Εσύ και το τέρας του Νες είσαστε καρμπόν.
Όχι ότι δέν μπορείς να συζητάς σοβαρά.
Έξυπνος είσαι αρκετά. Απλά προτιμάς τον χαβαλέ.
Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
-
relativer777
- Basic poster

-
micro
- Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
stavmanr έγραψε:micro έγραψε:
τελικα ποιος ειναι αυτος ο μηχναισμος τοθ ινοβειτονς;;;; γιατι να ενεργοποιηηθει η μια εντολη κιοχι η αλλη;;; Γιατι να ενεργοποιθει καποια απο ολεςσ αυτες βασικα;;;; και να μη μεινουν ολες ανενεργες;
Βρε Μάικρο, εσύ είσαι υπέρμαχος του εξελικτισμού και ρωτάς εμένα τί είναι το innovation;![]()
Επαληθεύεται ο nrg που υποστηρίζει ότι ακολουθείτε κι αναπαράγετε θεωρίες που δεν καταλαβαίνετε...![]()
Το πώς και το γιατί ενεργοποιούνται οι λειτουργίες μας είναι ακόμα άγνωστο. Εκείνο που γνωριζουμε ειναι ότι το DNA έχει την τάση να αυτοσυντηρηθεί σε κάθε περίπτωση και να περισώσει τις λειτουργίες του.
Στο πείραμα του Roth, που αφορούσε innovation, εμείς "ευνουχίσαμε" το βακτήριο Salmonella αφαιρώντας του ένα γονίδιο (TrpF) που ήταν υπεύθυνο για μία λειτουργία Β (με κεφαλαίο συμβολίζονται οι κύριες λειτουργίες και με μικρό οι δευτερεύουσες), και το βακτήριο επανέφερε την Β μέσα από άλλο γονίδιο που εμφάνιζε b λειτουργία (δηλαδή την ίδια σε δευτερεύουσα). Στην ουσία το βακτήριο χρησιμοποίησε το γονίδιο HisA ως ...πατερίτσα, ελλείψει του TrpF.
εγω υπερμχαος του εξελικτισμου;;; σιγα μην ειμαι κι υθπερμαχος της μπαρτσελοανας!! δεν πας καλα μου φαινεται!!!
ο ενερζι επαλθηευται;;; μαιστα.. λες κι εσεις οποιοι κιαν ειστε εσεις, καταλαβαινετε!! χαχαχα
μα αν το dna θελει να αυθστοσυντηρηθει τοτε γιατι να θελει να ενεργοποιησει λειτουργιες που του ηταν σε λανθοασουσα κατασταση, να μετεξελιχιθει; δε θα ειναι το ιδιο μετα αφου.
τωρα αυτα που λες για χυσα και για τσισα δεν τα καταλαβινω οποτε σιωπω χαχαχα
0 .
-
micro
- Basic poster

Re: Είναι θέλημα θεών να ξαναεπιστρέψουμε στην αρχαία θρησκεία ακυρώνοντας τον Χριστιανισμό;
nik_killthemall έγραψε:relativer777 έγραψε:Γιατί μου παραποιείς τα γραφόμενά
μου ; Δεύτερη φορά που το πράττεις.
Επιβεβαιώνεις περίτρανα τον Νικ.
Τί λες να σοβαρευτούμε λίγο ?
υπομονή ρελα θα το συνηθίσεις, πάντα αυτό κάνει ο σταβ. Θα τον μάθεις.
Ο τυπος όπου σταθεί αφορίζει κάθε τι επιστημονικό και μισεί τον διαφωτισμό. Τις προάλλες μας έλεγε πως ο κόσμος φτιάχτηκε το 5500 Π.Χ. και πως όλα τα απολιθώματα που χρονολογούνται παλιότερα είναι απάτες της επιστήμης που θέλει πλήξει την θρησκεία
α απαυτους ειναι; ετσι ξηγειται!
0 .
-
micro
- Basic poster

relativer777 έγραψε:Micro
Προς πληροφόρηση σου η Microsoft προσφέρει δωρεάν μία έκδοση του πακέτου visual Studio.
Περιέχει την visual basic και την visual C
Δύο γλώσσες προγραμματισμού εντελώς δωρεάν καθώς και το βιβλίο εκμάθησης σε pdf.
Αυτή την περίοδο δέν έχω pc.
Διαφορετικά θα κατέβαζα το πακέτο σφαιράτος. Άδραξε την ευκαιρία.
ολιγον τι παλιες δεν ειναι αυτες φιλε μου; γω παιζω σε java

