Θα δεχοσασταν διασωλήνωση όντας θετικός στον κοροδοϊό και είχατε λίγο δυσπνοιούλα εκεί χάμου;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

θα:

- αρνιόμουν με συμβολαιογραφική πράξη.
5
56%
- θα δεχόμουν με συνοπτικές/θα άφηνα τις σχετικές οδηγίες σε συγγενείς, μπας και με έσωζε η επιστήμη.
4
44%

Σύνολο ψήφων: 9

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα δεχοσασταν διασωλήνωση όντας θετικός στον κοροδοϊό και είχατε λίγο δυσπνοιούλα εκεί χάμου;

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Νοέμ 2021, 23:29

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι ναι, το ξερουμε "η πατρις κινδυνεύει" "εκατόμβες νεκρων" κοκ. Στ@@ μου ολα αυτά, το point μου ειναι οτι ειστε ηδη σε police state και χαίρεστε κιολας για την κατάντια σας. Θα δεχτείτε και το τσιπακι και θα λετε και ευχαριστώ στους δυναστες σας :yesyes:

Αυτα ειναι στοιχειωδη μετρα υγιεινης. Οπως οταν καποιος εχει γριπη κρατας την αποσταση σου, το ιδιο γινεται με τον κορονοιο απλα σε πιο μαζικο επιπεδο γιατι ειναι πιο διαδοτικος και πιο θανατηφορος.

Δηλαδη το αουσβαϊς που τσεκαρουν στις εισόδους καταστήματων αποδεικνύει οτι ο κατοχος του δεν εχει γριπη κορωνοιο, ενω ο μη-κατοχος αυτου του μαγικου χαρτιού τον εχει αποδεδειγμενα;
Επικοινωνείς καθολου με την πραγματικότητα ή το μπολι σου 'χει καψει και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα δεχοσασταν διασωλήνωση όντας θετικός στον κοροδοϊό και είχατε λίγο δυσπνοιούλα εκεί χάμου;

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Νοέμ 2021, 06:49

nemo έγραψε:επισης τωρα μολις η ψεκασμενη συζυγος μου ειπε οτι ακουσε τον ταδε επιστημονα
να λεει οτι θα μεινουν μονο οι 2 εκατ.αντιεμβολιαστες ελληνες ζωντανοι
οι υπολοιποι θα πεθανουν απο πολλες ασθενειες

σκεφτομαι πολλες φορες να πληρωσω μερικους μπραβους και να την συρουν για το εμβολιο
γιατι μερικες φορες δεν την αντεχω ουτε εγω ....

ΗΡΩΑΣΣΣΣΣ

να αναρτηθεί η δημοσίευση και προσωπικη εξομολόγηση του ήρωα νέμο

από κάτω θα κάνουμε διαδήλωση με πανώ πλακάτ και πικετοφορία για να υποστηρίξουμε την αντρική χειραφέτηση και απελευθέρωση απο το ζυγό της γυναικοκρατίας..

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2021, 07:41

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτα ειναι στοιχειωδη μετρα υγιεινης. Οπως οταν καποιος εχει γριπη κρατας την αποσταση σου, το ιδιο γινεται με τον κορονοιο απλα σε πιο μαζικο επιπεδο γιατι ειναι πιο διαδοτικος και πιο θανατηφορος.

Δηλαδη το αουσβαϊς που τσεκαρουν στις εισόδους καταστήματων αποδεικνύει οτι ο κατοχος του δεν εχει γριπη κορωνοιο, ενω ο μη-κατοχος αυτου του μαγικου χαρτιού τον εχει αποδεδειγμενα;
Επικοινωνείς καθολου με την πραγματικότητα ή το μπολι σου 'χει καψει και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα;

Δεν αποδεικνυει οτι δεν εχει γριπη αλλα ακομα και αν ειναι φορεας δεν το μεταδιδει τοσο ευκολα οσο ενας ανεμβολιαστος και δεν αρρωσταινει τοσο ευκολα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2021, 19:21

[quote="vallon"
[/quote]
αφου σου αρεσουν τα ψεκασμενα θα σου πω και τι μου ειπε το απογευμα
κατι ειπα για τα χριστουγγενα δεν θυμαμαι τι -και μου λεει δεν θα προλαβουμε γιατι θα γινει....
εκει την διεκοψα φανταζομαι κατι σαν επανασταση των αρνητων :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Νοέμ 2021, 20:24

:D
nemo έγραψε:[quote="vallon"

αφου σου αρεσουν τα ψεκασμενα θα σου πω και τι μου ειπε το απογευμα
κατι ειπα για τα χριστουγγενα δεν θυμαμαι τι -και μου λεει δεν θα προλαβουμε γιατι θα γινει....
εκει την διεκοψα φανταζομαι κατι σαν επανασταση των αρνητων :laugh1:[/quote]

Τολμάς ρε να υψώσεις ανάστημα και μετά θα αποκτήσεις υπόληψη εδώ μέσα...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”