Όταν σου λείπει δόντι...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όταν σου λείπει δόντι...

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2020, 11:34

εγω παλι δεν υποφερω αυτους τους τυπους που αλλαζουν σωβρακο καθε μερα ή μια φορα την εβδομαδα
τι τους πειραζει το σωβρακο αν το φορανε ενα δυο μηνες ή και τρεις !! ε!

πατε καλα βρε ο κοσμος μετα την κριση δεν εχει καλα καλα να περασει την βδομαδα και θα τους περρισεψει
μια χιλιαρα για να βαλει ενα ή δυο δοντια ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιουν 2020, 13:51

Λεγεώνης έγραψε:Είναι μάστιγα οι κουτσοδόντες, αλήθεια. Εμένα με ενοχλούν και όσοι φοράνε γυαλιά. Γιατί ρε γαμώτο θέλεις να έχεις ένα περίεργο πράγμα πάνω στη φάτσα σου; Πήγαινε βάλε φακούς επαφής, να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο σου σε όσους σε βλέπουν στον δρόμο.

άσε που οι κυνόδοντες ενοχλούν κατά τη διείσδυση.. μεγάλο πρόβλημα
είδατε ρε που τελικά η μασέλα συμφέρει;
;)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιουν 2020, 14:19

Ο Γεωργίου είχε πει ότι ένα παιδί του διαγνώσθηκε με μια πολύ σπάνια εκφυλιστική νόσο των νεύρων (νομίζω) κι από τότε παραμέλησε εντελώς τον εαυτό του. Αν περνάς τέτοιο λούκι, δύσκολο να ασχοληθείς με τα δόντια.

Πάντως και τις ερωτικές του επιτυχίες τις είχε και γενικά καλά την πέρασε (παίζει ρόλο σίγουρα και το ότι ήταν διάσημος και παλιά τουλάχιστον έβγαζε και αρκετά χρήματα).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2020, 14:24

Adminović έγραψε:Ο Γεωργίου είχε πει ότι ένα παιδί του διαγνώσθηκε με μια πολύ σπάνια εκφυλιστική νόσο των νεύρων (νομίζω) κι από τότε παραμέλησε εντελώς τον εαυτό του. Αν περνάς τέτοιο λούκι, δύσκολο να ασχοληθείς με τα δόντια.

Πάντως και τις ερωτικές του επιτυχίες τις είχε και γενικά καλά την πέρασε (παίζει ρόλο σίγουρα και το ότι ήταν διάσημος και παλιά τουλάχιστον έβγαζε και αρκετά χρήματα).

Δεν νομιζω πως μπορει ενας μεσος αντρας να σταθει ερωτικα με δοντια σαν του Γεωργιου. Να ειμαστε ρεαλιστες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιουν 2020, 14:33

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν νομιζω πως μπορει ενας μεσος αντρας να σταθει ερωτικα με δοντια σαν του Γεωργιου. Να ειμαστε ρεαλιστες.

Το τί προσόντα μπορεί να έχει ο καθένας δεν το ξέρεις. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος που πάει να παίξει μπάλα στον τομέα «εμφάνιση» και του λείπουν δόντια (και κυρίως τα μπροστά), είναι χαμένος από χέρι. Εκτός αν φροντίζει να μην χαμογελάει και πολύ και κατά τα άλλα είναι ωραίος.

Ο Γεωργίου ήταν απλά εντελώς στα @@ του, δεν τον ένοιαζε ακόμα κι αν τα βλέπει όλη η Ελλάδα τα δόντια που έλειπαν σε λάιβ εκπομπή. Δεν νομίζω ότι έπασχε από χρήματα για να τα φτιάξει. Απλά δεν τον ένοιαζε ή ίσως πιο πολύ τον απασχολούσε τί θα γίνει με το παιδί του.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2020, 14:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Ο Γεωργίου είχε πει ότι ένα παιδί του διαγνώσθηκε με μια πολύ σπάνια εκφυλιστική νόσο των νεύρων (νομίζω) κι από τότε παραμέλησε εντελώς τον εαυτό του. Αν περνάς τέτοιο λούκι, δύσκολο να ασχοληθείς με τα δόντια.

Δεν νομιζω πως μπορει ενας μεσος αντρας να σταθει ερωτικα με δοντια σαν του Γεωργιου. Να ειμαστε ρεαλιστες.

ο ραν εχει δικιο σε πολλα εκτος του κκεκεδιστικου παρελθον του

εχω δει αντρες που να ειναι για φτυσιμο και να πηδανε τις καλυτερες γυναικες εκεινο που μετραει
ειναι το χιουμορ και ο αερας που αποπνεουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2020, 14:39

Adminović έγραψε:Το τί προσόντα μπορεί να έχει ο καθένας δεν το ξέρεις. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος που πάει να παίξει μπάλα στον τομέα «εμφάνιση» και του λείπουν δόντια (και κυρίως τα μπροστά), είναι χαμένος από χέρι. Εκτός αν φροντίζει να μην χαμογελάει και πολύ και κατά τα άλλα είναι ωραίος.

