Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 10 Μάιος 2018, 18:07

Χά χά χά... όσττε και κεφτεδάκια έ !
Πάρε φίλε μου Διάδοχε και το ανάλογο
Τραγουδάκι. Χέ χέ χέ.

Ξέρω... ξέρω δέν παίζωμε !
Εντάξει φτάνει το χειροκρότημα !!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Μάιος 2018, 18:24

Spark έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:...διαστημικός Οδυσσέας-Κίρκη

ακους ενα πρρρρρρ
άξαφνα το φόρεμα της Λιζας σκίζεται, παιρνεις μάτι το καλλίγραμμο κορμί της

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

ειναι ο τελευταιος γυρος με την Λιζα. αυτη σου λέει: αγαπημένε μείνε μαζι μου ακόμα εναν γύρο
και θα σου κάνω κεφτεδάκια να τα πάρεις μαζί σου για όταν πεινάσεις :inlove45:

Μένω με την παρεξηγημενη καλλονή Λίζα. Πέρα απο τα κεφτεδάκια, της θυμίζω ότι περιμένω και μια προφητεία η οποία θα μου επειτρέψει να αντιμετωπίσω τους πειρατές και να σώσω τα σφυριχτρόπαιδα τα οποία έχουν απαχθεί.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 10 Μάιος 2018, 18:38

Spark έγραψε:
για να μείνεις εδω θα φοράς σαρί οπως οι αλλες γυναίκες, μπορεις να διαλέξεις απο αυτά

Εικόνα

θα κάνεις ότι κάνουν όλοι οι άλλοι, θα λες ότι λένε όλοι, θα επαναλαμβάνεις στη γλωσσα τους και σε μετάφραση,
θα τρως μαζί τους, θα μένεις μαζι τους επάνω σε δεντρόσπιτα, δεν θα έχεις ούτε ένα γκατζετ.
δεν θα σε ενοχλήσει κανείς, το μέρος ειναι ασφαλές, η αρχαια προσευχή τους προσφέρει γαλήνη.

Υπέροχα, οργανική -πνευματική κάθαρσις λοιπόν, πάντα ήθελα να έχω μια τέτοια εμπειρία, διαλέγω το μεσαίο και πηγαίνω στην κοινότητα.
Το πρωί πήγα κι εγώ ως το ποτάμι να φέρω ξύλα, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μού λειψε η Φύση. Το μεσημέρι που γυρίσαμε φάγαμε ένα απ τα ωραιότερα γεύματα που έχω φάει. Όταν πήγαμε στο Ναό όλα ηταν μαγευτικά, τόσο τα δεντρα όσο το ίδιο το κτίσμα. Ενιωθες την ενέργεια του τόπου να περνά απ τις πατούσες σου, ενώ η μορφή του σεβάσμιου Ρατάνα, σου απέπνεε γαλήνη μα και αυστηρότητα ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Μάιος 2018, 18:49

Διάδοχος έγραψε:Μένω με την παρεξηγημενη καλλονή Λίζα. Πέρα απο τα κεφτεδάκια, της θυμίζω ότι περιμένω και μια προφητεία η οποία θα μου επειτρέψει να αντιμετωπίσω τους πειρατές και να σώσω τα σφυριχτρόπαιδα τα οποία έχουν απαχθεί.

Λιζα: καλέ μου προσπαθω να σε κανω να μείνεις μαζι μου και να εχεις εμένα να σε αγαπω και να σε φροντιζω,
τι τα θες εκείνα τα παιδιά; αν ήξερες που βρίσκονται.. αν πας εκει δεν θα γυρισεις :crying11:
κανεις που πήγε εκει δεν γύρισε, έχασα τόσους άντρες :cry:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Μάιος 2018, 19:41

Spark έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Μένω με την παρεξηγημενη καλλονή Λίζα. Πέρα απο τα κεφτεδάκια, της θυμίζω ότι περιμένω και μια προφητεία η οποία θα μου επειτρέψει να αντιμετωπίσω τους πειρατές και να σώσω τα σφυριχτρόπαιδα τα οποία έχουν απαχθεί.

Λιζα: καλέ μου προσπαθω να σε κανω να μείνεις μαζι μου και να εχεις εμένα να σε αγαπω και να σε φροντιζω,
τι τα θες εκείνα τα παιδιά; αν ήξερες που βρίσκονται.. αν πας εκει δεν θα γυρισεις :crying11:
κανεις που πήγε εκει δεν γύρισε, έχασα τόσους άντρες :cry:

Γι αυτό, της λέω, κοίταξε να κάνεις τον καλύτερο χρησμό της ζωής σου και να με βοηθήσεις, μη με στείλεις σαν το πρόβατο στην σφαγή.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Μάιος 2018, 20:00

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:...

Spark έγραψε:πηγαινεις εκει και κοιτάς τον αστροναύτη...

Εικόνα

αυτός σου λέει: χάθηκαν οι συντροφοι μου στην έκρηξη όταν μας χτύπησαν πειρατές,
χρειαζομαι μεταφορικό μέσο μπορεις να με βοηθήσεις;
παρακαλω πάρε με μαζί σου, θα κάνω ότι μπορω είμαι μάχιμος και καλός στο σημάδι.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 10 Μάιος 2018, 20:15

Φίλε Spark Τί έγινε ?
Μετά την Ίφιδα δέν έχω εγώ σειρά ?
Μάλλον με ξέχασες και πήγες από την Ίφιδα στον Διάδοχο.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 10 Μάιος 2018, 20:45

Spark έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:...

Spark έγραψε:πηγαινεις εκει και κοιτάς τον αστροναύτη...

Εικόνα

αυτός σου λέει: χάθηκαν οι συντροφοι μου στην έκρηξη όταν μας χτύπησαν πειρατές,
χρειαζομαι μεταφορικό μέσο μπορεις να με βοηθήσεις;
παρακαλω πάρε με μαζί σου, θα κάνω ότι μπορω είμαι μάχιμος και καλός στο σημάδι.

α ρε Τζορτζ Κλούνει τι να σε κάνω ..θα σε πάρω μαζί μου. μπορώ κι αλλιώς;;
ανέβα !

:dancing033: :dancing033: :dancing033:
3 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Μάιος 2018, 20:47

relativer777 έγραψε:Φίλε Spark Τί έγινε ?
Μετά την Ίφιδα δέν έχω εγώ σειρά ?
Μάλλον με ξέχασες και πήγες από την Ίφιδα στον Διάδοχο.

για τους πράκτορες Ιφιδα και Αλβερτο έγραψα, στο ίδιο μέρος είστε, ίδια περιπέτεια κάνετε,
όμως εσένα δεν σε είδα να προσεύχεσαι :s_mad

https://elefthero.net/viewtopic.php?f=21&t=7560&start=400#p177262
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 10 Μάιος 2018, 21:08

Μα πώς να με δείς να προσεύχομαι, εφόσον απευθύνθηκες στην Ίφιδα ρωτώντας ποιό φόρεμα θα φόραγε κ.τ.λ.π.
Φυσικά και προσευχήθηκα.
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ.
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ
ΑΣΑΤΟ ΜΑ ΣΑΤ ΓΚΑΜΑΥΑ...
Ο σεβάσμιος guru Ratana
Μου έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα,
Όπως τα μικρά έχουν το μεγαλείο και τα μεγάλα έχουν μικρότητα.
Ή το άλλο. Μήν κυτάς εκεί που μπορείς αλλά κύτα εκεί που πρέπει.
Από ευγένεια και σεβασμό,έκανα πώς καταλάβαινα τί μου λέει.
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”