Δεν θελω να ψηφισω ΝΔ.Τι να ψηφισω;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δεν θελω να ψηφισω ΝΔ.Τι να ψηφισω;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 10 Αύγ 2021, 19:16

nemo έγραψε:Βασίλης Βιλιάρδος βουλευτης του βελοπουλου τον παρακολουθω χρονια
αν ειχαμε μυαλο θα του διναμε τα κλειδια -μεγας γνωστης και σοβαρος ανθρωπος

Αν πινει τελοπον,αν βαζει αλοιφη για τον κορονοιο και αν εχει διαβασει τις επιστολες του Ιησου να το σκεφτω
Φανταζομαι οτι τα εχει κανει ολα αυτα αλλιως δεν θα ηταν αντιπροεδρος του κομματος
Αληθευουν οι φημες συμφωνα με τις οποιες ο αρχηγος του κομματος για να σε βαλει στο ψηφοδελτιο απαιτει να του δινεις ποσοστο απο την βοουλευτικη αποζημιωση αν εκλεγεις;;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Αύγ 2021, 19:18

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
nemo έγραψε:Βασίλης Βιλιάρδος βουλευτης του βελοπουλου τον παρακολουθω χρονια
αν ειχαμε μυαλο θα του διναμε τα κλειδια -μεγας γνωστης και σοβαρος ανθρωπος

Αν πινει τελοπον,αν βαζει αλοιφη για τον κορονοιο και αν εχει διαβασει τις επιστολες του Ιησου να το σκεφτω
Φανταζομαι οτι τα εχει κανει ολα αυτα αλλιως δεν θα ηταν αντιπροεδρος του κομματος
Αληθευουν οι φημες συμφωνα με τις οποιες ο αρχηγος του κομματος για να σε βαλει στο ψηφοδελτιο απαιτει να του δινεις ποσοστο απο την βοουλευτικη αποζημιωση αν εκλεγεις;;

δες τον και μετα μιλα μου :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Αύγ 2021, 20:06

nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω το μπιζελι υποτιθεται οτι ανηκει στον μεσαιο χωρο και πιο πανω
σε μορφωση και πνευματικοτητα ----δεν το λεω για το μπιζελι -ποτε δεν αναφερομαι προσωπικα
σε καποιον αλλα γενικα γιατι του καθενα η αποψη ειναι και των πολλων
1 μονο δυο προσωπα ειναι ικανα για να κυβερνησουν;
2 ενω τα κατηγορουμε οτι δεν εχουν και υψηλο ακιου;
3 τι καταντια ειναι για μια χωρα να στηριζει εν γνωση της αυτα τα δυο προσωπα;
4 συμφωνω ομως αρχικα γιατι πραγματι δεν φαινονται στον οριζοντα ικανα προσωπα
που ομως ; και εχει σημασια στα υπαρχοντα κομματα !!!
5 σε μια κριση οπως την βιωνουμε πολλα χρονια ενας λαος που το θελει θα βρει και τους αξιους ηγετες
γιατι παντα η κριση αναδεικνυει τους ηγετες της
αλλα να το θελουμε και μεις λιγο

Εγώ απλά μια διαπίστωση εξέφρασα που παραδέχονται όλοι.
Ότι προς το παρόν ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του.
Δεν είπα σε κανέναν τι να ψηφίσει.

Τώρα στα παραπάνω ερωτήματα βαριέμαι να επεκταθώ αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις.
Θα πω μόνο ότι καμιά χώρα δεν μπορεί να προοδεύσει περιμένοντας σωτήρες.
Αυτή η λογική είναι λάθος.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Αύγ 2021, 20:22

λοιπόν θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί έχω βαρεθεί τον παράνομο πλουτισμό των κεφαλαιοκρατών και το παρακράτος της μαφίας των βιομηχάνων και τραπεζιτών.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Αύγ 2021, 22:32

οχι ρε σεις να ψηφισετε κουλι γιατι ειναι καλος και ικανος και δεν εχουμε αλλους σαν και αυτον

διαβαστε τι λενε οι ρουμανοι

Χθες, στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, ο Επικεφαλής του Ρουμανικού πυροσβεστικού Σώματος έδωσε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη και είπε τα εξής: όπως εμείς είδαμε την φορά τής φωτιάς ήταν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει. Ή φωτιά μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο: εμείς όταν τελειώσει η αποστολή μας θα κάνουμε την έκθεση μάς προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Natura και στον αντίστοιχο τού ΟΗΕ γιατί ή περιοχή έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura εδώ και αρκετά χρόνια, και εμείς άλλα είδαμε και μάθαμε. Πρόληψη και αντιπυρικές ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή....μηδέν.
Από το προφίλ το

