Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2022, 10:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Έκλεισαν οι στρόφιγγες αερίου για Βουλγαρία και Πολωνία.
Σε πανικό κάποιοι ανένδοτοι στο Ρωσικό εκβιασμό Ευρωπαίοι και τρέχουν να πληρώσουν σε ρούβλια σπάζοντας το αρραγές :fico: δυτικό μέτωπο γράφοντας στα παπάρια τους Αμερικάνους και ΕΕ.

Το οτι η Βουλγαρια και η Πολωνια ανακατευονται στο ουκρανικο μου θυμιζει την φραση ''μιλανε ολοι, μιλανε και οι κωλοι''. Δεν εχουν δευτερο βρακι να βαλουν και τα βαζουν με την Ρωσια και την καθε Ρωσια. Με ποιο οφελος? Μηπως τους ριξει τα επιτοκια δανεισμου κατα 0,01% η Φον ντερ Λαιεν? Καντε το κοροιδο ρε βλακες, αφου δε θα κερδισετε τιποτα. Ουτε οπλα πουλατε, ουτε φυσικο αεριο. Το ιδιο ισχυει και για την Ελλαδα.

Έχουν τις πλάτες του ΝΑΤΟ όπως το 1974 τις είχαν οι χουνταίοι του Παπαδόπουλου και θέλανε να ενώσουν την Κύπρο με την Ελλάδα.
Ορμάτε τους είπε το ΝΑΤΟ κι εμείς είμαστε εδώ. Θα της αλλάξουμε τα φώτα της Τουρκίας αν αντιδράσει.
Και όταν έπεσε η τουρκική ψωλιά το ΝΑΤΟ έκανε τον κινέζο και μας λέει μέχρι σήμερα βρείτε τα μεταξύ σας.
Το ίδιο θα πάθουν και η Βουλγαρία και η Πολωνία και όλοι όσοι βασίζονται στον ευρωατλαντισμό για να τους υπερασπίσει τα συμφέροντα.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2022, 11:40

pluton έγραψε:Μα εσύ πια τον Χίτλερ τον έχεις κορώνα στο κεφάλι σου, πως σου διέφυγε και έκανε ποστ χωρίς να βάλεις τον Γκαίρινγκ; :D

Ρε γουστάρεις, είναι το κρυφό σου αποθημενο, σαν τις κρυφό αδελφές που όλη μέρα ψαχουλευουν τα κωλομερια τους είσαι.... είναι φανερό τι ορεγεσαι.

Οση τρελα και αν πουλας, οση εθνικοφροσυνη και δημοκρατικοτητα και αν πουλας θα υπενθυμιζω σε ολους το ιδεολογικο και πολιτικο ποιον σου. Ξυδακι :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2022, 11:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αφου με χρυσαυγιτη συνομιλω. Για ποιον να εγραφα, για τους οικολογους πρασινους ή τον Λεβεντη?

Ο Πλούτωνας δεν έχει αφήσει δικτάτορα, χουνταίο, φασίστα, ναζί, ταγματασφαλίτη και γενικά κανέναν ακροδεξιό παγκόσμια που να μην τον έχει υποστηρίξει.
Τώρα το ότι αυτή τη φορά παίρνει το μέρος της δημοκρατικής Δύσης, που ευθύνεται για τη σάπια μεταπολίτευση στην Ελλάδα, ενάντια στο δικτάτορα Πούτιν είναι θέμα ψυχιάτρου.
Από τη μια μεριά υποστηρίζει τη Λεπέν και από την άλλη είναι αντιπουτινικός και φουλ μπαϊντενικός.
Μάλλον του έχει διχάσει την προσωπικότητα το κομμουνιστικό παρελθόν της Ρωσίας και περνάει φάση αντιιμπεριαλιστικού μετακομμουνισμού. :fico:

Απο την μια η ιδεολογια και απο την αλλη το ρουσφετι. Δυσκολος καιρος για εθνοικιστες*

*εθνοικιστης (κατα Μητσοκολλια)= αυτος που παριστανει οτι νοιαζεται για το εθνος αλλα τον νοιαζει μονο πως θα εισπραξει νοικια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Απρ 2022, 12:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αφου με χρυσαυγιτη συνομιλω. Για ποιον να εγραφα, για τους οικολογους πρασινους ή τον Λεβεντη?

