Γιατί γελάτε κύριοι;;;;
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Γιατί γελάτε κύριοι;;;;
Είναι εντελώς ηλίθιο που υπάρχει prime minister twitter account το οποίο μεταβιβάζεται από πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό. Αν θέλουν να δίνουν feedback στον ελληνικό λαό μέσω twitter, ας χρησιμοποιούν τον προσωπικό λογαριασμό τους. Η ιδιότητα του πρωθυπουργού δεν είναι μια αφαιρετική έννοια, ούτε είναι κάποιος οργανισμός ή υπουργείο, αλλά ιδιότητα που κατέχει συγκεκριμένο πρόσωπο με συγκεκριμένες πολιτικές δράσεις και απόψεις.
2 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Αφού είναι ο ίδιος λογαριασμός όλα τα παλιότερα τουιτς θα εμφανίζονται σαν να είναι του τρέχοντος πρωθυπουργου ανεξάρτητα από την φωτογραφία.... Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί έτσι το πράγμα;
Ακριβως οπως το λεγα. Ρουφα τωρα eπαλληλε.
Κι έτσι να'ναι πάλι δεν ξεπλένεται ο Κούλης σου...μην προσπαθείς άδικα μοβ μποτάκι...

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Κι έτσι να'ναι πάλι δεν ξεπλένεται ο Κούλης σου...μην προσπαθείς άδικα μοβ μποτάκι...
Τι να ξεπλυθει ρε μετακλητε?
Τον Αλεκο ρωτουσα τι παιζει με το prime minister gr.Μην πεταγεσαι αφου δεν εχεις το επιπεδο να παρακολουθησεις συζητησεις σαπιενς.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

itteithe έγραψε:Είναι εντελώς ηλίθιο που υπάρχει prime minister twitter account το οποίο μεταβιβάζεται από πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό.
Μου λέτε ότι ο Τσίπρας έδωσε τους κωδικούς του Τουίτερ στον Κούλη και μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στον λογαριασμό; Κάτι δεν πάει καλά βρε παιδιά δεν το βλέπετε;...

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μου λέτε ότι ο Τσίπρας έδωσε τους κωδικούς του Τουίτερ στον Κούλη και μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στον λογαριασμό; Κάτι δεν πάει καλά βρε παιδιά δεν το βλέπετε;...
Mην τσιμπας αετε, ψεμματα σου λεμε γιατι ειμαστε μποτακια της ΝΔ
Ου ου το μητσοτακι ντεν θα γκινει προτιπουργκοοοοοο
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Από Μακεδονία άρξασθαι
Μπήκε η ΕΛ.ΑΣ. μέσα στο ΑΠΘ και προχώρησε σε συλλήψεις
Για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε χώρους του ΑΠΘ για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών.
Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία και διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επτά άτομα, έξι ημεδαποί ηλικίας 21 έως 49 ετών και ένας 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.
Οι δράσεις αυτές, που εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
https://www.athensvoice.gr/greece/56159 ... syllipseis
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
itteithe
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:itteithe έγραψε:Είναι εντελώς ηλίθιο που υπάρχει prime minister twitter account το οποίο μεταβιβάζεται από πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό.
Μου λέτε ότι ο Τσίπρας έδωσε τους κωδικούς του Τουίτερ στον Κούλη και μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στον λογαριασμό; Κάτι δεν πάει καλά βρε παιδιά δεν το βλέπετε;...
Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν νομίζω πως ο ίδιος ο Τσίπρας, ή ο ίδιος ο Μητσοτάκης χειρίζονταν/χειρίζεται αυτόν τον λογαριασμό. Πρέπει να τον χρησιμοποιούν τα εκάστοτε επιτελεία και γραμματείς τους.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
itteithe
- Extreme poster

-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

itteithe έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Μου λέτε ότι ο Τσίπρας έδωσε τους κωδικούς του Τουίτερ στον Κούλη και μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στον λογαριασμό; Κάτι δεν πάει καλά βρε παιδιά δεν το βλέπετε;...
Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν νομίζω πως ο ίδιος ο Τσίπρας, ή ο ίδιος ο Μητσοτάκης χειρίζονταν/χειρίζεται αυτόν τον λογαριασμό. Πρέπει να τον χρησιμοποιούν τα εκάστοτε επιτελεία και γραμματείς τους.
Εννοείται, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το έκανε μάλλον μόνος του ο Κούλης, δεν μπορεί να είναι πιο βληματα οι συνεργάτες του από αυτόν, δεν γίνεται

1 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Μου λέτε ότι ο Τσίπρας έδωσε τους κωδικούς του Τουίτερ στον Κούλη και μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στον λογαριασμό; Κάτι δεν πάει καλά βρε παιδιά δεν το βλέπετε;...
Mην τσιμπας αετε, ψεμματα σου λεμε γιατι ειμαστε μποτακια της ΝΔ
Ου ου το μητσοτακι ντεν θα γκινει προτιπουργκοοοοοο
Μην ανακατεύεσαι σε σοβαρές συζητήσεις γραφικό μοβ μποτάκι, δεν είναι για το βεληνεκές σου αυτά.

0 .