καταλαβατε τωρα γιατι μου την δινουν οι χαζομαρες και τα ψέματα; μηδεν λεει ο ρουμανος
μηδεν προβλεψη και τα εκατομμυρια που θα δωσει για αποζιμιωσεις απο που θα τα παρει
ρε γιδια ; απο την τσεπη του; ή μου βαζει επικεφαλεις τους ιδιους που καψανε το ματι
γιατι τους εβαλε αν οχι για να μην κανουν τιποτα !!!! τους τοποθετησε για σιγουρια και τους ειχε
στο χερι για να μην τολμησουν να παρουν μετρα !!!! το ιδιο θα εκανα και εγω αν ηθελα να τα καψω
γιδια ολα γινονται για μας για να μας πανε πιο κατω ε γιδια !
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Αύγ 2021, 00:42

bizeli έγραψε:Ότι προς το παρόν ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του.

Παιζει μονος του και χανει, μιλαμε ο τυπας εχει εξτρασπανιο ταλέντο σε τεχνη της γκαντεμιας :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Αύγ 2021, 09:32

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:Ότι προς το παρόν ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του.

Παιζει μονος του και χανει, μιλαμε ο τυπας εχει εξτρασπανιο ταλέντο σε τεχνη της γκαντεμιας :yesyes:

δινεις μια αλλη οπτικη στο θεμα και ο τσιπ μονος του ηταν και ο γαπ παλι και ο καραμανλης β
ο μοναδικος που δεν επαιζε μπαλα μονος ηταν ο σαμαρας και τον θερισε ο συριζα με το καλημερα

αυτα γινονται στην τυχη ; δηλαδη ειναι τοσο πολυ χαζοι ; που δεν μπορουν να διαχειριστουν κατι;

δεν εχουν επιτελειο; δεν εχουν βοηθους; δεν εχουν το κρατος; και τις υπηρεσιες του;

κατι συνομωσιολογικο παιζει και δεν εχουν αδικο οι ψεκ ....

πως βρισκουν του δολοφονους σε ενα εγκλημα ; δηλαδη τι κανει ενας αστυνομικος για να βρει
τον δολοφονο; ακολουθει απλως τα στοιχεια που τον οδηγουν στον δολοφονο

δεν γινεται τιποτα το παραξενο στην ελλαδα που να πει καποιος οτι εγινε ξαφνικα και δεν το περιμεναμε

αν εξαιρεσουμε τον κοβιτ που πραγματι κανεις δεν ηξερε πως να τον αντιπετωπισει και σε αυτο
κανεις δεν μιλησε εναντιον του

στα υπολοιπα ομως ; τι εγινε στο ματι που δεν το ηξεραν οι κατοικοι; γνωριζαν οτι καθε καλοκαιρι
θα ειχαν μια ή δυο φωτιες στον βουτζα οι οποιες θα την εσβηναν σε δυο τρεις ωρες

τι επρεπε να γνωριζει ο υπευθυνος ; οτι σε φυσιολογικες συνθήκες θα σβησει την φωτια
προτου ξεφυγει προς τα κατω ///εν τω μεταξυ τα πευκα ειχαν μεγαλωσει η ξερη υλη διπλασιαστηκε
και οταν ηρθε και το ακραιο φαινομενο και εσπρωχνε την φωτια με ιλιγγιωδη ταχυτητα

η μοναδικη του σκεψη ηταν να κλεισει την μαραθωνος γιατι ισως ο κοσμος να κινδυνευε
και τους εστελνε προς το ματι ηταν μια ενεργεια που θα την εκανε καποιος χαζος καποιος
που δεν ειχε ιδεα τι πρεπει να κανει και σε μια θεση που δεν την γνωριζε
και αντε οι επικεφαλεις δεν γνωριζαν οι αστυνομικοι που εστελναν ολη την ροη των αμαξιων
προς το ματι δεν γνωριζαν; αφου σαν αστυνομικοι γνωριζαν καλα την μορφολογια τους εδαφους ;

ποσους νεκρους μπορουμε να δικαιολογήσουμε με τα ακραια φαινομενα ; και χωρις καμια προβλεψη;
χωρις κανενα μετρο ;
οχι πανω απο δεκα με δεκαπεντε ατομα οι υπολοιποι δολοφονηθηκαν εν ψυχρω

και ερχομαστε στο σημερα γνωριζεις για τις φωτιες γνωριζεις για τον μεγαλο καυσωνα
η πρωτη σκεψη του πρωθυπουργου για το καλοκαιρι ηταν και ειναι για το προβλημα των πυρκαγιων
οφειλε να γνωριζει οτι φωτιες θα ειχαμε οτι και να γινοταν τι μενει;απο το να μην ξεφυγουν !!

