Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
George
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό George » 01 Ιούλ 2016, 16:05

Θεωρώ πως ανάλογη στήριξη θα υπάρχει και στα υπόλοιπα πανεπιστήμια και προφανώς όχι μόνο σε εκείνα της νομικής.Εν πάση περίπτωση επειδή κάναμε μια παρέκκλιση απ'το θέμα, θα ήθελα και άλλα άτομα να πουν τις γνώμες τους επί του θέματος
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Ιούλ 2016, 16:11

Αν είχα τα μυαλά ενός 24 χρονου, θα πήγαινα έξω να σπουδάσω χωρίς να χάνω το χρόνο μου Ελλάδα. Το τι εξαρτάται από την αγορά εργασίας. Αλλά αν ήμουν Ελλάδα, πολυτεχνείο φυσικά ΗΜΥΣ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

nomicarius
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nomicarius » 02 Ιούλ 2016, 15:16

Ολα καλα με τη σχολη, μονο που η ιστορια δικαιου επρεπε να ειναι μαθημα επιλογης, οχι υποχρεωτικο, και στη θεση της να βαλουν τα ασφαλιστικα μετρα - εκουσια δικαιοδοσια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιούλ 2016, 13:24

nomicarius έγραψε:Ολα καλα με τη σχολη, μονο που η ιστορια δικαιου επρεπε να ειναι μαθημα επιλογης, οχι υποχρεωτικο, και στη θεση της να βαλουν τα ασφαλιστικα μετρα - εκουσια δικαιοδοσια.

+1
Συμφωνώ. Η ύλη της Ιστορίας Δικαίου θα μπορούσε να ενταχθεί στην ύλη του μαθήματος "Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου" και να παρουσιάζεται συνοπτικά. Κι αν ο άλλος θέλει να ασχοληθεί πιο πολύ, ας υπάρχει σαν μάθημα επιλογής.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2016, 14:54

Ολο και κανενας πουτσογλυφτης ακαδημαικος θα χει βολευτει με αυτο το μαθημα να ναι υποχρεωτικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Ιούλ 2016, 14:58

ε ναι εδώ είχα άχρηστο μάθημα επειδή ο καθηγητής ήταν Πασόκος μέχρι το μεδούλι και αγγλόφερνε
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιούλ 2016, 15:25

Λαχουρένιος έγραψε:Ολο και κανενας πουτσογλυφτης ακαδημαικος θα χει βολευτει με αυτο το μαθημα να ναι υποχρεωτικο.

Καθηγήτρια είναι. Μπουρδάρα την λένε (κι όλα τα παιδάκια κλαίνε). :LoL:
Σε κάθε εξεταστική περνάει μάξιμουμ το 20% των γραπτών που διορθώνει. Για χάρη της φτάνουν κάποιοι 8ο έτος και χρωστάνε μόνο την Ιστορία Δικαίου. :s_crazy
Ξέρω κόσμο που το έχει δώσει και 5 και 6 φορές μέχρι να το περάσει. Και μιλάμε για το πιο άχρηστο μάθημα της σχολής. :s_crazy
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2016, 15:29

Καταλαβα,και στη δικη μου ειχα 3 τετοια μαθηματα,που ηταν απο την ιδια βυσματικη εδρα η οποια εκοβε ευκολα.Σε καθε σχολη τα ιδια γινονται απ'οτι βλεπω.
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 04 Ιούλ 2016, 15:33

Σημερα οριστικοποιησα ηλεκτρονικως το μηχανογραφικο μου με την βοηθεια του διευθυντη του σχολειου μου.
Ευελπιστω να ειμαι λιγακι ή και πολυ τυχερος και να πραγματοποιηθει αυτο που λεγεται στις εκτιμησεις των βασεων(μικρη πτωση νομικης Αθηνων).
Θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τον διαχειριστη του οποιου η βοηθεια ηταν κατι παραπανω απο σημαντικη και πολυτιμη, αφου βρηκα απαντησεις σε ο,τι με απασχολουσε.Ελπιζω σε λιγο καιρο να ειμαι και επισημο μελος της σελιδας.Ευχαριστω βεβαιως και τα λιγοστα ατομα που μοιραστηκαν τις σκεψεις τους μαζι μας.

"Εις το επανιδεν"
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2016, 16:58

Α ρε μπαγασα,σε ζηλευω.Οι καλυτερες μερες ειναι αυτες.Αλλοι 3 μηνες αραγμα και μετα 4-5 χρονια ξενοιασιας μπροστα σου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”