόρα για ένα λάικ.
Aυτο το κανει μονο το 1/3 της ανθρωποτητας.
Και φωτογραφιες δεν ανεβαζουν ολοι, εγω πιχι το χρησμοποιω μονο για να προωθησω ιδεες και τη δουλεια μου.
Αρα χρειαζονται πολυ περισσοτερες πληροφοριες για ολους μας και οχι μονο για το 1/3.
Επιπλεον τους εξουσιαστες τους ενδιαφερει να γνωριζουν ανα πασα στιγμη το στιγμα εντοπισμου μας οπως και το στατους της υγειας μας.
Αν πιχι την ταδε μερα εισαι στη διαδηλωση θελουν να το ξερουν.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Εκαναν 5 προγνωσεις ενα μηνα πριν την επιδημια που πεσαν ολες μπινγκο.
Ψευδεσαι. Σε παρακαλώ σεβάσου μας. Δεν μπορεί να μας πετάς τέτοια καραμπινάτο ψέματα μέσα στην μούρη. Κάπου ελεος. Κατανοώ ότι σε συμφέρει η ψευτοθεωρια αυτή γιατί έχεις γράψει ένα click bait αρθρθ, αλλα δεν νομίζω πως είναι κανείς πρόθυμος να παίξει τον ρόλο του μαλακά για να παίρνεις εσύ κλικ. Και σίγουρα όχι εγω. Οπότε άσε τα ψέματα σε εμένα.
Αντε παλι.
α) Πως προέβλεψαν οι διοργανωτές της άσκησης ότι η επόμενη επιδημία θα προέλθει από ένα νέου τύπου κορονοϊό;
β) Πως υπέθεσαν ότι ο νέος κορονοϊός θα έχει μεγαλύτερη φονικοτητα απο τον SARS;
γ) Πως προεβλεψαν οτι θα διασκορπιζόταν μέσω ασθενών με πολύ ήπια συμπτώματα που δεν θα τους υποψιαζόταν κανείς;
δ) Πως γνώριζαν ότι θα ξεκινήσει από τις νυχτερίδες, θα μεταδωθει σε αλλο θηλαστικο και απο εκει στους ανθρωπους;
ε) Γιατί στην προσομοίωση ασχολήθηκαν και με την αναταραχή στις αγορές; Γιατί κάλεσαν τον εκπρόσωπο της Lufthansa θεωρωντας οτι ο πρωτος κλαδος που θα πληξει η κριση θα ειναι αυτος των αερογραμμων και του τουρισμου; Γιατι σε προηγουμενα Events δεν ειχαν ασχοληθει με την καταστροφη της οικονομιας και ασχοληθηκαν ειδικα σε αυτο;
Kαι κυριως πως πετυχαν 5 προβλεψεις μαζι ακριβως ενα μηνα πριν εκδηλωθει ο ιος;
Οπως εγραψα και στο αρθρο δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πως ισχυει το σεναριο οτι κατι γνωριζαν.
Ομως το σεναριο πρεπει να διατυπωθει γιατι οι συμπτωσεις ειναι πολλες και ο κοσμος ας κρινει ο ιδιος λεει το αρθρο.
Μεχρις στιγμης λοιπον το αρθρο εχει παρει 18.837 αναγνωσεις και 3.600 κοινοποιησεις. Παρακολουθησα τις συζητησεις στις πιο αξιολογες κοινοποιησεις και ο κοσμος διακειται θετικα προς την ιδεα οτι κατι γνωριζαν οι οργανωτες σε ποσοστο πανω απο 80%. Τοσο ψηφοφοροι αλλων κομματων οσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμενα οτι ειδικα οι Συριζαιοι δεν θα γουσταρουν το αρθρο και τελικα το γουσταραν σε ποσοστο μεγαλυτερο απο τους δεξιους. Αλλα και γενικοτερα οι αριστεροι. Μεχρι και η Κομμουνιστικη Ταση το ανεβασε στο fb της. Συνεπως οσοι εδω μεσα μιλατε για ψευτιες δικες μου εισαστε μειοψηφια της μειοψηφιας. Το αρθρο αρεσε τοσο που ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος μου ζητησε να το μεταφρασω για να δημοσιευθει και σε αγγλικα μεσα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και δεν ισχυει οτι τα αρθρα μου παιρνουν πολλες αναγνωσεις λογω clickbait.
