Λαχουρένιος έγραψε:
Ρε φιλε, αφου η ιδια η ΝΔ προσπαθησε να τα μαζεψει και τον διεγραψε, εσυ τι θα καθεσαι και επιμενεις? Χειροτερα τα κανεις. Αλλη φορα να περιμενεις τι γραμμη θα βγαλει η ΝΔ και μετα να απαντας
Εγω παντα εχω δικη μου αποψη και αυτο εχει αποδειχτει παμπολες φορες
Δεν παιρνω ποτε γραμμη και αυτο επισης εχει αποδειχτει πολλες φορες
Το οτι ο Μητσοτακης αποφασισε να πληρωσει την αντιπολιτευση με το ιδιο νομισμα,παιζοντας το δηλαδη υπερασπιστης των δανειοληπτων με κοκκινα δανεια δεν με αφορα
Ειναι τακτικος πολιτικος ελιγμος,εγω δεν κανω τετοιους
Και τα τρια κομματα εχουν κανει ενεργειες ωστε τα κοκκινα δανεια να αγοραζονται απο εταιρειες
Και τα τρια κομματα κατηγορουν τον Πατση που εκανε αυτο που αυτοι επετρεψαν να γινει
Τελος να πουμε οτι καλως πουλιουνται απο τις τραπεζες τα κοκκινα δανεια
Στην ουσια τωρα
Εγω λεω οτι δεν ειναι δυνατον να γινει ελεγχος σημερα τελη του 2022 για το αν ο Πατσης ειχε τα απαραιτητα εισοδηματα την περιοδο 2000-2011 για να αγορασει τα κοκκινα δανεια
Ολη η συζητηση περι του αν ειναι η δεν ειχε τα απαριτητα εισοδηματα ειναι μια απεραντη παπαρια
Ειναι παρανομο να ελεγχθει για την συγκεκριμενη περιοδο,και αν γινοταν ελεγχος δεν θα εβγαζε ποτε ακρη
Επισης οτι και να επιβληθει απο τον φορολογικο μηχανισμο ως προστιμο θα καταπεσει στα φορολογικα δικαστηρια
Επισης ολη η συζητηση για το αν επρεπε η δεν επρεπε να του δωθει δανειο ειναι παλι μια ανεπαναληπτη παπαρια
Δεν εχει κανεις ουτε την δικαιοδοσια να το ελεγξει,ουτε καν ειναι νομικα υποχρεωμενος να απαντησει σε καποιους,και ουτε μπορει πλεον να ελεγχθει ωστε να παραξει ποινικες προεκτασεις
Τα διαβασες πουθενα αυτα και λες οτι πρεπει να περιμενω να παρω γραμμη;
Οι τυποι παιζουν συνεχως θεατρο,βουλευτες της αντιπολιτευσης ζητουσαν απο τον Πατση να τους δωσει λεπτομερειες για τις διασφαλισεις που εδωσε ο Πατσης το 2010-2011 για να παρει δανειο απο ιδιωτικη τραπεζα
Φυσικα πηραν ταρχιδια του Πατση