0 .
-
micro
- Basic poster

relativer777 έγραψε:Νεαρέ μάϊκρο σοβαρέψου λύγο.
Προγραμματιστής και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις για θέματα προγραματισμού;
τελευτιαι δυστυχως δεν μπορω να σοβαρευτω, ειναι σαν να εχω το δαιμονιο της ασοβαροτητς μεσ α μου!

0 .
-
relativer777
- Basic poster

Όχι φίλε micro τα πακέτα visual είναι πιο εξελιγμένο και με περισσότερες μακροεντολές έχει μεγαλήτερη και δυνατότερη για pc εφαρμογή. Η visual C
Παρότι έχει καλήτερη επιφάνεια εργασίας προγραματισμού είναι δύσκολη στην εκμάθησή της και δημιουργεί μεγάλα source code τα οποία έχουν συμβατότητα μόνο με την version που προγραμματίζεις.την java την προτιμούν
Γιατί είναι εύκολη και δέν φτιάχνει source code.Έχει όμως μειονεκτήματα μιάς και δέν μπφορεί να παρέμβει στον debuger Άλοστε μή σου διαφεύγει ότι παίρνεις δωρεάν δύο γλώσσες προγραμματισμού + το εγχειρίδιο εκμάθησης τους αν δεν σε ικανοποιούν Εντάξει μην τα πάρεις.
Παρότι έχει καλήτερη επιφάνεια εργασίας προγραματισμού είναι δύσκολη στην εκμάθησή της και δημιουργεί μεγάλα source code τα οποία έχουν συμβατότητα μόνο με την version που προγραμματίζεις.την java την προτιμούν
Γιατί είναι εύκολη και δέν φτιάχνει source code.Έχει όμως μειονεκτήματα μιάς και δέν μπφορεί να παρέμβει στον debuger Άλοστε μή σου διαφεύγει ότι παίρνεις δωρεάν δύο γλώσσες προγραμματισμού + το εγχειρίδιο εκμάθησης τους αν δεν σε ικανοποιούν Εντάξει μην τα πάρεις.
0 .
-
micro
- Basic poster

ρε συ ρελατιβερ, visual c kai basic ειναι απαρχαιωμενες πλεον γλωσσες προγραμματισμου, ολοι γραφουν στις καινουριες που παιζουν στα κινητα αφου. επισης σε λεω πως ειμαι 20 χρονια προγραμματιστης - senior programmer πως το λενε, με πανεπιστημιο και phd, τι με συμβουλευεις, να γυρισω πισς στο δημοτικο;;;;
0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

nik_killthemall έγραψε:relativer777 έγραψε:Γιατί μου παραποιείς τα γραφόμενά
μου ; Δεύτερη φορά που το πράττεις.
Επιβεβαιώνεις περίτρανα τον Νικ.
Τί λες να σοβαρευτούμε λίγο ?
υπομονή ρελα θα το συνηθίσεις, πάντα αυτό κάνει ο σταβ. Θα τον μάθεις.
Έχεις συγγένεια με γερμανούς; Τίποτα γκέμπελς;Ο τυπος όπου σταθεί αφορίζει κάθε τι επιστημονικό και μισεί τον διαφωτισμό. Τις προάλλες μας έλεγε πως ο κόσμος φτιάχτηκε το 5500 Π.Χ. και πως όλα τα απολιθώματα που χρονολογούνται παλιότερα είναι απάτες της επιστήμης που θέλει πλήξει την θρησκεία
Ευτυχώς που ξεβρακώνεσαι μόνος σου προσπαθώντας να φανείς πειστικός.
Κάνε παράθεση το κείμενό μου.

