Τλαξκαλτέκος έγραψε:Άκουσα τον σταθμό overfm. Εκεί είπαν πως οι αστυνομικοί δουλεύουν σε βάρδιες. Δηλαδή δεν έχει κάθε στιγμή 9 ή 12 αστυνομικούς να τον φυλάνε , αλλά τρεις σε εξάωρη ( ή οκτάωρη βάση ). Ακόμη είπαν πως υπάρχει τιμοκατάλογος και πως πληρώνει ( το μεγαλύτερο ποσό ; ) από την τσέπη του. Έχει προσλάβει και ιδιωτική ασφάλεια.
Αν κάποιος αποδείξει πως κινδυνεύει η ζωή του , η αστυνομία του παρέχει αστυνομικό για φύλαξη. Η ένστασή τους ήταν πως 3 αστυνομικοί είναι πολλοί. Θα προτιμούσαν έναν.
Υ.Γ. Πάντως και εμένα αν μου έλεγαν πως η ζωή π.χ. του Στέφανου Χίου κινδυνεύει δεν θα τους πίστευα. Και όμως τον πυροβόλησαν !

Δλδ αν πω κι εγώ ότι κινδυνεύει η ζωή μου ως απλός πολίτης, η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να μου εξασφαλίσει προσωπική φρουρά;
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Συνήθως προσωπική φρουρά έχουν σημαίνοντα πρόσωπα της δημόσιας ζωής όπως πολιτικοί, εισαγγελείς κτλ
Και εν πάση περιπτώσει εγώ διάβασα ότι είχε ολόκληρη διμοιρία, περιπολικά, ελικόπτερα, φρεγάτες, υποβρύχια. Τέλος πάντων, κάτι υπερβολικά πράγματα. Δεν ξέρω και ως πού είναι η αλήθεια.