Παιρνουν πολλες αναγνωσεις γιατι τα γουσταρει ο κοσμος ετσι κι αλλιως.
Πιχι το προηγουμενο αρθρο μου απο περιεργεια δεν το ανεβασα καν στο fb μου, ουτε το εστειλα πουθενα, γιατι τα χωνει και στο ΣΥΡΙΖΑ.
Και πηρε 15.480 αναγνωσεις.
https://slpress.gr/politiki/oi-treis-my ... e-o-evros/
.
Πιχι το προηγουμενο αρθρο μου απο περιεργεια δεν το ανεβασα καν στο fb μου, ουτε το εστειλα πουθενα, γιατι τα χωνει και στο ΣΥΡΙΖΑ.
.
0 .
.
.
-
ΩRIΩNAS7
Αρίστος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Α να οι ερωτήσεις που είχα δει. Ωραια λοιπόν! Ορίστε οι απαντήσεις
Αρίστος έγραψε:Αντε παλι.
α) Πως προέβλεψαν οι διοργανωτές της άσκησης ότι η επόμενη επιδημία θα προέλθει από ένα νέου τύπου κορονοϊό;
Δεν προέβλεψαν. Ήταν το σενάριο μελέτης. Πως οι στρατιωτικοί κάνουν war games; Ε ετσι Ακριβώς.
Οπότε δεν υπάρχει πρόβλεψη
Αρίστος έγραψε:β) Πως υπέθεσαν ότι ο νέος κορονοϊός θα έχει μεγαλύτερη φονικοτητα απο τον SARS;
Και πάλι είναι μέρος του σεναρίου και επίσης αποτελεί μια από τις πιο κραυγαλέες διάφορες ανάμεσα στον ιό του σεναρίου και στον covid19.
Ο covid19 δεν έχει μεγάλη φονικότητα, ενώ ο ιός στο σενάριο του συνεδρίου σκότωσε 33 εκατομμύρια κόσμο. Για την ακρίβεια από τωρα που είμαστε στο 3ο στάδιο της φάσης του ιού, η θνησιμότητα έχει πέσει στο 5% και πάει ακόμα πιο κάτω σιγά σιγά.
Αρίστος έγραψε:γ) Πως προεβλεψαν οτι θα διασκορπιζόταν μέσω ασθενών με πολύ ήπια συμπτώματα που δεν θα τους υποψιαζόταν κανείς;
Είναι κοινό χαρακτηριστικό των κορωνοϊών και όχι μόνο. Και H1N1 έτσι είναι ακριβώς και δεν είναι καν στην κατηγορία αυτή των ιών.
Αρίστος έγραψε:δ) Πως γνώριζαν ότι θα ξεκινήσει από τις νυχτερίδες, θα μεταδωθει σε αλλο θηλαστικο και απο εκει στους ανθρωπους;
Δεν περίμενα ότι δεν θα γνώριζες πως οι νυχτερίδες είναι πηγή ιών. Νόμιζα ότι είναι γνωστό σε όλους. Οι νυχτερίδες κουβαλάνε τόνους ιών (και όχι μόνο, μέχρι και ψείρες και τσιμπούρια κουβαλάνε) πάνω τους και μπορούν να μεταφέρουν πολλούς παθογονους παράγοντες που προκαλούν πολλές γνωστές ασθένειες, όπως ο εμπολα. Οι κορονοϊοί είναι από τους πιο γνωστούς που κουβαλάνε.
(Fan fact: η νυχτερίδα έχει το πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα από όλα τα θηλαστικά. Ο οργανισμός της είναι τόσο εξελιγμένος που μπορεί να ακόμα και να διορθώνει λάθη στο dna. Για αυτό άλλωστε και είναι το θηλαστικό που δεν παρουσιάζει ποτέ καρκίνο. Οι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια έχουν επικεντρωθεί πάρα πολύ πάνω στις νυχτερίδες, γιατί θεωρούν πως ο εκπληκτικός οργανισμός τους μπορεί να μας βοηθήσει στην θεραπεία του καρκίνου και του hiv.)
