Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Σεπ 2025, 21:02
nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Τον τσέκαρα χθες το βράδι τον μακαρίτη (είδα αρκετά βίντεο απο τα ντιπέητ του). Δεν αποκόμισα την εντύπωση ότι επρόκειτο για κάποιο νεοναζί τέρας.
Στα περισσότερα ντιπέητ έχει τραγικά ανίκανους αντιπάλους. Όπου είχε κάποιον φυσιολογικό άνθρωπο, ζοριζόταν.
κοιτα αλλος ο τομεας ο δικος σου και αλλος ο δικος μου εγω που τον παρακολουθω συχνα
επαθα πλακα ...οπως κανω παντα ειναι να ακουω καποιον μεχρι τελους ωστε να τον πιασω καπου
που θα πει ενα λαθος ...ε!!δεν τον εχω πιασει πουθενα να λεει κατι στραβο που να μην ειναι
μια αληθεια ..στο μεταξυ εχει διαβασει ολη την ελληνικη και την εβραικη και την αραβικη
ιστορια και φιλοσοφια εχει και μνημη που συγκρατει τα παντα ..προκειται για μια ιδιοφυια
και χωρις να τελειωσει κανενα κολεγιο ή πανεπιστημιο
και δεν ειναι τυχαιο που ο τραμπ ειπε οτι δεν θα ξαναδουμε αλλον κερκ
και το θεμα που λες οτι ειχε υποδεεστερους αντιπαλους εχεις δικιο τον ειδα με φοιτητες
αλλα εκει ομως επρεπε να πεις τι υπομονη που ειχε αν ακουσεις μερικα ακομα
θα ακουσεις για βιασμους αγελαδων κλπ δηλαδη οτι μαλακια δεν φανταζεσαι και ολα αυτα
απο φοιτητες ....τον εχω δει επισης να συζηταει και με καθηγητες δεν υστερουσε σε τιποτα
κλεινοντας θα πω μας λειπει εδω σε μας ενας μισος κερκ ας μην ειναι ολοκληρος
Aπέναντι σε ούγκανους γουοκικούς, σίγουρα φάνταζε για διαλεκτικός τιτάνας. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: κατεβάζεις τον Βάζελο εναντίον αγγλικής ομάδας Γ κατηγορίας, και μετά λες,
πω πω, οι ΕΛ έχουν καλύτερο ποδόσφαιρο απο το αγγλικό.
Προφανώς και ο τύπος, οποιοσδήποτε τύπος στην θέση του, θα έλαμπε απέναντι σε αριστερομόγγολα που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη.
Αυτό που δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει, είναι ότι επρόκειτο για θρήσκο βαπτιστή, δηλαδή, πέρα απο κάτι συνήθη αντιγουοκικά, τα οποία αποτελούν κοινή λογική, ο τύπος προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει βάσει του τι λέει επι λέξη η Π. Διαθήκη δίκην Γιαχωβά, και εκεί ήταν που φαινόταν η γύμνια του, του έπαιρναν κυριολεκτικά τα σώβρακα, ειδικά απέναντι σε μειράκια που απο χόμπι έτυχε να παίζουν στα δάκτυλα την Π. Διαθήκη καλύτερα:
Εδώ να πούμε προς τιμήν, του, ότι για τον κάθε έναν φοιτητή του Κέμπριτζ που του έπαιρνε τα σώβρακα (ο Κερκ αφήνει το μικρόφωνο κάτω και παραδίνεται

, προς μεγάλη του τιμή, σε κάτι τέτοια ήταν τίμιος ο μακαρίτης

), υπήρχαν 2-3 που τα έχαναν απο έναν έξυπνο ημιμαθή τύπο σαν κι αυτόν, κάτι που δεν τιμεί το Κέμπριτζ φυσικά

Εγώ δηλώνω εκ των υστέρων, γιατί αγνοούσα την ύπαρξή του καν προηγουμένως, οπαδός του, γιατί σίγουρα αποτέλεσε μια το δυνατόν σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης του επιπέδου των περίεργων γιαχοβαδοειδών-απομονωτιστών-επιχειρηματιών των μμδ εκ των ΗΠΑ.
Κράτα ως σημεία αυτά:
(1) Aν ψάχνεις για κάποιον σύγχρονο πραγματικό διαλεκτικό οδοστρωτήρα των Αμερικανών συντηριτικών, δεν ήταν αυτός σίγουρα.
(2) Αυτά που αντιπροσωπεύουν οι συντηριτικοί των ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με Ευρώπη, παίζουν σε άλλη πίστα που δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει στην Ευρώπη.
(3) To γεγονός ότι παρ όλα αυτά οι Ευρωπαίοι, αλλά και όλος ο πλανήτης απο Ιαπωνία μέχρι Ινδία, Βραζιλία, Αργεντινή, Ωκεανία, παντού τέλος πάντως, προσπαθούν να αναπαραστήσουν δίκην μόδας τα culture wars των ΗΠΑ, πιστοποιεί την πανίσχυρη πολιτισμική τους επιρροή. Πέραν της οικονομικής και στρατιωτικής τους.
Θέλω να σου πω, ότι ασχολείσαι ολημερίς, παθιάζεσαι, σχίσεις τα ρούχα σου, με Τραμπ, Μπάϊντερν, Μπέρνι, κλπ, και όχι με Σι και την αντίπαλη κλίκα στο ΚΚΚ