Ο Σαμαράς και ο Λόβερδος δήλωσαν ότι δεν θα πάνε να εξεταστούν στην Προανακριτική!!!!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Love Ready's

Re: Ο Σαμαράς και ο Λόβερδος δήλωσαν ότι δεν θα πάνε να εξεταστούν στην Προανακριτική!!!!

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Μαρ 2018, 17:55

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Σύμφωνα με το Reuters
Υπό κράτηση ο Νικολά Σαρκοζί

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500207759

.

Εβαλες αρθρο 6 ημερων ενω σου εβαλα χτεσινο βιντεο να βγαινει απο το σπιτι του
Αμετανοητος

Αθωώθηκε δηλαδή? Πλεκτάνη της Γαλλικής δικαιοσύνης εναντίον του κοντού?
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Σαμαράς και ο Λόβερδος δήλωσαν ότι δεν θα πάνε να εξεταστούν στην Προανακριτική!!!!

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Μαρ 2018, 18:20

vallon έγραψε:Λέτε να φοβούνται να εξεταστούν;

αν είναι έτσι να στείλουν τον μπουμπούκο να τα πει το παιδί...
:laugh1:

Θα το μαθουμε οταν τους καλεσουν για εξεταση
Προς το παρων δεν τους καλεσαν για εξεταση αλλα για να πουν την γνωμη τους για την διαδικασια

αφού αυτοί δεν τα είπαν;

άρχισε η αναδίπλωση δηλώσεων και απο το σαμαρά και τον άλλο...;;;;
:s_rofl
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Μαρ 2018, 18:55

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Αμετανοητος

Αθωώθηκε δηλαδή? Πλεκτάνη της Γαλλικής δικαιοσύνης εναντίον του κοντού?

Προχτες απαγγελθηκαν κατηγοριες πως ηθελες να αθωωθει;
Δεν ξερω αν το προσεξες αλλα συζηταμε για τον φιλο του Αριστου και τον Αριστο που νομιζουν οτι ο Σαρκοζι ειναι φυλακη
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2018, 19:48

Αμετανοητος

Πριν 6 μερες το εγραψε ο φιλος μου χωριο!!!

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2018, 19:50

Εφοσον ο Σαρκοζι ειναι στο ΕΛΚ ο Γιαννοπουλος θα δωσει και το σωβρακο του να τον βγαλει αθωο...

Δεν ντρεπεστε ρε εσεις τα νεοφιλια; Να παιρνετε λεφτα απο τον Κανταφι που τον βριζατε;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Μαρ 2018, 19:52

Που να ξερω εγω αν ειναι αθωος η οχι
Και γιατι να με νοιαζει
Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι φυλακη
Ετσι πες στον φιλο σου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Μαρ 2018, 19:59

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Που να ξερω εγω αν ειναι αθωος η οχι
Και γιατι να με νοιαζει
Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι φυλακη
Ετσι πες στον φιλο σου

Παμε παλι, οταν το εγραψε ο φιλος μου ηταν φυλακη, επι 48 ωρες τον ανακρινανε!!!

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 26 Μαρ 2018, 21:17

Αρίστος έγραψε:Πρόβα πολιτικής εκτροπής είναι για μένα η απόφαση των Σαμαρομπουμπούκων να μην καταθέσουν στην Εξεταστική. Το ίδιο και η συμπεριφορά του Λαγού χτες στη Βουλή που ωρυόταν για προδότες. Είμαι 100% σίγουρος πως ο Λαγός πήρε εντολές γι' αυτή του τη στάση από κέντρα που προωθούν τη Νουδούλα και θέλουν πασει θυσία την πτώση του Τσίπρα. Τις επόμενες μέρες πιστεύω θα δούμε κι άλλα. Εδώ χρειάζεται μιά κίνηση ματ του Τσίπρα και σίγουρα να απευθυνθεί και με διάγγελμα του στον ελληνικό λαο!
Nandros έγραψε:Προπαγάνδα, στο έχω γράψει πολλάκις! Θα γραφτείς στην Ιστορία μαζί με τους προδότες.
Με τις κόνξες σας δωσατε δικαίωμα και στους πιο αλιτήριους να το παίζουν πατριώτες!
Αρίστος έγραψε:Mατα την ποινικη διωξη στο χορηγο της ΧΑ Βαγγελη Μαρινακη τα λες αυτα;
Έχω χεσμένους και τον Μαρινάκη και τα χρυσαύγουλα, το ξέρεις και το ξέρω ότι το ξέρεις!
Εγώ αναφέρομαι στην "κίνηση ματ", που θα ξεπουλάει το όνομα "Μακεδονία" και σε όλους αυτούς που θα συνυπογράψουν και που θα μείνουν στην Ιστορία σαν προδότες!
.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”