τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Δεκ 2020, 13:12

bizeli έγραψε:Βασικά αυτό που θέλω είναι να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου μέσω του κινητού μου κάτι σαν teamviewer φανταστείτε.

Αυτό είναι άλλο από τη μεταφορά αρχείων.
Μπορεί να γίνει με διάφορες εφαρμογές.
Πχ

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Δεκ 2020, 18:12

μπιζελι πες την αληθεια τωρα σε βοηθησαν ; ή αρες μαρες ...εγω δεν καταλαβα ντιπ και το κανω με τον παλιο τροπο
αν εγω ειχα αυτην την απορια στο μυαλο γιατι χρειαζεται να μεταφερω φωτο απο καμερα και κινητο ή το αναποδο
και βαριεμαι τα καλώδια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Δεκ 2020, 19:14

Λαχουρένιος έγραψε:
Καλα ρε συ Μπιζελι, τοσο δυσκολο σου φαινεται να το συνδεσεις με USB? Ειναι μια διαδικασια που δεν παιρνει ουτε 10 δευτερολεπτα.

Βρε μανούλα μου γιατί σου φαίνεται τόσο science fiction senario αυτό που ζητάω;
Δεν είναι θέμα δύσκολο ή εύκολο.
Το θέμα είναι γιατί να έχω μόνο αυτήν την επιλογή;
Μπορεί να μην έχω καλώδιο εκείνη την ώρα, μπορεί να χάλασε η θύρα usb (που αυτό συνέβη σε μένα), μπορεί χίλια δυο.
Και βασικά το θεωρώ εξαιρετικά χρονοβόρο γιατί έπρεπε να μεταφέρω δεκάδες αρχεία σε ξεχωριστούς φακέλους στο pc και έπρεπε να ανοιγοκλείνω συνέχεια φακέλους. Μετά δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο με πετούσε έξω... άντε πάλι από την αρχή ... ο υπολογιστής μου, να εντοπίσω τον φάκελο, τον υποφάκελο, κόπι πέιστ στον φάκελο, στον υποφάκελο του pc. Κάθε φορά η ίδια διαδικασία για να μεταφέρω ένα αρχείο τη φορά. Ε δε σφάξανε.
Ήθελα απλά ένα πιο σύντομο τρόπο με ένα κουμπάκι να στέλνονται μπαμ εκεί που θέλω χωρίς να περιμένω να φορτώνει ή να κάνω κόπι πέιστ από μόνη μου.

Θα έπρεπε με κάποιον τρόπο το κινητό μου να "βλέπει" την οθόνη του pc μου και να στέλνω εκεί ό,τι θέλω χωρίς μεσάζοντες και άλλες περιττές διαδικασίες. Κατευθείαν πώς το λένε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Δεκ 2020, 19:21

Adminović έγραψε:.
Πχ

Oooooooook that is something.
Αν και πρέπει να το δοκιμάσω στην πράξη να δω πόσο λειτουργικό ή σπασαρχίδικο είναι.
Γιατί βλέπω πάλι μια σχετική διαδικασιούλα κι εγώ καιγόμουν. Δεν είχα δευτερόλεπτο για χάσιμο.

Την επόμενη φορά που θα ξαναχρειαστώ να κάνω την ίδια δουλειά θα δοκιμάσω και αυτό.

θενξ αντμιν
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Δεκ 2020, 19:27

nemo έγραψε:μπιζελι πες την αληθεια τωρα σε βοηθησαν ; ή αρες μαρες ...εγω δεν καταλαβα ντιπ και το κανω με τον παλιο τροπο
αν εγω ειχα αυτην την απορια στο μυαλο γιατι χρειαζεται να μεταφερω φωτο απο καμερα και κινητο ή το αναποδο
και βαριεμαι τα καλώδια

Κι εγώ βαριέμαι φρικτά τα καλώδια.
Κοίτα για να είμαστε ειλικρινείς τα σύγχρονα κινητά έχουν άπειρους τρόπους να κάνεις share ό,τι γουστάρεις αλλά εγώ δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα.
Βασικά δεν είχα και τον χρόνο να κάτσω να ψάξω τις επιλογές του κινητού. Πραγματικά καιγόμουν να τελειώσω γρήγορα ένα μεγάλο όγκο εργασιών που είχα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χρειαζόμουν απαραιτήτως και αυτή τη διαδικασία να μεταφέρω κάποια αρχεία από το κινητό μου στον υπολογιστή μου σε χρόνο ντε τε. Δλδ ούτε καν σε χρόνο ντε τε. Κάτι πολύ πιο γρήγορο.

Τώρα σε φάση ηρεμίας που είμαι και δεν έχω την πίεση του χρόνου μπορεί να κάτσω να το ψάξω το θέμα παραπάνω και να βρω μια λύση. Είμαι σίγουρη ότι το κινητό θα έχει αυτή τη δυνατότητα και θα είναι κάτι πολύ απλό που εκείνη τη στιγμή δεν είχα το καθαρό μυαλό να σκεφτώ.

Θα δω και αυτό που λέει ο αντμίν πάντως. Καλό ακούγεται.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Δεκ 2020, 20:14

Λοιπόν τώρα έτσι για το γαμώτο έκατσα και έψαξα το κινητό και τελικά υπάρχει αυτή η επιλογή αν και νομίζω ότι το pc που έχω είναι λίγο παλιατζούρικο και μπλοκάρει τη διαδικασία και δεν μπορεί να εντοπιστεί από το κινητό μου. Νομίζω το pc μου φταίει.

