μου εχει κολλησει το ατυχημα που εγινε στην κρητη 27 ετων κοπελα τα ειχε
με πολυ μεγαλυτερο της και βρεθηκαν στην ακρη του δρομου σε μια ερημια που εσμιγε
σε γκρεμο και γλίστρησε το αυτοκινητο στον γκρεμο οπου βρεθηκε χωρις χειροφρενο
και με δευτερα ταχυτητα και υποψιν ηταν το δευτερο ατυχημα της κοπελας την πρωτη φορα
εσπασε τα ποδια της την δευτερη εχασε την ζωη της μετα απο ωρες αιμορραγίας
ερωτηματα το πρωτο πραγμα που εμαθα για το αυτοκινητο ηταν πως το ασφαλιζω
στην κατηφορα με χειροφρενο και με την οπισθεν συν μια πετρα κατι τελος παντων
στην μπροστινη ροδα ωστε αν δεν δουλεψουν τα δυο αυτα και το αυτοκινητο αρχισει
να τσουλαει να βρει κατι που να το συγκρατησει και ποτε μα ποτε δεν το παρκαρω φατσα
στον γκρεμο παντα στο πλαι και αν τυχει και δεν γινεται τοτε το τιμονι γυρισμενο τερμα
προς τον ανηφορο
πως ο μαλακας κατορθωσε να του φυγει το αυτοκινητο; μηπως εκαναν ερωτα
και πανω στα κουνηματα λυθηκε το χειροφρενο;
- μου ετυχε μια φορα αλλα δεν ημουν σε κατηφορα
και παλι ο τυπος φταιει και πρεπει να διωχθει για φονο εξ αμελειας
συν λογω βλακειας αν και υποψιαζομαι οτι δεν ηταν τυχαιο
αλλιως δυο ηλιθιοι που απο το τιποτα κατορθωσαν το ακατορθωτο
και πως η 27χρονη δεν το παρατηρησε και να του πει να ασφαλισει το αυτοκινητο ;
βλεπεις κοπελα μου τον αλλον οτι ειναι μαλακας πες και συ κατι να βοηθησεις την κατασταση
επαθες το πρωτο σου ατυχημα και δεν εβαλες λιγο νιονιο στο κεφαλι σου ;
ειναι κριμα οχι μονο για την κοπελα αλλα για τους γονεις αλλα φταινε και αυτοι
με τον τροπο τους παντρεψε την στην αναγκη και με εναν γυφτο να γεννησει πεντε παιδια
και μετα αν θελει να χτισει καριερα στην κρητη ας το κανει
... εμ με τους ανεγκεφαλους
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

σημερα μια αριστερη αμοιβαδα τυλίχτηκε στις φλογες καθως προσπαθησε να πεταξει
μια μολοτοφ οι αστυνομικοι αντι να την αφησουν να καει οπως αφησαν
οι αναρχικοι την κοπελα στην μαρφην επεσαν πανω του και εσβησαν την φωτια
κακως καθως ο πολεμος οπως λενε και οι ιδιοι αναρχικοι εχει απωλειες
κατι ξερουν ξερουν οι ελ που δεν κουνιουνται απο τα πληκτρολογια και απο τους καναπεδες
σκεφτονται πως ουτως ή αλλως θα γινει πολεμος θα πεσει πεινα και θανατος
ας καθησουμε να ξεκουραστουμε οσο μπορουμε
ο μπαιτεν εθεσε το στρατιωτικο σκελος των ηπα σε κατασταση εκτατου αναγκης
για να προστατευσει τις ηπα απο τις ενεργειες των ηνωμενων πολιτειων
δεν ξερω πως το εννουσε η πελωνη οταν ειπε -πως ντρεπεται για τους ελληνες
οταν δηλωνουν περήφανοι για την καταγωγη τους
μου θυμιζει δηλωση ενος κκεκε αριστεριστη ...
