τι σκέφτεσαι τώρα;
-
pavlos.x
- Rookie poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Καταλαβαίνω φίλε τι λες, για τους περισσότερους από εμάς είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις αυτές που περνάμε. Τον ανιψιό μου όμως σκέφτομαι που είναι παιδί πως μπορώ να το προφυλάξω και να το κανω να αισθάνεται καλά στην κλεισουρα του σπιτιού του.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

τι ειμαστε τελικα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:τι ειμαστε τελικα;
Έλα μου ντε. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της ανθρωπότητας.
Αλλά για να περιοριστούμε στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι ψωμόλυσσες άνεργοι ή φυτοζωούν με κανα 500άρικο το μήνα δουλεύοντας 12 ώρες την ημέρα και ψηφίζουν νδ, συριζα, κίνημα αλλαγής, Βελόπουλο και μερα25.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:τι ειμαστε τελικα;
Έλα μου ντε. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της ανθρωπότητας.
Αλλά για να περιοριστούμε στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι ψωμόλυσσες άνεργοι ή φυτοζωούν με κανα 500άρικο το μήνα δουλεύοντας 12 ώρες την ημέρα και ψηφίζουν νδ, συριζα, κίνημα αλλαγής, Βελόπουλο και μερα25.
χθες εμαθα για καποια 35ρα που εργαζεται απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ
φρικαρισα ! ο ανθρωπος εχει αστειρευτες δυναμεις ή μαλλον τις βγαζει οταν παραστει η αναγκη
σιγουρα δεν ψηφιζει κανενα κομμα γιατι τους νιωθει στο πετσι της(λατζερα και καθαρίστρια)
0 .
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:χθες εμαθα για καποια 35ρα που εργαζεται απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ
φρικαρισα ! ο ανθρωπος εχει αστειρευτες δυναμεις ή μαλλον τις βγαζει οταν παραστει η αναγκη
σιγουρα δεν ψηφιζει κανενα κομμα γιατι τους νιωθει στο πετσι της(λατζερα και καθαρίστρια)
Δοκίμασε να δουλέψεις τις ίδιες ώρες πνευματική εργασία. Έχεις κάψει φλάντζα. Η πνευματική εργασία είναι πιο κουραστική από τη σωματική.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:χθες εμαθα για καποια 35ρα που εργαζεται απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ
Δοκίμασε να δουλέψεις τις ίδιες ώρες πνευματική εργασία. Έχεις κάψει φλάντζα. Η πνευματική εργασία είναι πιο κουραστική από τη σωματική.
αστο βρε μπιζελι και σε συμπαθω
τεσπα μην κανεις συγκρισεις γιατι δεν θα αντεχες ουτε μια μερα ....

0 .
-
vallon
- Supreme poster

και έχεις τον κλαπαρχίδα τον νέμο να μας τη λέει κι όλα
που έχω κάψει φλάντζα στο εργαστηριακό κέντρο με ρεκόρ 48 άωρο σερί για να επαναφέρουμε το σύστημα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας , γιατί η διεύθυνση δεν είχε λεφτά να πληρώσει εταιρία...
και βγαίνει τώρα το κάθε τσουτσέκι να ρίξει τη λάσπη του
που έχω κάψει φλάντζα στο εργαστηριακό κέντρο με ρεκόρ 48 άωρο σερί για να επαναφέρουμε το σύστημα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας , γιατί η διεύθυνση δεν είχε λεφτά να πληρώσει εταιρία...
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:τεσπα μην κανεις συγκρισεις γιατι δεν θα αντεχες ουτε μια μερα ....
Άστο φίλε επειδή κι εγώ σε συμπαθώ δεν έχεις ιδέα.
Την κυριούλα αυτή και μία ώρα να την βάλεις σε μια νευραλγική θέση ευθύνης που απαιτεί multitasking πνευματικές ικανότητες θα έχει φύγει τρέχοντας.
Και τις σκάλες του empire staste building να καθαρίσει θα της φανεί πιο εύκολο από μια ώρα πνευματική εργασία.
Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω.
Έχω δοκιμάσει και τα δυο.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:και έχεις τον κλαπαρχίδα τον νέμο να μας τη λέει κι όλα
καλως βαλλον το ξερουμε οτι ειστε παλικαρια εσεις του δημοσιου τομεα και μεις του ιδιωτικου ειμαστε του υπνου
...και ετοιμασου σε λιγο για τον εμβολιασμο
.gif)
0 .
-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:και έχεις τον κλαπαρχίδα τον νέμο να μας τη λέει κι όλα
Εγώ vallon φίλε μου σε νιώθω.
I stand by you.
1 .