και αφου συμβουλευεσαι και το επιστημονικο επειτελειο που εχεις σαν πρωθυπουργος δινεις
τις καταλληλες οδηγιες και υστερα κανονιζεις τις διακοπες σου

εδω τι ειχαμε ; τοποθετησε ξανα τους ανικανους και εγκληματιες αρμοδιους απο τη καταστροφη στο ματι
να προφυλαξουν την χωρα απο τις πυρκαγιες ειναι τυχαιο;

δηλαδη θελουν καποιοι να πιστεψω οτι ολα εγιναν τυχαια ; και οτι δεν εχουμε αλλον ικανο για την θεση
του πρωθυπουργου και οτι ειτε το θελουμε ειτε αναγκαστικα θα τον ξαναψηφισουμε;

η φυσικη καταστροφη στο ματι ηταν μηδεν αν εξαιρεσουμε τους νεκρους
η καταστροφη η σημερινη ηταν εκατο φορες μεαγαλυτερη σε οικονομια και στην φυση

η ζωη μας θα γινει δυσκολοτερη και πιο ακριβη θα καταστραφουν οικογενειες και το μελλον
των νεων ειναι η ανεργια στην ανεργια τερμα υποβαθμισμενη

καποιος ειπε οτι μπορει και να ειναι 20δις και ποιος θα τα δωσει αυτα; αφου χρωσταμε ;
δηλαδη να περιμενουμε αλλαεκατο χρονια μνημονιο; παει η ζωη μας δεν το καταλαβαινετε ;
και ολα αυτα γιατι ψηφιζουμε απατεωνες;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Αύγ 2021, 10:18

και μην ξεχνατε να ψηφισετε τον κουλι γιατι αυτος ξερει απο φωτιες

αν κατι στραβωσει και παθει κατι να ψηφισετε τον τσιπρα και αυτος ξερει απο ευθυνες και απο φωτιες

παιδια δεν εχουμε αλλους αξιους και με αυτους θα πρεπει να πορευτουμε
ειναι τα καμαρια μας και πρεπει να τους προσεχουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Αύγ 2021, 11:43

nemo έγραψε:οχι ρε σεις να ψηφισετε κουλι γιατι ειναι καλος και ικανος και δεν εχουμε αλλους σαν και αυτον

διαβαστε τι λενε οι ρουμανοι

Χθες, στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, ο Επικεφαλής του Ρουμανικού πυροσβεστικού Σώματος έδωσε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη και είπε τα εξής: όπως εμείς είδαμε την φορά τής φωτιάς ήταν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει. Ή φωτιά μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο: εμείς όταν τελειώσει η αποστολή μας θα κάνουμε την έκθεση μάς προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Natura και στον αντίστοιχο τού ΟΗΕ γιατί ή περιοχή έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura εδώ και αρκετά χρόνια, και εμείς άλλα είδαμε και μάθαμε. Πρόληψη και αντιπυρικές ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή....μηδέν.
Από το προφίλ το

καταλαβατε τωρα γιατι μου την δινουν οι χαζομαρες και τα ψέματα; μηδεν λεει ο ρουμανος
μηδεν προβλεψη και τα εκατομμυρια που θα δωσει για αποζιμιωσεις απο που θα τα παρει
ρε γιδια ; απο την τσεπη του; ή μου βαζει επικεφαλεις τους ιδιους που καψανε το ματι
γιατι τους εβαλε αν οχι για να μην κανουν τιποτα !!!! τους τοποθετησε για σιγουρια και τους ειχε
στο χερι για να μην τολμησουν να παρουν μετρα !!!! το ιδιο θα εκανα και εγω αν ηθελα να τα καψω
γιδια ολα γινονται για μας για να μας πανε πιο κατω ε γιδια !

Τελικα αυτα που ποσταρες περι Ρουμανων ειναι fake news?
Παρε θεση
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Αύγ 2021, 12:37

μπα
τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα ψηφίσω κόμμα κυνηγών ή μέρα 25
...

:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”