Αρίστος έγραψε:
ε) Γιατί στην προσομοίωση ασχολήθηκαν και με την αναταραχή στις αγορές; Γιατί κάλεσαν τον εκπρόσωπο της Lufthansa θεωρωντας οτι ο πρωτος κλαδος που θα πληξει η κριση θα ειναι αυτος των αερογραμμων και του τουρισμου; Γιατι σε προηγουμενα Events δεν ειχαν ασχοληθει με την καταστροφη της οικονομιας και ασχοληθηκαν ειδικα σε αυτο;
Ξερεις υπάρχει χρόνια τώρα ένα παιχνίδι στο Google store όπου ουσιαστικά φτιάχνεις μια ασθένεια (από ιό, από βακτήριο ή από όποιον άλλο παθογόνο μικεοργανισμο θες) και τον εξαπλωνεις στον κόσμο με απώτερο σκοπό να σκοτώσεις την ανθρωπότητα. Ξέρω αρρωστημένο. Το αναφέρω όμως γιατί κάθε φορά, σε κάθε σενάριο που θα φτιάξεις μια από τις πρώτες συνεπείες που έχει είναι να κλεισουν οι κυβερνήσεις τα αεροδρόμια, μετά τα σύνορα και μετά πάντα έρχεται η κατάρρευση της οικονομίας. Το παιχνίδι λοιπόν πως τα προβλεψε όλα αυτά;
Μήπως γιατι είναι τόσο αυτονόητα αυτα, που όταν πας να φτιάξεις ένα σενάριο με ένα φονικό ιό και να μελετήσεις τις επιπτώσεις του, δεν μπορείς να παραλήψεις κάτι τέτοιο;
Επίσης πως γνωρίζεις ότι σε αυτά τα συνέδρια, όπου σημειωτέον γίνονται επί δεκαετίες, δεν μελετούσα και σε αυτά τις οικονομικές συνέπειες;
Ρητορικό ερώτημα.
Αρίστος έγραψε:Kαι κυριως πως πετυχαν 5 προβλεψεις μαζι ακριβως ενα μηνα πριν εκδηλωθει ο ιος;
Όπως βλέπουμε παραπάνω δεν πέτυχαν τίποτα εκτός από τον κορονοϊό.
Βλεπεις πως το μυαλό αυθυποβάλεται πολλές φορές με αποτέλεσμα αλλά να βλέπει και άλλα να καταλαβαίνει
Αρίστος έγραψε:
Οπως εγραψα και στο αρθρο δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πως ισχυει το σεναριο οτι κατι γνωριζαν.
Ομως το σεναριο πρεπει να διατυπωθει γιατι οι συμπτωσεις ειναι πολλες και ο κοσμος ας κρινει ο ιδιος λεει το αρθρο.
Μεχρις στιγμης λοιπον το αρθρο εχει παρει 18.837 αναγνωσεις και 3.600 κοινοποιησεις. Παρακολουθησα τις συζητησεις στις πιο αξιολογες κοινοποιησεις και ο κοσμος διακειται θετικα προς την ιδεα οτι κατι γνωριζαν οι οργανωτες σε ποσοστο πανω απο 80%. Τοσο ψηφοφοροι αλλων κομματων οσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμενα οτι ειδικα οι Συριζαιοι δεν θα γουσταρουν το αρθρο και τελικα το γουσταραν σε ποσοστο μεγαλυτερο απο τους δεξιους. Αλλα και γενικοτερα οι αριστεροι. Μεχρι και η Κομμουνιστικη Ταση το ανεβασε στο fb της. Συνεπως οσοι εδω μεσα μιλατε για ψευτιες δικες μου εισαστε μειοψηφια της μειοψηφιας. Το αρθρο αρεσε τοσο που ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος μου ζητησε να το μεταφρασω για να δημοσιευθει και σε αγγλικα μεσα.
.