Λοιπόν επιλέγεις το αρχείο που θες να στείλεις , πατάς share. Σου εμφανίζει διάφορες επιλογές. Επιλέγεις κοινοποίηση σε κοντινές συσκευές (πχ εκτυπωτής ή υπολογιστής).
Προϋπόθεση είναι να είναι συνδεδεμένα και τα δύο στο ίδιο wifi.
Το κινητό σου εντοπίζει την κοντινή συσκευή, συνδέεται και voila.

Εμένα βέβαια το κινητό μου δεν κατάφερε να εντοπίσει το pc μου γιατί προφανώς ο υπολογιστής μου δεν έχει τη δυνατότητα να τεθεί σε ανιχνεύσιμη λειτουργία.

Τέσπα, νομίζω πάντως κάπως έτσι γίνεται.
Ό,τι πιο κοντινό σε αυτό που ζητάω.

Το γαμώτο στην όλη υπόθεση, και δεν το ξέρω αυτό, είναι αν κάθε φορά που θες να στείλεις ένα αρχείο πρέπει να κάνεις όλη την παραπάνω διαδικασία από την αρχή ή συνδέεσαι μια φορά εφάπαξ.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Δεκ 2020, 11:43

μην απορει κανενας σας ειναι οι παρενεργειες του εγκλεισμου και η εκπληξη οτι υπαρχει αυτο το ειδος

τεσπα διαλεγω τον καφε φιλτρου

131922427_1219650588429354_3653547688927122962_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Δεκ 2020, 12:46

bizeli έγραψε:Βρε μανούλα μου γιατί σου φαίνεται τόσο science fiction senario αυτό που ζητάω;
Δεν είναι θέμα δύσκολο ή εύκολο.
Το θέμα είναι γιατί να έχω μόνο αυτήν την επιλογή;

Ειναι ομως τοσο απλο και γρηγορο σαν διαδικασια που δεν βρισκω τον λογο να ψαχνεις για εναλλακτικες. Το να συνδεσεις ενα καλωδιο παιρνει το ιδιο ή λιγοτερο με το να ψαχνεις δικτυο wifi.

Μπορεί να μην έχω καλώδιο εκείνη την ώρα, μπορεί να χάλασε η θύρα usb (που αυτό συνέβη σε μένα), μπορεί χίλια δυο.
Και βασικά το θεωρώ εξαιρετικά χρονοβόρο γιατί έπρεπε να μεταφέρω δεκάδες αρχεία σε ξεχωριστούς φακέλους στο pc και έπρεπε να ανοιγοκλείνω συνέχεια φακέλους. Μετά δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο με πετούσε έξω... άντε πάλι από την αρχή ... ο υπολογιστής μου, να εντοπίσω τον φάκελο, τον υποφάκελο, κόπι πέιστ στον φάκελο, στον υποφάκελο του pc. Κάθε φορά η ίδια διαδικασία για να μεταφέρω ένα αρχείο τη φορά. Ε δε σφάξανε.
Ήθελα απλά ένα πιο σύντομο τρόπο με ένα κουμπάκι να στέλνονται μπαμ εκεί που θέλω χωρίς να περιμένω να φορτώνει ή να κάνω κόπι πέιστ από μόνη μου.

Θα έπρεπε με κάποιον τρόπο το κινητό μου να "βλέπει" την οθόνη του pc μου και να στέλνω εκεί ό,τι θέλω χωρίς μεσάζοντες και άλλες περιττές διαδικασίες. Κατευθείαν πώς το λένε;

Το ψαξιμο σε διαφορους φακελους δεν εχει να κανει με τον τροπο συνδεσης με το πισι. Οπως και να το συνδεσεις το κινητο, παλι θα πρεπει να ψαξεις τα αρχεια που θελεις.

Οι φωτογραφιες ή τα εγγραφα βρισκονται μεσα σε συγκεκριμενους φακελους στο κινητο οποτε μου κανει εντυπωση που λες οτι ψαχνεις σε 100 φακελους. Καποιο λαθος θα κανεις. Επισης σαν αρχεια ειναι μικρα οποτε η μεταφορα τους δεν παιρνει ωρα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Δεκ 2020, 17:08

Συγνώμη αλλά τώρα το πήρα χαμπάρι...

ο νέμο είναι αρρωστάκι το ξέρω αλλά τώρα είδα ότι έχει γράψει ένα τοπικ με τον τίτλο ..ΑΝ
και γράφει μόνος του εκεί μέσα
κάνει κουοουτ στον εαυτό του..
δηλ αυτός μιλάει και αυτός απαντάει ...
viewtopic.php?f=2&t=4921&start=140

:laugh1:
μιλάμε έχει γμ τα γέλια
ρε μπείτε κάποιος να του γράψει κάτι θα πάθει τίποτα το τρελαμένο

:laugh1: :laugh1: :D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Δεκ 2020, 18:52

nemo έγραψε:μην απορει κανενας σας ειναι οι παρενεργειες του εγκλεισμου και η εκπληξη οτι υπαρχει αυτο το ειδος

τεσπα διαλεγω τον καφε φιλτρου

131922427_1219650588429354_3653547688927122962_n.jpg

Εντάξει όλα γνωστά, καθημερινά και συνηθισμένα.
Αλλά τα ''σουτάκια χωρίς τέρμα'' και το ''μαστιχωτό μαστίγωμα'' δεν το 'χω.
Ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτά ρε;

Υ.Γ. Έχει ξεχάσει να βάλει στον τιμοκατάλογο την ''αλλαγή πάνας με σφήνα στον κώλο'' που είναι βασική υπηρεσία στις BDSM λέσχες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”