Ε οταν λεω μεσος αντρας λεω μια μεση περιπτωση, δηλαδη μετρια εμφανιση, μετρια λεφτα, μετριο λεγειν κλπ. Αν εισαι ο Μπραντ Πιτ ή ο Τζεφ Μπεζος πηδας ακομα και αν σου λειπει ποδι. Η εμφανιση στους αντρες δεν ειναι τοσο σημαντικη οσο στις γυναικες αλλα ειναι ενας πολυ σημαντικος τομεας και σε εμας.

Ο Γεωργίου ήταν απλά εντελώς στα @@ του, δεν τον ένοιαζε ακόμα κι αν τα βλέπει όλη η Ελλάδα τα δόντια που έλειπαν σε λάιβ εκπομπή. Δεν νομίζω ότι έπασχε από χρήματα για να τα φτιάξει. Απλά δεν τον ένοιαζε ή ίσως πιο πολύ τον απασχολούσε τί θα γίνει με το παιδί του.

Ο Γεωργιου σιγουρα το εκανε απο επιλογη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2020, 14:51

Αρχέλαος έγραψε:Δεν θέλω να αναφέρω για τον Γεωργίου λεπτομέρειες αλλά τα δόντια που έχασε μας πάνε 25-30 χρόνια πίσω.
Τον θυμάμαι από τα 90'ς.
Αν κάνει αναζήτηση στο google ο Λαχουρένιος θα καταλάβει την ανακρίβεια.

Από εκεί και πέρα, η οδοντιστοιχία προφανώς μπορεί να διατηρηθεί εύκολα επί δεκαετίες με στοματική υγιεινή.
Επιπλέον ακόμα και ζημιά να πάθει ένα δόντι η θήκη δεν είναι τόσο κοστοβόρα.
Ωστόσο δεν ακυρώνεται μία γυναίκα ή ένας άνδρας αν έχουν χάσει κάποιο δόντι και δεν το αντικατέστησαν.
Ούτε ο Μανωλάκης, τυχαίο όνομα, θα πρέπει να πουλήσει το όχημα που καλύπτει βασικές ανάγκες και ψυχαγωγία για να βάλει δύο δόντια λες και έχει κάνει αμάρτημα ή προκαλεί ζημιά στους γύρω του.
Και προφανώς κάλλιο να χάσει κάποιος τρία δόντια παρά κάτι άλλο με κυριότερο την ψυχή του.
Σίγουρα σε μία κοινωνία δεν μπορεί να θεωρείται παρίας.

Όχι βέβαια, ποιος υπονόησε ότι θεωρούνται παρίες;
Αυτό καταλάβατε;
Ίσα ίσα. Το να μην έχεις δόντια μπορεί να τύχει στον καθένα.
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι οι εργασίες αποκατάστασης μιας προβληματικής οδοντοστοιχίας κοστίζουν μια περιουσία και ελάχιστοι μπορούν να διαθέσουν για να γίνει μια καλή δουλειά οπότε μένουν χωρίς δόντια.
Σίγουρα υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις αλλά είπαμε... ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Πάντως αρκετοί αφήνουν τα δόντια τους επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα φτιάξουν και αυτό είναι το θλιβερό.
Ότι δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Όχι ότι δεν έχουν δόντια.

Αλίμονο πάντως δεν υπονόησα ούτε κατά διάνοια ότι είναι κατώτεροι άνθρωποι ή ενοχλεί κάποιον η εμφάνισή τους.
Καλό είναι να μπορούσαν να φτιάξουν τα δόντια τους για τη δική τους ψυχολογία, για να αισθάνονται αυτοί καλά με τον εαυτό τους.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2020, 15:01

nemo έγραψε:εγω παλι δεν υποφερω αυτους τους τυπους που....

Συγγνώμη βρε παιδιά...
Άφησα να εννοηθεί εγώ κάπου ότι δεν υποφέρω τους ανθρώπους χωρίς δόντια και ότι με ενοχλούν να υπάρχουν γύρω μου;
Μα τι λέμε τώρα;
Ίσα ίσα. Εγώ άνοιξα αυτό το νήμα για να ανασύρω ένα υπαρκτό πρόβλημα από το οποίο ταλαιπωρούνται πολλοί άνθρωποι και νομίζω είναι άξιο συζήτησης.
Είναι ένα νήμα to raise awareness περισσότερο.
Εμένα προσωπικά με λυπεί να βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουν τα δόντια τους και τα αφήνουν σε μαύρο χάλι.
Πραγματικά οι οδοντίατροι είναι είδος πολυτελείας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2020, 15:08

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αντιθέτως. Η μαγκιά είναι να μπορείς να κάνεις το ελάττωμα προτέρημα.

Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%.
Άμα η εμφάνιση σε αδικεί τότε μια ισχυρή προσωπικότητα μπορεί να υπερκαλύψει τις όποιες αδυναμίες.
Τι λέμε τώρα;
Εδώ ο Τσιόρδας θεωρήθηκε sex symbol επειδή ήταν αυτός που ήταν.
Αν ήταν κανένας οδηγός οασθ ή ταμίας σε τράπεζα πχ ποιος θα του έδινε σημασία;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”