Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 20:54

Πεπη δεν μπορεις να με τσαντισεις παραπανω, ειμαι στο οριο. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Μαρ 2019, 21:01

Πφφφφ....

Γεροξεκούτη :xaxax:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τωρα??? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 21:05

Αυτο ειδικά δεν με πιανει γιατι ειμαι σε φοβερη φορμα τον τελευταιο καιρο και με λιγοστο υπνο μαλιστα. ;)

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 21:06

Παρασκευοσαββατοκυριακο συνολικα κοιμηθηκα 5 ωρες και δεν καταλαβα καμια κουραση, τοσο υπερενταση ειχα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 21:19

Δεν ξερετε να ζειτε - τα νευρα θα σας καταστρεψουν - καντους ολους οσους κ οσες ειχαν εμπλοκη να τρεχουν Αριστο και απολαυσε το - για σφαχταρι στο λεπιδι σε προοριζαν.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2019, 21:21

Νταξει στην τελικη δεστο οτι γνωρισες καποια και εριξες μερικα μανικια. Δεν βγηκες χαμενος :D

Προσεξε μονο μην δωσεις λαβες και βγεις εσυ ο κακος στον κοινο σας κυκλο. Ειναι μανουλες σε αυτα οι χοντροκωλες.

Καλυτερα να γινεις φαντασμα παρα να κανεις καυγα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 21:28

Ευτυχως που δεν σουταρα την παρανομη.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Μαρ 2019, 21:29

Κανενα καβγα δεν θα κανω, απλα αν με ξαναπαρει τηλεφωνο δεν θα απαντησω και θα της στειλω μηνυμα να μην με ξαναενοχλησει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 21:34

Λαχουρένιος έγραψε:Νταξει στην τελικη δεστο οτι γνωρισες καποια και εριξες μερικα μανικια. Δεν βγηκες χαμενος :D

Προσεξε μονο μην δωσεις λαβες και βγεις εσυ ο κακος στον κοινο σας κυκλο. Ειναι μανουλες σε αυτα οι χοντροκωλες.

Καλυτερα να γινεις φαντασμα παρα να κανεις καυγα.

Καλυτερα να τους δουλεψει ολους κ ολες για μηνες μεχρι να σπασουν τα δικα τους νευρα.
Ξεκινα επαφη κ νεα διαπραγματευση με την Κυρία .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 04 Μαρ 2019, 21:35

Αρίστος έγραψε:Ευτυχως που δεν σουταρα την παρανομη.

.

:s_cool
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”