Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τι είναι ο Ποταμίσιος;
Toν Blackpaint εννοω
Ο μπλακπέιντ είναι και ποταμίσιος; Δεν το ΄ξερα.

Τι είναι ο Ποταμίσιος;
Toν Blackpaint εννοω

Στο στοιχείο του ο Αρίστος και με τους δύο.Dr Socrates έγραψε:αλλα και με την ΝΔ του Καραμανλη στο τροπο διαχειρισης κρισεων και στην συνωμοσιολογια.

Leporello έγραψε:Στο στοιχείο του ο Αρίστος και με τους δύο.Dr Socrates έγραψε:αλλα και με την ΝΔ του Καραμανλη στο τροπο διαχειρισης κρισεων και στην συνωμοσιολογια.
Εμένα ο Τσίπρας μου θυμίζει έντονα Καραμανλή, ειδικά όταν μιλάει. Εκείνες οι μικρές παύσεις του, ίσα γιά να πάρει αναπνοή, είναι ίδιες. Αυτό μαθαίνεται μόνο με σκληρή μελέτη.

itteithe έγραψε:
Επίσης άδικο μιας και ήταν καθηγητής στην Αμερική.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Σαράντα χρόνια ο μπαμπάς σας, είκοσι χρόνια ορφανοί

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αν μου βρεις πως να λεω με μια λεξη τους υστερικους ροζ αριστερουληδες που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ/Ποταμι/ΠΑΣΟΚ και μας τα κανουν τσουρεκια για τον ''φεμινισμο'' και την χορτοφαγια, τοτε θα σταματησω να σας λεω ετσι.
Πες τους νούμερα. Ή χαζοχαρούμενους. Ή φλώρους.

Κατσε θα μας κανει τωρα ντα ο Ποταμισιος οτι ειμαστε απολιθωματα και κρυφοναζιστες
Να δεις που θα σου την πει για την υπογραφη σου

blackpaint έγραψε:θα μπορουσες απλα να πεις νετα σκετα και ντομπρα ειμαι κομμουνιστης, χωρις να πουλησεις μιλιταρισμο και ματσιλα και φασινεισον για δικτατορες, χωρις να χρησιμοποιησεις λεξιλογιο που εφηυρεε η ακροδεξια, χωρις υστεριες, ρουληδες και αλλα τετοια σεξιστικα, που δεν αρμοζουν σε κομμουνιστη του 21ου αιωνα.