Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 21:19

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:να προσθεσω το αλλο θετικος και αλλο πραγμα ασθενης ... ξερετε με ονοματα οτι εχουν ασθενησει ;?
γιατι εγω παρολο που ψαχνω δεν εχω ακουσει κανεναν

Φυσικά και ξέρω.
Συνάδελφοί μου είναι.
Τους ξέρω και προσωπικά.

οκ εσενα σε πιστευω αλλα δεν πολυπιστευω αυτους με την εννοια οτι πολυ κανουν οτι αρρωσταινουν
αλλα για το καθισιο ...και εγω ξερω μερικους εργαζομενους που βρεθηκαν θετικοι αλλα ηταν πιπες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Νοέμ 2020, 00:00

nemo έγραψε:οκ εσενα σε πιστευω αλλα δεν πολυπιστευω αυτους με την εννοια οτι πολυ κανουν οτι αρρωσταινουν
αλλα για το καθισιο ...και εγω ξερω μερικους εργαζομενους που βρεθηκαν θετικοι αλλα ηταν πιπες

Καταρχήν κανείς από εμάς δεν έχει ούτε την όρεξη ούτε και τη διάθεση να το παίξει άρρωστος.
Το μόνο που θέλουμε είναι να γυρίσουμε στην κανονικότητα και στις παλιές μας ζωές.
Χίλιες φορές να έχω την υγεία μου και να δουλεύω όπως δούλευα παρά να ζω αυτόν τον εφιάλτη και να το παίζω άρρωστη.

Δεύτερον δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Δεν μπορείς να το παίξεις άρρωστος και ειδικά για πολλές μέρες. Απαιτούνται δικαιολογητικά και ένα κάρο έγγραφα.
Χωρίς γνωμάτευση γιατρού μπορείς να απουσιάσεις μόνο για μια 1-2 μέρες (όχι συνεχόμενες) με υπεύθυνη δήλωση.
Για παραπάνω μέρες είναι διαφορετική διαδικασία και πολύ πιο αυστηρή.

Και τέλος σε ειδικές συνθήκες, όπως οι τωρινές, η ευθύνη που πρέπει να επιδείξουμε είναι μεγάλη. Υπό άλλες συνθήκες με ένα απλό συνάχι ή ένα βηχαλάκι πήγαινες σχολείο. Τώρα αυτό το απλό συνάχι ή ο βήχας μπορεί να είναι σύμπτωμα κόβιντ οπότε πρέπει να επιδείξεις και την ανάλογη ευθύνη που αυτό σημαίνει ότι η παρουσία μας στο σχολείο είναι επικίνδυνη και απαγορευτική.
Δεν είναι για το καθισιό.

Η άγνοια και η δυσπιστία σου σε κάποια θέματα σε οδηγούν σε αρνητισμό και προκαταλήψεις.
Δεν είναι καιρός για τις γνωστές "επιθέσεις" σε εκπαιδευτικούς καθώς οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές.

Κρατήστε τη χολή σας για όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Τώρα το μόνο που κάνετε είναι να κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2020, 10:48

bre mpizeli αυτο εννοουσα και οχι απλο συναχι με βήχα ειπα αν εχουν ασθενησει με τον ιο

και υποψιν ειχα-εχω πολλους φιλους εκπαιδευτικους και γνωριζω πολυ καλα αφου καναμε παρεα τις ημερες
που υποτιθεται οτι ηταν στο μαθημα

σε ξαναρωτω παλι γιατι δεν πολυκαταλαβα ξερεις προσωπικα εσυ καποιον εκπαιδευτη που αρρωστησε απο τον ιο;
και οχι απο απλη γριπη με συναχι και βηχα ;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Νοέμ 2020, 10:49

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του το 1945, αλλά ότι ζει στην Αργεντινή.

Και ότι .... μας αεροψεκάζουν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2020, 10:58

NikosVy έγραψε:Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του το 1945, αλλά ότι ζει στην Αργεντινή.

Και ότι .... μας αεροψεκάζουν.

