nemo έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Λάθος. Έχω.
Αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε, διότι τον τελευταίο καιρό, δεν έχω πολυτέλεια για κέφια.
δεν εχεις καθαροτητα και ωριμότητα και αν μπλεξουμε σε συζητηση σοβαρη καπου
καποτε θα χασεις την ψυχραιμια σου και θα ....
το γνωριζω απο το παρελθον ..εχεις κλεισει ορισμένα θεματα με την σειρα στο κουτακι
και αν καποιος στα ανακατωσει θα συμβει αυτο που ειπα
αλλα εδω ειμαστε και καπου καπως θα μπλεξουμε υσ...ουτε και εγω εχω τα κεφια μου
προβληματα στην δουλεια και με την δεη καπως χανω ρευμα καπου μου το κλεβουν
δεν ξερω και θα πρεπει να βρω το πως
Ακριβώς επειδή έχω καθαρότητα γκλάβας, συναναστρέφομαι ακόμη μαζί σου, διαδικτυακά.
Την ψυχραιμία μου τη χάνω, όταν ακούω παπάρες που δεν προσεγγίζουν καν, τη λογική.
Και για να'χουμε καλό ρώτημα, ποιός είσαι εσύ, απ'τα ''παλιά''; Πες μου το νικ σου.
Κοίταξε. Εγώ ΔΕΝ λειτουργώ με ''κουτάκια'', διότι δεν βρίσκομαι εντός τους. Έχω σαφώς κάποιες σταθερές που θεωρώ πως με προσδιορίζουν. Απ'την άλλη, θεωρώ πως μπορώ να κάμω υγιή διάλογο. Τί στην ευχή; Νομίζεις ότι είναι μαλάκες, όσοι βρήκαν το κουμπί μου στη συζήτηση κι εσύ ακόμη το ψάχνεις; Αυτό όμως, γενική κουβέντα, δεν με κάνει ηλίθια ή να μην ξέρω πού πατάω, με όσους συνομιλώ εδώ μέσα.
Εύχομαι να βρεις λύση στα θέματά σου με τη ΔΕΗ. Κι εγώ χρωστάω κάποια γαμησιάτικα που δεν είναι δικά μου. Πρέπει να βρω λύση για τα 511 ευρώ που θέλουν τα λαμόγια, για ένα σπίτι που ήταν κλειστό, 2 χρόνια. Μην το αναλύσω, δεν έχει νόημα. Η ουσία είναι πως δεν καταναλώθηκαν. Τεσπα. Δεν θα κάτσω να μιζεριάσω, ούτε να κλαφτώ. Θα δουλέψω 14ωρο, όπως κάλιασε πριν μια βδομάδα. Για πόσο ακόμη..άγνωστο..Να μαζέψω τις υποχρεώσεις μου. Κουράζομαι υπερβολικά, αλλά δεν έχω καμία πολυτέλεια.
Ε, το λοιπόν, δεν έχω ιδιαίτερα κέφι. Κοινώς πρέπει να ''βρέξω κώλο, για να φάω ψάρι''. Χέστηκα που θα αναλωθώ σε πράγματα που δεν μου δίνουν προοπτική ή για την κόμπλα κάθε πικραμένου.
Καλή συνέχεια.
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.