Ρε τί φασισμός είναι αυτός;;;!
Ακούστε τί έγινε. Έγραψα 2 σχόλια στο facebook του Τάσου Νυφαδόπουλου, αυτού που λέει ότι έκανε μήνυση στον Κλεομένη για φθορά στο είδωλό του...
και όχι μόνο μου έσβησε τα σχόλια ο δήθεν υπερασπιστής της ελευθερίας αλλά μου μπλοκάρανε και το facebook!!! Δεν με αφήνουν να συνδεθώ, "ύποπτη δραστηριότητα" λέει και ανεβάστε λέει μια φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά σας για να συνεχίσετε. Ανεβάζω λοιπόν jpeg και δεν γίνεται τίποτα.
Συγκεκριμένα τα σχόλια μου ήταν
Δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης, τέχνης, λόγου, ελεύθερος ανταγωνισμός, να πουλήσετε αλλού το παραμύθι σας.
Ο ελληνικός λαός δεν ήταν ελεύθερος έως ότου ήρθε ο Κλεομένης και κάποιοι άλλοι να απειλήσουν την ελευθερία του. Και εμένα προσωπικά με θίγει αυτό. Φτιάξε τον Μέγα Αλέξανδρο με σπαθί και κάντε μας περήφανους. Γιατί διαφήμιζετε την μικρότητα και την μιζέρια. Τον χαρακτηρισμό "άνθρωπος της κρίσης" και "ζητιάνο" τον επιστρέφουμε σε αυτούς που δημιουργήσανε την κρίση και σύντομα θα ζητιανεύουνε.
Αυτά είπα λοιπόν και το μασωνόπαιδο της ελευθερίας μου έσβησε τα σχόλια, για να περάσει τα δικά του ψεύδη για φασισμό...και αμέσως μετά μου μπλόκαραν και το facebook...
κοιτάτε ρε τί κάνουν...
ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...
νομίζουν ότι θα κρατήσει πολύ ακόμα το παραμύθι τους ρε...
λαοθάλασσες ετοιμάζονται νας σας ποδοπατήσουν...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη
Χρίστος Έλ έγραψε:και όχι μόνο μου έσβησε τα σχόλια ο δήθεν υπερασπιστής της ελευθερίας αλλά μου μπλοκάρανε και το facebook!!! Δεν με αφήνουν να συνδεθώ, "ύποπτη δραστηριότητα" λέει και ανεβάστε λέει μια φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά σας για να συνεχίσετε. Ανεβάζω λοιπόν jpeg και δεν γίνεται τίποτα.
Κόλπο των εβραιοσιωνιστών της CIA, για να έχουν φωτο σου.
Πες μου ότι δεν έκανες τη μαλακια να στείλεις αληθινή φωτο σου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Admin έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:και όχι μόνο μου έσβησε τα σχόλια ο δήθεν υπερασπιστής της ελευθερίας αλλά μου μπλοκάρανε και το facebook!!! Δεν με αφήνουν να συνδεθώ, "ύποπτη δραστηριότητα" λέει και ανεβάστε λέει μια φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά σας για να συνεχίσετε. Ανεβάζω λοιπόν jpeg και δεν γίνεται τίποτα.
Κόλπο των εβραιοσιωνιστών της CIA, για να έχουν φωτο σου.
Πες μου ότι δεν έκανες τη μαλακια να στείλεις αληθινή φωτο σου.
Γράψτε κάτι χωρίς βρισιά, ότι δεν συμφωνείτε στο θέμα που άνοιξε στο facebook του και θα σας το σβήσει.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΕΧΝΗ και δεν δέχονται τον αντίλογο.
Πάει ο οποιοσδήποτε να προβάλλει την τέχνη του; Όχι μόνο όποιος είναι στην κλίκα, στην οικογένεια και με την <<τέχνη>> του προβάλλει την κυριαρχία.
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν εξοργιστεί, αλλά κάποια στιγμή όλοι θα εξοργιστούν και θα γίνει το μεγάλο μπαμ. Τέρμα λέει ο τύπος τα γελάκια. Και ο Πάτερ το ίδιο του λέει. Τέρμα η πλάκα.
Και μετά αμέσως μπλόκαρε το facebook έτσι στα καλά καθούμενα.
Το τελευταίο μήνυμα που έστειλα του τύπου που τα σβήνει μανιωδώς είναι "δείξε μας πόσο πιστεύεις στην ελευθερία λόγου σβήνοντας κάθε μήνυμα που δεν σου αρέσει, κλάψε τώρα για το είδωλό σου".
Γιατί αυτοί οι αλήτες για το είδωλό τους κλαίνε το μασωνικό, για την Ελλάδα μας που της έχουν κάνει μύρια και δεινοπαθεί δεν χύσανε αυτά τα πλουσιόπαιδα των μασώνων κανένα δάκρυ.
Λοιπόν, όλοι οι παραδοσιοκρατές να αντισταθούμε σε αυτό τον αρρωστημένο φασισμό που μας μπαίνει μπροστά ως δήθεν επανάσταση της ελευθερίας.
Και τους έχει ξευτιλίσει και ο άθεος Γούσταβος Λε Μπον. Τον Ροβεσπιέρο τους, την Γαλλική Επανάσταση κτλ Διαβάστε τα βιβλία του Ψυχολογία των Όχλων και Ψυχολογία των Επαναστάσεων.
Να μην μιλάνε για ελευθερία, δικαιοσύνη, επανάσταση οι παλιόγριες, οι κρυφοφασίστριες.
0 .
..
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Admin έγραψε:Εμείς εδώ πάντως δεν έχουμε πουθενά το σατανιασμένο www.
Oντως, ειναι off the grid το φορουμακι μας
Σας το είπα μαλάκες , εγώ είμαι ο ΑΝΤΙ ... το ΑΦΜ μου τελειώνει σε 666

