Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 16:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Παντως εχω ζησει σε σχεσεις προσπαθειες να προσπαθουν να σου φορτωσουν συγγενεις με τον χ,ψ τροπο. Ο,τι χειροτερο.

Εγω φιλε εχω φοβερο προβλημα με τους συγγενεις τους δικους μου που κατα 80% τους εχω κλασει, θα φορτωθω αλλονων;

Αυτο ηταν το κοκκινο μου σημειο στη φαση.

Δεν μπορω να κανω τον καραγκιοζη στα σογια, ουτε τον καθωσπρεπιστη και το καλο παιδι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 16:18

Αμισθο κοροιδο πολλαπλων καθηκόντων - δουλοπαροικο - αναζητά η Κυρια.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 16:20

Αρίστος έγραψε:Εγω φιλε εχω φοβερο προβλημα με τους συγγενεις τους δικους μου που κατα 80% τους εχω κλασει, θα φορτωθω αλλονων;

Αυτο ηταν το κοκκινο μου σημειο στη φαση.

Δεν μπορω να κανω τον καραγκιοζη στα σογια, ουτε τον καθωσπρεπιστη και το καλο παιδι.

Tης ιδιας ακριβως νοοτροπιας ειμαι και γω και τις γνωριζω σε στενους συγγενεις μονο οταν εχει περασει τουλ. χρονος ή αν κατα τυχη μας πετυχουν καπου.

Περισσοτερο παλι το κανω για να μην με πρηζουν. Για τις γυναικες ειναι εξασφαλιση να τις γνωρισεις σε φιλους και συγγενεις νομιζουν οτι ετσι σοβαρευει το πραγμα. Νομιζουν... :D

Πιστευω ειδικα σε ενα γαμο καλο ειναι να ειστε στα ισα με το ταιρι οικονομικα ωστε να μην εχει αναγκη ο ενας τον αλλο. Το φορτωμα της οικογενειας παιζει πολυ στα σωγαμπριλικια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 16:21

Αγις έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ρε ειχα φανταστει πως θα τριγυριζα καθε βδομαδα σε Αθηνα, Θεσσαλονικη και σαββατοκυριακο στο αρχοντικο που θα με περιποιουνταν η γυναικουλα μου.

Τελικα ουτε το σπιτι δεν υπαρχει στο χωριο καθως χρειαζονται ενα σωρο επισκευες.

Δεν σας το ειπα αλλα εκει μου το εφερε οτι για οσο διαστημα χρειαστουν οι επισκευες θα μεναμε στης αδελφης της!!!!!

,

:D :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αυτο παίζει να ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη αυταπάτη που ειχες .

Πιο πιθανο ειναι να κανε ο Α. ολες τις δουλειες + σωφεριλικια την αδερφη οπου ζητουσε.

Και σιγουρα θα παιζε σεξουαλικος και ψυχολογικος εκβιασμος αν ο Α. δεν ικανοποιουσε τις απαιτησεις της καημενης μονακριβης αδερφης που την εχει χτυπησει η μοιρα :cold023:

Ρε τι ζουμε...
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 16:24

Νομιζα πως εισασταν προκατειλημμενοι και εγω ο μαγκας που βλεπω πιο μακρια απο σας.

Και βγηκατε 100% σωστοι, ακομη και στις λεπτομερειες.

Εν τω μεταξυ ειδικα για την αδελφη παιχτηκε συνωμοσια που δεν την ειχα παρει χαμπαρι και απο την καθηγητρια και απο την φιλη της αδελφης μου που την παρουσιαζαν εξαιρετικη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 16:49

Προταση .
Εντελως αφασια φυσικα να μην σβησει η υποθεση τοσο αδοξα και να μην εχουμε κατι να ασχοληθουμε .
Η Κυρια θα επανελθει για μια ακομα προσπάθεια.
Προτεινε μονιμη εγκατάσταση στην Αττική - αγορα κτηματος κοντα σε θάλασσα ( μηπως εξασφαλισεις και τον κηπο που σε καιει ) λυόμενο καλης ποιοτητας - ολα με δικά της χρηματα αλλα στο ονομα και των δυο.
Επίσης διαχείριση της περιουσιας - ενοικιασεις κτηματων σπιτιων - πωλησειςκλπ + απο εσενα με συμβολαιογραφικη πράξη. Επισης χρηματα + μισθος της στη διαθεση σας για να καλοπερνατε..
Θα σε βρισει κατα 99 % αλλά θα σε εκτιμησει.
Εχεις και 1% να δεχτει και να εκτιμησεις εσυ μετά την αξια της ελευθεριας και του να εχεις λιγα αλλα δικα σου .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Μαρ 2019, 16:51

Αρίστος έγραψε:Νομιζα πως εισασταν προκατειλημμενοι και εγω ο μαγκας που βλεπω πιο μακρια απο σας.

Και βγηκατε 100% σωστοι, ακομη και στις λεπτομερειες.

.

Αναμενόμενο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 17:34

Αγις έγραψε:Προταση .
Εντελως αφασια φυσικα να μην σβησει η υποθεση τοσο αδοξα και να μην εχουμε κατι να ασχοληθουμε .
Η Κυρια θα επανελθει για μια ακομα προσπάθεια.
Προτεινε μονιμη εγκατάσταση στην Αττική - αγορα κτηματος κοντα σε θάλασσα ( μηπως εξασφαλισεις και τον κηπο που σε καιει ) λυόμενο καλης ποιοτητας - ολα με δικά της χρηματα αλλα στο ονομα και των δυο.
Επίσης διαχείριση της περιουσιας - ενοικιασεις κτηματων σπιτιων - πωλησειςκλπ + απο εσενα με συμβολαιογραφικη πράξη. Επισης χρηματα + μισθος της στη διαθεση σας για να καλοπερνατε..
Θα σε βρισει κατα 99 % αλλά θα σε εκτιμησει.
Εχεις και 1% να δεχτει και να εκτιμησεις εσυ μετά την αξια της ελευθεριας και του να εχεις λιγα αλλα δικα σου .

Tης ειπα στο τηλεφωνο οτι αν αποφασισουμε να παντρευτουμε εγω Μακεδονια δεν πηγαινω και τσακωθηκαμε.

Γι' αυτην η μονιμη εγκατασταση στη Μακεδονια ειναι μονοδρομος μετα γαμου οποτε τελειωσαμε.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Μαρ 2019, 17:45

Τελικά τι καθηγήτρια ήταν;

Γαλλικών;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 04 Μαρ 2019, 17:52

NikosVy έγραψε:Τελικά τι καθηγήτρια ήταν;

Γαλλικών;

Του κλαρίνου :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”