Ο Πλούτωνας δεν έχει αφήσει δικτάτορα, χουνταίο, φασίστα, ναζί, ταγματασφαλίτη και γενικά κανέναν ακροδεξιό παγκόσμια που να μην τον έχει υποστηρίξει.
Τώρα το ότι αυτή τη φορά παίρνει το μέρος της δημοκρατικής Δύσης, που ευθύνεται για τη σάπια μεταπολίτευση στην Ελλάδα, ενάντια στο δικτάτορα Πούτιν είναι θέμα ψυχιάτρου.
Από τη μια μεριά υποστηρίζει τη Λεπέν και από την άλλη είναι αντιπουτινικός και φουλ μπαϊντενικός.
Μάλλον του έχει διχάσει την προσωπικότητα το κομμουνιστικό παρελθόν της Ρωσίας και περνάει φάση αντιιμπεριαλιστικού μετακομμουνισμού. :fico:

Oχι με τον Μακρόν είμαι εξ άλλου μου αρέσει και η γυναίκα του, το φελεκι μου μια καθηγήτρια μου να μου την πέσει ποτέ!

Έχεις άδικο εγώ ήμουν εναντίον σε όλα τα φασιστικά καθεστώτα και εναντίον στον Στάλιν, και τον Χρουστσόφ, και τον Μπρέζνιεφ, και τον Λένιν, και τον Τσαουσέσκου, και τον Κάστρο, και τον Μάο, και τον Χότζα, και τον Ιωαννίδη, και τον Τίτο, και τον Χίτλερ αυτού θαυμαστής είναι ο Λαχουρενιος.... Πάντως είμαι υπέρ της πεφωτισμένης δεσποτείας .... υπέρ του Ε Βενιζέλου, του Ι Καποδίστρια, του Ι Μεταξά, του Γ Παπαδοπούλου, του Χ Τρικούπη τέτοιων.... Τώρα για τον Κούλη δεν ξέρω προς το παρόν έχει δείξει καλά δείγματα, θα δούμε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Απρ 2022, 12:18

Οι φανατικοι Ρωσοφιλοι εχουν ξεφυγει
Ειναι ικανοι μετα απο πυρηνικη επιθεση του Πουτιν στην Ελλαδα να κατηγορουν τον Μητσοτακη και το ΝΑΤΟ και να ξεμυτιζουν καθε λιγο στο υπαιθρο για να τραβανε και καμια τζουρα ρωσικης ραδιενεργειας
4 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Απρ 2022, 13:02

Σειρά εκρήξεων σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ, διευκρινίζοντας πως ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη πυρομαχικών κοντά στην πόλη.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, δεν τραυματίστηκε κανείς άμαχος εξαιτίας των εκρήξεων και της πυρκαγιάς στο χωριό Στάραγια Νελίντοφκα.

Ο κ. Γκλάντκοφ δεν διευκρίνισε εάν οι εκρήξεις και η πυρκαγιά οφείλονταν σε ουκρανική επιδρομή. :D :D

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη ταραγμένη νύχτα στην περιοχή. Το προηγούμενο βράδυ ανακοινώθηκε ότι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν δύο χωριά, με δύο άμαχους να τραυματίζονται στο ένα από αυτά. :D

Η περιφέρεια Μπέλγκοροντ γειτονεύει με τις περιφέρειες Λουγκάνσκ, Σούμι και Χάρκοβο της Ουκρανίας, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες αφότου η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία την 24η Φεβρουαρίου.

Militaire.gr
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Απρ 2022, 14:29

ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;;

Έχομεν σχέδιο. :yesyes:

Φυσικό αέριο - FT: Σε ρούβλια ετοιμάζονται να πληρώσουν Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Σλοβακία

Οι Financial Times αποκαλύπτουν ότι μεγάλες ενεργειακές εταιρείες της Ευρώπης ετοιμάζονται να πληρώσουν σε ρούβλια το ρωσικό φυσικό αέριο.

Εισαγωγείς φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζονται να συναινέσουν στις ρωσικές απαιτήσεις για αγορά του φυσικού αερίου σε ρούβλια, αποκαλύπτουν οι Financial Times.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2022, 15:41

Adminović έγραψε:ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;;

Έχομεν σχέδιο. :yesyes:

Φυσικό αέριο - FT: Σε ρούβλια ετοιμάζονται να πληρώσουν Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Σλοβακία

Οι Financial Times αποκαλύπτουν ότι μεγάλες ενεργειακές εταιρείες της Ευρώπης ετοιμάζονται να πληρώσουν σε ρούβλια το ρωσικό φυσικό αέριο.

Εισαγωγείς φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζονται να συναινέσουν στις ρωσικές απαιτήσεις για αγορά του φυσικού αερίου σε ρούβλια, αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Σκασιλα μας, ο Μητσοτακης θα πληρωσει σε ευρω :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2022, 15:54

pluton έγραψε:Oχι με τον Μακρόν είμαι εξ άλλου μου αρέσει και η γυναίκα του, το φελεκι μου μια καθηγήτρια μου να μου την πέσει ποτέ!

Έχεις άδικο εγώ ήμουν εναντίον σε όλα τα φασιστικά καθεστώτα και εναντίον στον Στάλιν, και τον Χρουστσόφ, και τον Μπρέζνιεφ, και τον Λένιν, και τον Τσαουσέσκου, και τον Κάστρο, και τον Μάο, και τον Χότζα, και τον Ιωαννίδη, και τον Τίτο, και τον Χίτλερ αυτού θαυμαστής είναι ο Λαχουρενιος.... Πάντως είμαι υπέρ της πεφωτισμένης δεσποτείας .... υπέρ του Ε Βενιζέλου, του Ι Καποδίστρια, του Ι Μεταξά, του Γ Παπαδοπούλου, του Χ Τρικούπη τέτοιων.... Τώρα για τον Κούλη δεν ξέρω προς το παρόν έχει δείξει καλά δείγματα, θα δούμε.

Ο Ιωαννιδης ειναι φασιστας ενω ο Παπαδοπουλος που ανηκε στο ακριβως ιδιο καθεστως ειναι πεφωτισμενη δεσποτεια. Και ειμαστε ακομα στο μεσημερι και δεν προλαβει να κατεβασει ακομα τα πολλα τσιπουρα.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Απρ 2022, 17:20

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Oχι με τον Μακρόν είμαι εξ άλλου μου αρέσει και η γυναίκα του, το φελεκι μου μια καθηγήτρια μου να μου την πέσει ποτέ!

Ο Ιωαννιδης ειναι φασιστας ενω ο Παπαδοπουλος που ανηκε στο ακριβως ιδιο καθεστως ειναι πεφωτισμενη δεσποτεια. Και ειμαστε ακομα στο μεσημερι και δεν προλαβει να κατεβασει ακομα τα πολλα τσιπουρα.

Πώς τα ταιριάζεις από εδώ, πως τα φέρνεις από εκεί, πάντα τα βρίσκεις όλα, βρε Λαχουρενιε το πράγμα είναι απλό, υπήρχε μια παρέα τους γυαλίσει μια κοπέλα, την τσίμπησε ο ΕΝΑΣ αλλά ο ΑΛΛΟΣ ήθελε και εκείνος να να δοκιμάσει και ας μη είχε τα προσόντα και τον μπαγλαρωσε τον ΕΝΑ.

Αυτές είναι ιστορίες που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Δες την κοπέλα ας την ονομασουμε εντελώς τυχαία ,,εξουσία,,
Τον ΕΝΑ ας τον ονομάσουμε Λένιν.
Τον ΑΛΛΟ ας τον ονομάσουμε Στάλιν.
Ο ΕΝΑΣ σχόλασε διότι έκανε καταχρήσεις, πήγαινε από νέος με βρωμιάρες και τσίμπησε κάτι ασθένειες ζορικες, ο ΕΝΑΣ όρισε διάδοχο του κάποιο Τρότσκι, λαμπρό παιδί από οικογένεια, αλλά ο ΑΛΛΟΣ αλανιαρης και μοβόρος, τον έφαγε τον αντικαταστάτη του ΕΝΑ και την πήρε την ,,εξουσία,,

Είδες μπρος τα μάτια σου είναι και δεν τα βλέπεις.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”