0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

Sarastro έγραψε:Υποστήριξα την πανταχόθεν παραδεδεγμένη θέση. Κι'εσύ γιά να την αποδεχθείς θέλεις να σου φέρω ληξιαρχικά πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου όλων των ανθρώπων που γεννήθηκαν στην Γή. Αυτό το ζητάς, την στιγμή που η αντίθετη άποψη δεν έχει ούτε κάν μία ένδειξη υπέρ αυτής.stavmanr έγραψε:Υποστήριξες μία θέση που δεν αποδεικνύεται. Και ζητάς από εμένα ανταποδείξεις;
Όσο πάει και βουλιάζεις στον παραλογισμό ρε Σαραστρο.
Όταν, λοιπόν, μου έγραψες ότι έκανες στατιστική ανάλυση σου ζήτησα το δείγμα σου. Και απλά το έριξες στην παραπληροφόρηση.
Εγώ, λοιπόν, θεωρώ ότι ο άνθρωπος εμφανίζει διάφορες διακυμάνσεις στο επίπεδο ζωής του, που δεν εξαρτώνται από τις Βιομ. Επαναστάσεις κλπ. Γιατί, όπως έδειξα, η βιομ. επανάσταση δεν φέρνει μόνο καλά, αλλά και πολύ μεγάλα στραβά. Λχ. οι πάνω από 20 εκατ. νεκροί του Α' ΠΠ και οι πάνω από 50 εκατ. νεκροί του Β' ΠΠ σε μόλις 10 χρόνια... Δίπλα σε αυτά τα περιστατικά "αιχμής θανάτου" βάζουμε κι όλα τα άλλα που προκαλούνται από τα παράγωγα της Β. Επανάστασης.
Είναι υπεραπλουστευτική η στατιστική σου και βασίζεται σε λάθος ή ανύπαρκτα δείγματα.
Δηλαδή, οι στατιστικές θέσεις περί θνησιμότητας αποδεικνύονται μόνο με πιστοποιητικά θανάτου; Αν όχι, γιατί μου γράφεις τέτοιες ανοησίες;
Φέρε ότι στατιστικά δείγματα θέλεις εσύ... Εσύ αναφέρθηκες σε στατιστικά δεδομένα. Όχι εγώ.
Άκου "παραδεδεγμένες"!
Aυτή την στιγμή, το μικρότερο ποσοστό γεννήσεων το έχει η Ιαπωνία. Η χώρα αυτή έχει πληθυσμό περί τα 120.000.000. Πριν από την βιομηχανική επανάσταση. Πριν από την βιομηχανική επανάσταση, κατά τον 18ο αιώνα, οι εκτιμήσεις του πληθυσμού είναι περί τα 30.000.000 https://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Japan_before_the_Meiji_Restorationstavmanr έγραψε:Επιπλέον, οφείλεις να παρατηρήσεις ότι στις "ανεπτυγμένες" κοινωνίες μειώνονται δραματικά οι γεννήσεις και ο πληθυσμός γερνά, οδηγώντας σε αργό θάνατο τις κοινωνίες αυτές.
Πως εξηγείς τον τετραπλασιασμό του πληθυσμού τα τελευταία 200 χρόνια; Αρχισαν ξαφνικά οι Γιαπωνέζοι να κάνουν 10 παιδιά ο καθένας; Η δεν υπήρξε καμμία αύξηση, αφού δεν έχω πρόσβαση στα πρωτότυπα αρχεία των απογραφών;
Πάντως, όχι χάρη στη Βιομηχ. Επανάσταση.
Αν παρατηρήσεις το γράφημα θα διαπιστώσεις ότι ο πληθυσμός της Ευρώπης και της Β. Αμερικής (κυρίως ανεπτυγμένες περιοχές) παγώνει, ενώ αυξάνεται ραγδαία εκεί που δεν έχει φτάσει ακόμα η ...επανάσταση. Πώς το εξηγείς αυτό που σου παρουσιάζω με στοιχεία ;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... ntries.png
Εναλλακτικά, μπορείς να υποστηρίξεις ότι δεν είναι 120.000.000 ο σημερινός πληθυσμός τής Ιαπωνίας. Η ότι δεν έχει το χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων. Η, ακόμη καλύτερα, ότι δεν υπάρχει κάν χώρα που να ονομάζεται Ιαπωνία.
Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα. Αυτά που υποστηρίζεις δεν είναι...
0 .
-
relativer777
- Basic poster