Καταρχας άσε τις λογικές πλάνες. Δνε είναι ιδεολογικό το θέμα.
Επειδή το διάβασαν διαφορά κομματόσκυλα δεν του δίνει αξια.
Ίσα ίσα που θα έπρεπε να σε προβληματίζει το προβατοειδες αναγνωστικό κοινό σου.
Αν θες να μας δείξεις την αξία του clik bait άρθρου σου, πες μας πόσοι επιστήμονες το συνυπογραφουν, το διάβασαν, το αναδημοσιευσαν.
Τότε ναι θα το σκεφτώ αν θα πω ότι δεν γράφεις ψέματα. Αν και οι αποδείξεις είναι τρανταχτε. Είστε όλοι άσχετοι και προσπαθείτε να ερμηνεύεται πράγματα που δεν αντιλαμβάνεστε με το δικό σας πρίσμα άγνοιας.
Σαν αυτούς τους φλατ ερθερς που ενώ δεν έχουν ιδέα από φυσική αμφισβητούν τον νόμο της βαρύτητας και προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον κόσμο με το γεμάτο άγνοια, για επιστημονικά θέματα, μυαλό τους

1 .
-
ΩRIΩNAS7
Αρίστος έγραψε:Και δεν ισχυει οτι τα αρθρα μου παιρνουν πολλες αναγνωσεις λογω clickbait.
.
Δεν σου δίνουν αξία αυτά.
Τα συνομοσιολογικά tweets του sin boy, επερναν περισσότερα views, από το δικό σου και περισσότερα retweets από τις αναδημοσιευεις που έγινα στο δικό σου.
Η συνομοσιολογία, σε trash μορφή μαλιστα, φαίνεται ότι πουλάει τρελά.
Είναι όπως τα βίντεο με τα φάντασμα στο you tube.
Ο κόσμος ψοφάει για μαλακίες. Δεν θυμάσαι τι κακός χαμός είχε γίνει με το βιβλίο "ο κώδικας Nτα Βίντσι" ; Ήταν τόσο ρεαλιστικό που πολλοί το πίστεψαν. Μέχρι και εκκλησίες για την Μαρία την Μαγδαληνή φτιάχτηκαν στο Αμερικα.
Δεν θυμάσαι τι είχε γίνει το 2012, όταν ακόμα και οι Ρώσοι στην εφημερίδα σπουτνικ είχαν δημοσιεύσει πως 3 μεγάλα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα πλησιάζουν την Γη και πως θα την φτάσουν την πρωτοχρονιά του 2012;
Επίσης το ότι διαβάστηκε δεν σημαίνει ότι άρεσε ή ότι το ασπαστηκαν κιόλας.
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν έχει να μου λέει τίποτα ο αριθμός αγνώσεων.
Σκοπός σου δεν είναι ούτε η ενημέρωση, ούτε ο προβληματισμός του κοινού. Σκοπός σου, από ότι φαίνεται, είναι η φήμη και η αναγνώριση με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Σαν αυτούς τους φλατ ερθερς...![]()

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αρίστος έγραψε:Και δεν ισχυει οτι τα αρθρα μου παιρνουν πολλες αναγνωσεις λογω clickbait.
.
Δεν σου δίνουν αξία αυτά.
Τα συνομοσιολογικά tweets του sin boy, επερναν περισσότερα views, από το δικό σου και περισσότερα retweets από τις αναδημοσιευεις που έγινα στο δικό σου.
Η συνομοσιολογία, σε trash μορφή μαλιστα, φαίνεται ότι πουλάει τρελά.
Είναι όπως τα βίντεο με τα φάντασμα στο you tube.
Ο κόσμος ψοφάει για μαλακίες. Δεν θυμάσαι τι κακός χαμός είχε γίνει με το βιβλίο "ο κώδικας Nτα Βίντσι" ; Ήταν τόσο ρεαλιστικό που πολλοί το πίστεψαν. Μέχρι και εκκλησίες για την Μαρία την Μαγδαληνή φτιάχτηκαν στο Αμερικα.