0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Θα κάνω μια ειλικρινής ανάλυση της αντιφατικής πολυπλοκότητας σχετικά με Κλεομένη, Χριστιανισμό, Ελλάδα, Εβραίλα κτλ κτλ
Πιστεύω ο Κλεομένης δεν είναι πιο αληθινός χριστιανός από τους ευαγγελιστές, προτεστάντες κτλ. Λέει μάλιστα στην Αποκάλυψη ότι όποιος φονεύσει με σπαθί πρέπει να φονευτεί με σπαθί. Αλλού διαβάζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας, Εβραίος, ελεύθερος, δούλος αλλά είναι όλα αδέλφια εν Χριστώ.
Δηλαδή ο Χριστιανισμός λέει όχι στην αντίσταση, όχι στην εκδίκηση, ναι στην υποταγή και την διάλυση της εθνικής ενότητας.
Ο Κλεομένης όμως είναι αληθινός ελληναράς και ρατσιστής και αυτό μετράει πιο πολύ. Τόσο χρόνια δεν είχαμε δει κανένα τέτοιο παπά για να θαυμάσουμε την Ορθοδοξία και θαυμάζαμε άλλες χριστιανικές θρησκείες.

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Χαζή είναι η λογική των άθεων και των νεοδωδεκαθειστών.
Πρέπει να είναι πολύ τυφλός όποιος εξομοιώνει Χριστιανισμό με Μουσουλμανισμό.
Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε πόσο πολεμάνε τον Χριστιανισμό! Βλέπετε πολλούς σταυρούς στον δρόμο; Παντού σατανικά, μασωνικά, ισλαμικά σύμβολα και μίσος για τον σταυρό.
Όσο για τους αρχιερείς και τους ιερείς της επίσημης εκκλησίας είναι πουλημένοι.
Αληθινός ελληνοχριστιανός μόνο ο Κλεομένης και όσοι παλιοημερολογίτες τον ακολουθούν.
Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε πόσο πολεμάνε τον Χριστιανισμό! Βλέπετε πολλούς σταυρούς στον δρόμο; Παντού σατανικά, μασωνικά, ισλαμικά σύμβολα και μίσος για τον σταυρό.
Όσο για τους αρχιερείς και τους ιερείς της επίσημης εκκλησίας είναι πουλημένοι.
Αληθινός ελληνοχριστιανός μόνο ο Κλεομένης και όσοι παλιοημερολογίτες τον ακολουθούν.
0 .
..
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

-
Ar_tel_quessir
- Rookie poster

-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Χαζή είναι η λογική των άθεων και των νεοδωδεκαθειστών.

Χρίστος Έλ έγραψε:Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε πόσο πολεμάνε τον Χριστιανισμό! Βλέπετε πολλούς σταυρούς στον δρόμο; Παντού σατανικά, μασωνικά, ισλαμικά σύμβολα και μίσος για τον σταυρό.

Χρίστος Έλ έγραψε:Όσο για τους αρχιερείς και τους ιερείς της επίσημης εκκλησίας είναι πουλημένοι.

Χρίστος Έλ έγραψε:Αληθινός ελληνοχριστιανός μόνο ο Κλεομένης και όσοι παλιοημερολογίτες τον ακολουθούν.

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Μπράβο.
Ως γνήσιος Έλληνας αγωνιστής βρίσε την Παναγία και άσε τον Αλλάχ και τον Μπαφομέτ.
Ως γνήσιος Έλληνας αγωνιστής βρίσε την Παναγία και άσε τον Αλλάχ και τον Μπαφομέτ.
0 .
..