Προέλλην έγραψε:pluton έγραψε:
Δεν το περίμενα από εσένα, χωρίς στοιχεία σου λέω ότι είμαι βέβαιος ότι έχουν κλείσει φορτία από την πρώτη ημέρα της εισβολής.... Αλλά πέρα από αυτό διάβασε την δημοσίευση του ВладимирВладимирович αναφέρεται σε τρία πλοία που σπάνε τις κυρώσεις... Συνενοημενα πράγματα.
Τα πλοία που σπάνε τον μπλόκο έχουν υψηλά κέρδη, ποιος θα το κάνει αυτό; Έλληνες κοντραμπατζηδες. Και θες να ξέρεις κάτι είναι σε συνενόηση με ευρωπαϊκά κέντρα όσπου, να οργανωθεί η πράσινη και η υγροποιημενη ενέργεια.... Μετά θα σταματήσει.There is no suggestion that any of the companies are breaching sanctions.
Τώρα αστειεύεσαι, αν ένα ελληνικό πλοίο φορτώσει πετρέλαιο από την Ρωσία και πάει σε βουλγαρικό λιμάνι θα του πουν οι Βούλγαροι ευχαριστώ δεν το θέλω γιατί βγήκε από πηγάδι της Σιβηρίας.
Σε παρακαλώ, η ΕΕ έχει ανάγκη ενέργειας, μέχρι να στριμώξει την Ρωσία και της χώσει την πο@σα της, μέχρι τότε κάνει ότι δεν βλέπει το κοντραμπάσο των Ελλήνων που την διευκολύνει και που και εμάς διευκολύνει διότι φέρνει πλούτο στην πατρίδα, διότι στις περιπτώσεις αυτές τα ναύλα είναι ανεβασμένα.
Τι νομίζεις ότι το περσικό πετρέλαιο πώς φτάνει στην Ευρώπη; Οι Έλληνες σπάνε το εμπάργκο, έχω εγώ γνωστό καπετάνιο οι βόμβες πάνω από το κεφάλι τους και αυτοί φόρτωναν, ο πόλεμος πόλεμος και η εργασία και το χρήμα, χρήμα και βόλευε και τις δύο πλευρές.
Ποιοι νομίζεις με τον πόλεμο προμηθεύουν Λίβανο, Συρία, Λιβύη κλπ τα πλοία δουλεύουν κανονικά και κανένας εμπόλεμος δεν τα πειράζει διότι εξυπηρετούν και τους δύο.

Μείνετε εσείς με την υστερική αραχνομούνα γκιλφ ζαχάροβα

.gif)