ρε μαλάκιδι σας έχει γίνει ψύχωση με τα μπόλια
μήπως όταν κοιμάστε βλέπετε στον ύπνο σας ότι τσακωνόσαστε για τα μπόλια;
μήπως πάτε για ύπνο και σκεφτόσαστε τι θα γράψετε για τα μπόλια εδώ μέσα;
έλεος
Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί
-
vallon
- Supreme poster

Re: Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

vallon έγραψε:μήπως όταν κοιμάστε βλέπετε στον ύπνο σας ότι τσακωνόσαστε για τα μπόλια;
Που και που συμβαίνουν και τα δυο, μερικες φορες ταυτόχρονα τις αλλες χωριστά
αλλά δεν φταιω εγω φταίνε οι σαταναδες ελιτ και τα τσιρακια τους (βλ. Ραν και Λαχουρ) που εδω και δυο χρονια μας ζαλιζουν τα@@ με γριπουλα της πλακας 
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

vallon έγραψε:ρε μαλάκιδι σας έχει γίνει ψύχωση με τα μπόλια
έλεος
Ειπε αυτος που εκανε 1ος απο ολους εθελοντικα την 3η δοση!!!!
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Perseus1966
- Extreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οχι δεν παει για 5η δοση
Οχι δεν ειναι ερμο
Μετα την τεταρτη δεν ειναι η 5η ?
Δεν εχει 37 % ανεμβολιαστους ?
Τι αμφισβητεις?
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Alien_ex_forums έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ποιος εισαι μαν;
.
Δεν με κατάλαβες; Ο AlienWay είμαι. Ανοιξα κι ένα νήμα όταν έφυγες, όπου διαμαρτυρόμουν γιατί σε διώξανε επειδή δεν το θεωρώ σωστό στα πλαίσια τσ' ελευθερίας του λόγου. Από τότε, η φώτο του Ωνάση φιγουράρει στα περισσότερα από τα μέλη... σε κάθε άβαταρ και πάνω από κάθε νικνέημ...
Θενκιου, ναι τα διαβασα, αυριο ληγει το μπαν μου αλλα λεω να γραφω μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις στο διπλανο και βασικα να ειμαι μονιμος εδω. Βλεπεις μπαναριστηκα για τον πιο αστειο λογο ενω βασικα επρεπε να μπαναριστει ο Λεγεωνης με το απαραδεκτο νημα που ανοιξε και που ακομη μετραω ποσες συκοφαντιες ειπε.
.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Perseus1966
- Extreme poster

vallon έγραψε:ρε μαλάκιδι σας έχει γίνει ψύχωση με τα μπόλια
έλεος
Ειναι απλα το σύνδρομο του Πιαστηκα μαλακας και καπου πρεπει να ξεσπάσουν
2 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:
Δεν με κατάλαβες; Ο AlienWay είμαι. Ανοιξα κι ένα νήμα όταν έφυγες, όπου διαμαρτυρόμουν γιατί σε διώξανε επειδή δεν το θεωρώ σωστό στα πλαίσια τσ' ελευθερίας του λόγου. Από τότε, η φώτο του Ωνάση φιγουράρει στα περισσότερα από τα μέλη... σε κάθε άβαταρ και πάνω από κάθε νικνέημ...
Θενκιου, ναι τα διαβασα, αυριο ληγει το μπαν μου αλλα λεω να γραφω μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις στο διπλανο και βασικα να ειμαι μονιμος εδω. Βλεπεις μπαναριστηκα για τον πιο αστειο λογο ενω βασικα επρεπε να μπαναριστει ο Λεγεωνης με το απαραδεκτο νημα που ανοιξε και που ακομη μετραω ποσες συκοφαντιες ειπε.
.
Οντως αυτός ήταν που ουσιαστικά σε μπάναρε (διότι το νήμα του έπεισε τους συντονιστές). Και είναι πολύ κακή περσόνα. Δήθεν αριστερός που επιθυμεί να είναι πάντα με "τους ισχυρούς", τους λομπίστες, τους ελιτιστές.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Alien_ex_forums έγραψε:Αρίστος έγραψε:
.
Οντως αυτός ήταν που ουσιαστικά σε μπάναρε (διότι το νήμα του έπεισε τους συντονιστές). Και είναι πολύ κακή περσόνα. Δήθεν αριστερός που επιθυμεί να είναι πάντα με "τους ισχυρούς", τους λομπίστες, τους ελιτιστές.
Μεσα σε ενα μηνα εχασαν εμενα, τον Περσεα και τον Χελι.
Εχουν χασει ηδη το Γιαννοπουλο.
Με τις πολιτικες που ακολουθουν θα το κλεισουν συντομα το μαγαζι.
Και ειλικρινα πιστευω πως δεν φταιει ο Σπυρος αλλα το οτι ειναι ομηρος της υστεριας της Γκερ, του Μπερια και του βατραχου.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Επειδή την παραπάνω κριτική την έκανα πέηστ κι εκεί (και κάποιοι μοντερέητορς ξίνισαν), με βλέπω να χάνουν κι εμένα.
Ομως αυτό θα είναι λάθος, γιατί σε άλλους τόπους όπου εγώ υπήρξα συντονιστής και μας βρίζανε όλη την ομάδα, εμείς στα τέτοια μας.
Εμείς μπανάραμε με βάση τους κανόνες, όχι με βάση την κριτική που δεχόμασταν.
Ομως αυτό θα είναι λάθος, γιατί σε άλλους τόπους όπου εγώ υπήρξα συντονιστής και μας βρίζανε όλη την ομάδα, εμείς στα τέτοια μας.
Εμείς μπανάραμε με βάση τους κανόνες, όχι με βάση την κριτική που δεχόμασταν.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στην διπλανη καντινα με τα τσιπουρα και συνανταει τον γιαννους τον αριστο
τοτε συμβαινουν πραγματα σαν αυτο
τοτε συμβαινουν πραγματα σαν αυτο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου