Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 18:02

Το ειπαμε 100 φορες, φιλολογος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 18:18

Αρίστος έγραψε:
Αγις έγραψε:Προταση .
Εντελως αφασια φυσικα να μην σβησει η υποθεση τοσο αδοξα και να μην εχουμε κατι να ασχοληθουμε .
Η Κυρια θα επανελθει για μια ακομα προσπάθεια.
Προτεινε μονιμη εγκατάσταση στην Αττική - αγορα κτηματος κοντα σε θάλασσα ( μηπως εξασφαλισεις και τον κηπο που σε καιει ) λυόμενο καλης ποιοτητας - ολα με δικά της χρηματα αλλα στο ονομα και των δυο.
Επίσης διαχείριση της περιουσιας - ενοικιασεις κτηματων σπιτιων - πωλησειςκλπ + απο εσενα με συμβολαιογραφικη πράξη. Επισης χρηματα + μισθος της στη διαθεση σας για να καλοπερνατε..
Θα σε βρισει κατα 99 % αλλά θα σε εκτιμησει.
Εχεις και 1% να δεχτει και να εκτιμησεις εσυ μετά την αξια της ελευθεριας και του να εχεις λιγα αλλα δικα σου .

Tης ειπα στο τηλεφωνο οτι αν αποφασισουμε να παντρευτουμε εγω Μακεδονια δεν πηγαινω και τσακωθηκαμε.

Γι' αυτην η μονιμη εγκατασταση στη Μακεδονια ειναι μονοδρομος μετα γαμου οποτε τελειωσαμε.

.

Δεν γνωριζεις να το διασκεδάζεις - και αυτη ειναι μια μεγάλη ευκαιρια .
Γενικη διαπιστωση κ μεγάλη αδυναμια οτι παιζετε το παιχνιδι των σχεσεων καθε μορφης με σοβατότητα η σοβαροφανεια συμφωνα με τον ''κανονισμο'' και ας γνωριζετε οτι ειναι στημενο .
Δεν θα πετυχετε ποτε οτιδηποτε - δεν μπορειτε να κερδισετε - δεν θα ''πιασετε την κομπίνα τους '' εχετε τελειωσει πανηγυρικα απο τα αποδυτήρια μονο κ μονο που αποδέχεστε να μπειτε στο γηπεδο σκεπτομενοι ετσι και θα διασυρθειτε.
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 18:33

Ρε δεν ειναι καμια 30ρα να το διασκεδασω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Μαρ 2019, 18:42

Εμπρός αδέλφια να ομολογήσουμε όλοι μαζί την αλήθεια

"οι γυναίκες μας θέλουν για να κάνουμε τις δουλειές τους"

μέσα στις εργασίες είναι και η παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών και ευχαρίστησης
η εκμετάλλευση είναι δεδομένη, οι όροι αντεστράφησαν
παλιά , έλεγε κάποιος θα την πάρω αλλά θέλω και δέκα γελάδες προίκα
τώρα;

μόνη λύση να επανέλθει ο ΘΕΣΜΟΣ της προίκας ...!!!!!!!!

λοιπόν άντε να οργανωθούμε, θέλω συμμετοχή στο προεδρείο του νέου συλλόγου ε; (πολυθεσίτης ρπμ) :D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 18:43

Αρίστος έγραψε:Ρε δεν ειναι καμια 30ρα να το διασκεδασω.

.

Δεν καταλαβες .
Με τις καταστασεις διασκεδαζουμε με τις ευκαιριες να χουλιγκανισουμε.
Ο ''χουλιγκανισμος'' ειναι ο τροπος να τις αποσυντονιζεις κ μαζι ολο το συστημα ''σχεσεων'' δεν τον εχουν συναντησει συχνα - είναι επαναπαυμενες δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν .κ το καλυτερο κολλάνε κ γουσταρουν αυτο που τις διαλυει που τιναζει τα δεδομενα τους.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Μαρ 2019, 18:59

Αρίστος έγραψε:Tης ειπα στο τηλεφωνο οτι αν αποφασισουμε να παντρευτουμε εγω Μακεδονια δεν πηγαινω και τσακωθηκαμε.

Προσπαθώ να φανταστώ αυτόν τον σουρεαλιστικό διάλογο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 20:24

Αγις έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ρε δεν ειναι καμια 30ρα να το διασκεδασω.

.

Δεν καταλαβες .
Με τις καταστασεις διασκεδαζουμε με τις ευκαιριες να χουλιγκανισουμε.
Ο ''χουλιγκανισμος'' ειναι ο τροπος να τις αποσυντονιζεις κ μαζι ολο το συστημα ''σχεσεων'' δεν τον εχουν συναντησει συχνα - είναι επαναπαυμενες δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν .κ το καλυτερο κολλάνε κ γουσταρουν αυτο που τις διαλυει που τιναζει τα δεδομενα τους.

Ρε τι να διασκεδασω;

Εμενα τα νευρα θα κανουν να μου περασουν μια βδομαδα.

Τωρα τσακωθηκα τηλεφωνικα με ενα πολυ καλο μου φιλο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Μαρ 2019, 20:32

Μα τι ψαχνεις κι εσυ τωρα στα γεραματα... :fico: :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 20:38

Exoυμε καιρο ακομη για τα γεραματα.

Οταν νοιωσω την αναγκη να παρω συνταξη τοτε θα πω πως αρχιζουν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Μαρ 2019, 20:40

Ναι αλλα των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν...
Τι καλυτερο απο 2 αδερφες να τρεχουν για σενα... :s_cool
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”