τι ειναι Σικελιωτη αυτο που σε κανει να πιστευεις οτι εσυ δεν εισαι υπνωτισμενος ???..
... χμμ εε πως θα πΕισεις ενα τριτο οτι εσυ δεν υπνωτιστηκες κι οσα γραφει ενατια στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δνε απορρουν απο ψυχικη υποβολη που σου κανουν αυτοι που τρεμουν τις νεες συνθηκες ???
,,,αφου εθεσες θεμα υποβολης και μαγειας ας εξετασουμε και την δικη οσυ περιπτωση ...
,,,επισης δεχομαι οτι ειμαι υπο την επιδρση οχι μιας αλλα πολλων ψυχεγερτικων επιρροων αλλα ανταποκρινομαι καλυτερα σε αυτη τη επιρροη που συναδει με τις ψυχικες μου αναγκες αρα με βοηθαει να γινω ο εαυτο μου και να εξελικτω...
....γιατι Σικελιωτη οταν στριμωχνεσαι βγαζεις του αλλους μαγεμενους ???εσυ δηλαδη πως θα μας πεισεις οτι δεν εισαι μαγεμενος ???διαβαζει Κυπριανο .ετσι δεν ειναι .. αρα πιστευεις σε μαγια και στα αποτρεπτικα διαβασματα τα ξεματισματα αρα .. στην Εκκλησια οι ευχες και της τα δεκαδες τελετουργικα της μια συνεχης μαγεια που τελειται μαλιστα δημοσιως δεν ειναι ,, να μην κολλαμε στις λεξεις .. εξαλλου εγω δνε εχω τιποτε με την μαγεια την θεωρω δυνατοτητα κια αναγκη του ανθρωπου που καποτε θα την ασκουν με συνεση ολοι οι ανθρωποι ...
...οταν σηκωνεται η γιαγια το πρωι και προσευχεται στα εικονισματα μαγεια δνε κανει ???οταν ο παπας αγιζιε με σταυρο κια βασιλικο τα υδατα μαγεια δνε κανει ?? και καλα κανει ..οταν κανουν ευχελαιο , μαγεια δνε κανουν ... εεε?? ή αυτα ειναι μυστηρια κι οχι μαγειες .. ααα μπα κια πια η διαφορα ????????οταν φορας για φυλακτο σου ενα σταυρο μαγεια δεν κανεις .. αν σου δωσει ενας σαμανος το δικο του φυλακτο για προστασια αυτο μονο ειναι μαγεια ??αχ μωρε !!!!!!!!
αχ!! ημιμαθεια εχεις Σικελιωτη το ξερεις ???