Κάντε ένα τέτοιο χαρτί και θα δείτε για πότε σταματά το καραγκιοζιλίκι και πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Goji Berry έγραψε:Εγώ πάντως έχω καλέσει παιδιά στο fb να μαζευτουμε την Τρίτη για να ψηφισουμε κατά της καταληψης!!! Όποιος θέλει ας έρθει να μας βοηθήσει!!!

Λαχουρένιος έγραψε:Goji Berry έγραψε:Εγώ πάντως έχω καλέσει παιδιά στο fb να μαζευτουμε την Τρίτη για να ψηφισουμε κατά της καταληψης!!! Όποιος θέλει ας έρθει να μας βοηθήσει!!!
ONNEΔιτης;

Admin έγραψε:Εγώ το συνέταξα.
Κάντε ένα τέτοιο χαρτί και θα δείτε για πότε σταματά το καραγκιοζιλίκι και πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Goji Berry έγραψε:
Λαχουρενιε!! Μία απλή φοιτήτρια νομικής πρωτοετής ειμαι, ή οποια θέλει ,όπως κι άλλοι συμφοιτητές, να ανοίξει ή σχολή την οποία δεν πρόλαβε να γνωρίσει.... Δεν είναι ανάγκη να ανηκω κάπου για να αγωνιστώ για το δικαίωμα μου!

Λαχουρένιος έγραψε:Goji Berry έγραψε:
Λαχουρενιε!! Μία απλή φοιτήτρια νομικής πρωτοετής ειμαι, ή οποια θέλει ,όπως κι άλλοι συμφοιτητές, να ανοίξει ή σχολή την οποία δεν πρόλαβε να γνωρίσει.... Δεν είναι ανάγκη να ανηκω κάπου για να αγωνιστώ για το δικαίωμα μου!
ΟΚ,μην το παρεις προσωπικα,αλλα απο την δικη μου εμπειρια,οσοι διοργανωναν τετοιες κινησεις ηταν ή δαπιτες ή ψηφοφοροι ΔΑΠ σε ποσοστο 99%.Μακαρι να ανηκεις στο 1% (οχι πως μου χρωστας εξηγηση).

Goji Berry έγραψε:Admin...Αν όμως τυπωσω την καταγγελία που συνέταξες δεν θα είναι σαν να παραβιαζω τα πνευματικά σου δικαιώματα;;( Από πνευματική ιδιοκτησία δεν ξέρω ακόμα αλλά απλώς αναρωτιέμαι)

Admin έγραψε:Goji Berry έγραψε:Admin...Αν όμως τυπωσω την καταγγελία που συνέταξες δεν θα είναι σαν να παραβιαζω τα πνευματικά σου δικαιώματα;;( Από πνευματική ιδιοκτησία δεν ξέρω ακόμα αλλά απλώς αναρωτιέμαι)
Όχι, γιατί έχεις την συγκατάθεση μου.
Για να σας βοηθήσω το έγραψα.