Προέλλην έγραψε:Ρε συ (άκου κουτσομπολιό τώρα, ε) στην 1η μου δουλειά, που ήμουν κοντά στο κατάστρωμα παραγωγής, είχαμε δύο εργάτες παραγωγης,που είχαν πρόδηλα "παράνομη" σχέση, όντας και οι δύο παντρεμένοι με οικογένειες και παιδιά. Μιλάμε τώρα σε φάση, ερχόταν στην δουλειά, μαζί, φεύγαν μαζί, δίνανε φιλάκια μπροστά σε όλους, κτλ.
Παράλληλα, στα εταιρικά εβέντς, εμφανιζόταν με τις νόμιναλ οικογένειες και παιδιά, κτλ. Όλοι προσποιούταν σαν να μην συνέβαινε τίποτε, κανείς δεν ανάφερε τίποτε, κανείς δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο. Σε λέει, ζωή τους, δεν έχουμε δικαίωμα να μπλεχτούμε. Φαντάζεσαι τι θα είχε γίνει Ελλάδα απο κουτσομπολιό;![]()
Και στην δουλειά που είμαι τώρα, έχουμε διάφορα παρατράγουδα, για τα οποία υπάρχει ομερτά
Δηλαδή πιστεύεις ότι κανένας από αυτούς δεν έχει συζητήσει το περιστατικό αυτό (και αλλά αντίστοιχα) με την παρέα και την οικογένειά τους? Τόσο καλά παιδιά είναι? Τώρα, το αν στην δουλειά κάνουν τις παναγίες για να μην έχουν θέματα με το HR είναι άλλο ζήτημα.
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ούτε ένα άτομο στην ζωή μου που να μην κουτσομπολεύει έστω και ελάχιστα κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι είναι πανανθρώπινο χαρακτηριστικό όπως πχ το ψέμα, απλώς ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις συνθήκες το εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό βάθμο.
Άλλωστε οι διάφορες κουτσομπολίστικες εκπομπές και εφημερίδες από το εξωτερικό μας ήρθαν.

) στην 1η μου δουλειά, που ήμουν κοντά στο κατάστρωμα παραγωγής, είχαμε δύο εργάτες παραγωγης,που είχαν πρόδηλα "παράνομη" σχέση, όντας και οι δύο παντρεμένοι με οικογένειες και παιδιά. Μιλάμε τώρα σε φάση, ερχόταν στην δουλειά, μαζί, φεύγαν μαζί, δίνανε φιλάκια μπροστά σε όλους, κτλ.
Δεν πρέπει να χει πολλούς ομοϊδεάτες σου εκεί πάντως.