μην το παρατραβαμε -οπως συνηθως να πεταμε ενα γραφικο για να γλυτωσουμε απο την σκεψη

φυσικα και υπαρχει ο ιος οχι ομως με την τρομοκρατια που μας το παρουσιαζουν
εχω παει σε δεκα κηδειες νεων ανθρωπων και η τελευταια ηταν μιας 22 χρονης που μαλλον πηγε απο την δυσφορία
λογω μασκας (η γνωματευση ηταν μια σπανια επιπλοκη στην καρδια ) και μεχρι στιγμης δεν πηγα σε καμια απο τον ιο
..οταν παω σε κηδεια ή μαθω οτι καποιος γνωστος κολλησε τον ιο και οχι μια απλη γριπη -θα το πω

τα σημερινα νεα ειναι απολυτη ησυχια και μαλλον δεν θα την παλεψουμε καλα αφου αυτη η ησυχια δεν προμηνυει
τιποτα το καλο θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Νοέμ 2020, 12:44

Και εμένα ούτε ο πατέρας μου ούτε ο παππούς μου ούτε η γιαγιά μου ούτε των φίλων μου, των συγγενών τους και ούτε των γειτόνων τους δεν είδαν τον Χίτλερ να αυτοκτονεί το 1945 στο καταφύγιό του στη Γερμανία.

Άρα, ο Χίτλερ ζει στην Αργεντινή.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2020, 13:09

NikosVy έγραψε:Και εμένα ούτε ο πατέρας μου ούτε ο παππούς μου ούτε η γιαγιά μου ούτε των φίλων μου, των συγγενών τους και ούτε των γειτόνων τους δεν είδαν τον Χίτλερ να αυτοκτονεί το 1945 στο καταφύγιό του στη Γερμανία.

συνεχιζεις με τους δηθεν ψεκασμους και αρα εισαι υπερ τον εγκλεισμο -οποτε μια χαρα εκανες και με τον χιτλερ
και με τον σταλιν οκ!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Νοέμ 2020, 13:14

NikosVy έγραψε:Και εμένα ούτε ο πατέρας μου ούτε ο παππούς μου ούτε η γιαγιά μου ούτε των φίλων μου, των συγγενών τους και ούτε των γειτόνων τους δεν είδαν τον Χίτλερ να αυτοκτονεί το 1945 στο καταφύγιό του στη Γερμανία.

Εγώ έμαθα ότι την έκανε με ιπτάμενο δίσκο για άλλους γαλαξίες. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2020, 13:24

υπαρχουν διαφορες κατηγοριες ανθρωπων και καθε μια κατηγορια συμπληρωνει τον ανθρωπο
και εγω προσωπικα δεν αφαιρω καμια αφου μου αρεσουν τρομερα οι αντιθεσεις στην ψυχοσυνθεση
στην περιπτωση μας αυτοι που υποστηριζουν τον εγκλεισμο θα ηταν υπερ των ολοκληρωτικων καθεστωτων
το βλεπουμε με τους κεκεδες και με τους διαφορους τυπου νικος

οσο και να χτυπιεστε η πανδημια που λετε και σεις και τα φερεφωνα δεν προκειται για πανδημια
και η ζωη θα ειχε συνεχιστει κανονικα αν τα μεσα μαζικης μεταφορας ηταν αυτα που επρεπε να ηταν
απαγορεύτηκε το μοναχικο ψαρεμα πχ και οχι η εργασια με δεκαδες ανθρωπους σε μια επιχειρηση
τα υπολοιπα βαριεμαι να τα γραψω .....
αν ζησουμε ποτε μια κανονικη πανδημια-(που με τα μυαλα που εχετε το ευχομαι για μερικους )
τοτε τα μετρα θα ειναι τελειως προς στην αντιθετη κατευθυνση
πχ θα πεθαινει κοσμος και κοσμακης και τα μετρα θα λενε - συνεχιζουμε κανονικα την εργασια μας
τα υπολοιπα φανταστειτε τα
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Νοέμ 2020, 15:23

Με την ίδια λογική, όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε ο Χίτλερ το 1945 στο καταφύγιό του (αφού δεν έχω κανένα γνωστό που να τον είδε να πεθαίνει, ούτε οι παππούδες κανενός στην Ελλάδα δεν τον είδαν να το κάνει) και επομένως ζει στην Αργεντινή, αλλά και ...

... σας αεροψεκάζουν.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”