Τελευταία έκδοση του visual office είναι του 2017. Από πού κι ώς πού απαρχαιωμένη?
Μάλλον εκφράζεις λάθος άποψη επειδή δέν Ασχολείσαι καθόλου με την C δέν σου είπα σώνει και καλά προγραμμάτιζε με αυτήν Απλά σου είπα κατέβασε τη Δοκίμασε τη Δες τι δυνατότητες έχει και έπειτα τα ξαναλέμε. Προσεχε μονο Μη φας δυνατό κόλλημα όπως όλοι οι άλλοι που τη χρησιμοποιούν και δεν ξεκολλάς με τίποτα από αυτή. Τότε να δεις αν είναι Απαρχαιωμένη ή όχι από τις δυνατότητές της. Απλά την java την χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες λόγω της ευκολίας της και όχι των δυνατοτήτων της ούτε επειδή είναι πιο εξελιγμένη Εάν την δοκιμάσεις ,Θα διαπιστόσεις το πόσο εξελιγμένη και μοντέρνα σε επεξεργασία και εύρος φάσματος εντολών έχει, τότε θα χτυπήσεις μπιέλα. Παλιά είχαμε φάει κόλλημα με την Pascal της borland. Εκεί να δεις πως είχαμε κολλήσει δεν ξεκολλάγαμε με τίποτα το ίδιο παθαίνει Όποιος εξοικειώνεται με την visual C.
Κάνε το πείραμα και Δοκίμασε τη και τότε ξανά μιλάμε άμα θες.
Εσύ ασχολείσαι με προγραμματισμό 20 χρόνια όπως μου λες η διαφορά είναι ότι εγώ 38 Όπως καταλαβαίνεις Δεν είμαι κανένας άσχετος.
Άλλωστε όπως σου είπα είναι δωρεάν δεν θα σου κοστίσει τίποτα Οπότε γιατί το σκέφτεσαι ; Θα μπορούσα να σου πρότεινα την Delphi, Αλλά η C είναι πολύ ανώτερη.
Αυτά προς το παρόν.
Μάλλον εκφράζεις λάθος άποψη επειδή δέν Ασχολείσαι καθόλου με την C δέν σου είπα σώνει και καλά προγραμμάτιζε με αυτήν Απλά σου είπα κατέβασε τη Δοκίμασε τη Δες τι δυνατότητες έχει και έπειτα τα ξαναλέμε. Προσεχε μονο Μη φας δυνατό κόλλημα όπως όλοι οι άλλοι που τη χρησιμοποιούν και δεν ξεκολλάς με τίποτα από αυτή. Τότε να δεις αν είναι Απαρχαιωμένη ή όχι από τις δυνατότητές της. Απλά την java την χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες λόγω της ευκολίας της και όχι των δυνατοτήτων της ούτε επειδή είναι πιο εξελιγμένη Εάν την δοκιμάσεις ,Θα διαπιστόσεις το πόσο εξελιγμένη και μοντέρνα σε επεξεργασία και εύρος φάσματος εντολών έχει, τότε θα χτυπήσεις μπιέλα. Παλιά είχαμε φάει κόλλημα με την Pascal της borland. Εκεί να δεις πως είχαμε κολλήσει δεν ξεκολλάγαμε με τίποτα το ίδιο παθαίνει Όποιος εξοικειώνεται με την visual C.
Κάνε το πείραμα και Δοκίμασε τη και τότε ξανά μιλάμε άμα θες.
Εσύ ασχολείσαι με προγραμματισμό 20 χρόνια όπως μου λες η διαφορά είναι ότι εγώ 38 Όπως καταλαβαίνεις Δεν είμαι κανένας άσχετος.
Άλλωστε όπως σου είπα είναι δωρεάν δεν θα σου κοστίσει τίποτα Οπότε γιατί το σκέφτεσαι ; Θα μπορούσα να σου πρότεινα την Delphi, Αλλά η C είναι πολύ ανώτερη.
Αυτά προς το παρόν.
0 .