Δεν θυμάσαι τι είχε γίνει το 2012, όταν ακόμα και οι Ρώσοι στην εφημερίδα σπουτνικ είχαν δημοσιεύσει πως 3 μεγάλα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα πλησιάζουν την Γη και πως θα την φτάσουν την πρωτοχρονιά του 2012;![]()
Επίσης το ότι διαβάστηκε δεν σημαίνει ότι άρεσε ή ότι το ασπαστηκαν κιόλας.
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν έχει να μου λέει τίποτα ο αριθμός αγνώσεων.
Σκοπός σου δεν είναι ούτε η ενημέρωση, ούτε ο προβληματισμός του κοινού. Σκοπός σου, από ότι φαίνεται, είναι η φήμη και η αναγνώριση με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.
Εχεις παρασυρθει και βγαζεις αφοριστικα λογυδρια χωρις να σκεφτεσαι.
Το αρθρο που πηρε τις 15.480 αναγνωσεις ΧΩΡΙΣ clickbait ΔΕΝ ηταν συνωμοσιολογικο.
Εχουν δημοσιευθει πανω απο 100 αρθρα μου τα τελευταια δυο χρονια και μονο το συγκεκριμενο ειχε αρωμα συνωμοσιολογικου χωρις ομως και να υιοθετει τη συγκεκριμενη θεωρια.
Ηταν του στυλ What If.
Και αυτο μονο στο πρωτο του μερος γιατι στο δευτερο μερος ειχε μια γαματη αναλυση για τα συμφεροντα των Παγκοσμιοποιητων στο ΜΚ κοσμο που απεσπασε συγχαρητηρια απο πολλους.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αν θες να μας δείξεις την αξία του clik bait άρθρου σου, πες μας πόσοι επιστήμονες το συνυπογραφουν, το διάβασαν, το αναδημοσιευσαν.
Σου κανει ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος που μου ζητησε να δημοσιευθει και στην Αγγλια;
Βιογραφία
Ο Κωνσταντίνος Βέργος είναι Ανώτερος Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, διδάσκοντας στο παρελθόν Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Μικροοικονομική, Μακροοικονομική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Οικονομική Διεύθυνση του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, Οικονομική Ανάλυση στο Πανεπιστήμιο του Τορούν , Πολωνία, Διαχείριση Κινδύνων Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομική Διαχείριση, Χρηματοοικονομική Μηχανική και Διαχείριση Πολυεθνικών Εταιρειών για υποψήφιους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Επιχειρηματικούς Κύκλους και Χρηματοοικονομικούς Κύκλους στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, διδάσκοντας επίσης Οικονομικά , Εταιρική αποτίμηση και χρηματοοικονομικά παράγωγα σε υποψηφίους για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις αναλυτών CIIA και CEFA. Ο κ. Κωνσταντίνος έχει πάνω από 20 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένης 14ετούς διοικητικής εμπειρίας στον κλάδο Τραπεζών / Χρηματιστηριακών, διευθυντής ή επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης & Εταιρικής Διακυβέρνησης των τεσσάρων εταιρειών μεσιτείας / τραπεζικών εργασιών. Είχε αναλάβει τη διαχείριση των κεφαλαίων των εταιρειών επενδύσεων και ήταν μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων των Χρηματιστηριακών εταιρειών.Είναι πιστοποιημένος αναλυτής και έχει συστηματική παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στα ελληνικά ΜΜΕ και παγκοσμίως (Bloomberg, Reuters, Times κλπ.) Ως ειδικός στην αποτίμηση των εταιρειών, στις κεφαλαιαγορές και στα θέματα χρηματοοικονομικής πολιτικής. Ο κ. Κωνσταντίνος είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Εγκεκριμένων Χρηματιστηριακών Αναλυτών (HACSA), μέλος του EFFAS από το 2002 έως το 2010 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HACSA από το 2010. Είναι επίσης μέλος του Συλλόγου Οικονομικής Διαχείρισης από το 1995. Έχει βραβευτεί από το Ινστιτούτο Διαχείρισης (UK).
http://www.elliniko-fenomeno.gr/2017/11 ... %B3%CE%B7/
.
0 .
.
.