Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Την ίδια μεθοδολογία χρησιμοποιούν όλοι οι απατεώνες, όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, κολακεύοντας την ματαιοδοξία των αφελών. Η δικιά μας όμως έπεσε στο λάκκο με τα φίδια. Πελάτες εδώ γιοκ.![]()
Δεν πρόκειται όμως γι' αυτό αλλά για περίπτωση χρείας ειδικού χειρισμού.
Η ΜΥΘΗΡΑ είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος. Δεν καταγράφει και αναμεταδίδει τα γεγονότα, αλλά με βάση τα εκάστοτε πολιτικά δεδομένα αναλύει και συνθέτει, κατά την προσωπική της άποψη και αντίληψη, εκείνες τις πολιτικές πιθανότητες που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες της ΜΥΘΗΡΑς ως δημοσιολόγου, αλλά με αστάθμητους παράγοντες, μεταβλητές και παραμέτρους που καθιστούν την πολιτική μη μετρήσιμο μέγεθος, οπότε και η ΜΥΘΗΡΑ αναγκαστικά δημοσιολογεί όχι στη βάση της αναγκαιότητας αλλά του τυχαίου που καθορίζεται από μια συνεχή ασυνέχεια των πολιτικών υποκειμένων, που εκθέτει όμως τα ίδια τα υποκείμενα και όχι την ΜΥΘΗΡΑ.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει ιδέα από πολιτική και ας συνεχίσει την φορουμική του καριέρα στο ελεύθερο στη γενική συζήτηση, που έχουμε τόσα ωραία θέματα για συζήτηση.
σχολιο 10
...αακριβως το επιασε ςτο νοημα των γενικων φορουμιστικςω παρεμβασεων που εινα γνωμης οχι αυστηρης κρισης μου με αριθμημενα σχολια .. ειναι ελευθερη δημοσιολογια .. γεμιζω το κενο μου χρνο του δινω νοημα και αξια υπαρξης .. η αποκρυφολογια μυθολογια μου συνομωσιολογια μου εχει πιθανολογικο χαρακτηρα .. αλλα για τα εμβολια και τον κινδυνο που λεγεται δυαδικη ψηφιακη τεχνολογια δεν μιλω πιθανολογικα αλλα με βεβαιοτητα ...σημειωτεον ...οποιο εινα γνωστης επιστημονικων ζητηματων εννοειται κατανοει ....ποσ σοβαρα εινα αυτα που λεω και πσοα καλα τα κατεχω ως δημοσιολογος τους ....