ομως οι γκρεκοπιθηκοι επαψαν πια να αναρωτιουνται
συνεχιστηκαν και σημερα απο τους κυβερνωντες οι δηλωσεις για τους δεξιους σανοφαγους
για μια βιώσιμη αναπτυξη το επομενο διαστημα ο κυριακος μητσοτακης δηλωσε
ο ιδιος προσωπικα μετα απο την άθληση του στο τενις - οτι ειναι δικη του
η ευθυνη να ξαναφερει το γελιο στους ελληνες γκρεκοπιθηκους που συνεχιζουν
να τον πιστευουν ακομη
οι μεταλλάξεις της πανδημιας συνεχιζονται καθως ανακαλυπτονται καινουργιοι τυποι
του κοβιντ που ειναι ακρως μεταδοτικοι καθως οι ελληνες δεν πλενονται συχνα
και συνωστιζονται σε παραλιες και παγκακια πινοντας καφε
μια μολοτοφ οι αστυνομικοι αντι να την αφησουν να καει οπως αφησαν
οι αναρχικοι την κοπελα στην μαρφην επεσαν πανω του και εσβησαν την φωτια
κακως καθως ο πολεμος οπως λενε και οι ιδιοι αναρχικοι εχει απωλειες
κατι ξερουν ξερουν οι ελ που δεν κουνιουνται απο τα πληκτρολογια και απο τους καναπεδες
σκεφτονται πως ουτως ή αλλως θα γινει πολεμος θα πεσει πεινα και θανατος
ας καθησουμε να ξεκουραστουμε οσο μπορουμε
ο μπαιτεν εθεσε το στρατιωτικο σκελος των ηπα σε κατασταση εκτατου αναγκης
για να προστατευσει τις ηπα απο τις ενεργειες των ηνωμενων πολιτειων
δεν ξερω πως το εννουσε η πελωνη οταν ειπε -πως ντρεπεται για τους ελληνες
οταν δηλωνουν περήφανοι για την καταγωγη τους
μου θυμιζει δηλωση ενος κκεκε αριστεριστη ...
ομως οι γκρεκοπιθηκοι επαψαν πια να αναρωτιουνται
συνεχιστηκαν και σημερα απο τους κυβερνωντες οι δηλωσεις για τους δεξιους σανοφαγους
για μια βιώσιμη αναπτυξη το επομενο διαστημα ο κυριακος μητσοτακης δηλωσε
ο ιδιος προσωπικα μετα απο την άθληση του στο τενις - οτι ειναι δικη του
η ευθυνη να ξαναφερει το γελιο στους ελληνες γκρεκοπιθηκους που συνεχιζουν
να τον πιστευουν ακομη
οι μεταλλάξεις της πανδημιας συνεχιζονται καθως ανακαλυπτονται καινουργιοι τυποι
του κοβιντ που ειναι ακρως μεταδοτικοι καθως οι ελληνες δεν πλενονται συχνα
και συνωστιζονται σε παραλιες και παγκακια πινοντας καφε
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Όταν τρώτε παντζάρια με σκορδαλιά το μεσημέρι μην το ξεχνάτε μέχρι το απόγευμα γιατί μπορεί να ζήσετε ένα δράμα με χαρακτηριστικά γελοιότητας. Τραγέλαφο δλδ.
Πήγα για κατούρημα το απόγευμα και μου 'φυγε ο τάκος. Αίμα το κάτουρο.
Μάγκα μου λέω την έβαψες. Οξεία νεφρική ανεπάρκεια ήταν η διάγνωση μου.
Καβαλάω τη ρόδα και σφαίρα, κορνάροντας και παραβιάζοντας όλα τα κόκκινα στο δρόμο, στο νοσοκομείο.
Μπουκάρω στο ουρολογικό με ύφος μελλοθάνατου αγνοώντας κάτι γριές που την είχαν στήσει απόξω και έσκουζαν και λέω στη χοντρή νοσοκόμα με την κρεατοελιά στο σαγόνι που μου έκοψε το δρόμο ''επείγον, κατουράω αίμα''.
Με βάζει σε μια καρέκλα και φωνάζει το γιατρό. (Εν τω μεταξύ και παρόλο το χάλι που είχα από τον πανικό είδα στα μάτια της εκείνη τη λάμψη που δείχνει ότι η γυναίκα σε γουστάρει).
Έρχεται ο γιατρός, ένας ειδικευόμενος πιτσιρικάς απ' ό,τι κατάλαβα και του εξιστόρησα το συμβάν.
''Πονάς;'' με ρωτάει. ''Όχι'' απαντάω ''δε νιώθω απολύτως τίποτα το μη φυσιολογικό''.
Μου παίρνει πίεση και παραδόξως ήταν φυσιολογική ενώ μου γαμεί τη μάνα γενικά η γαμημένη.
Με ξαπλώνει και με ζούλαγε στην κοιλιά τόσο που κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου.
''Υπέρηχο επειγόντως'' λέει ''και ανάλυση ούρων''.
Μου δίνουν κυπελλάκι για το κατούρημα (πάλι αίμα το κάτουρο) και με βάζουν σε καροτσάκι και βουρ στον υπέρηχο.
Μπαίνω με προτεραιότητα ως επείγον περιστατικό που κινδυνεύει η ζωή του τελειώνει η διαδικασία και μου λέει η υπερηχού ότι δε βλέπει κάτι το ανησυχητικό.
Όταν το άκουσα έστρωσε κάπως η μάπα μου και ξαναγύρισε, εν μέρει, η γοητεία που με διακρίνει σε ότι αφορά το φυσίκ μου που λένε.
Με γυρίζουν πάλι καροτσάδα στο ουρολογικό, με ξαπλώνουν και με βάζουν σε αναμονή της εξέτασης ούρων.
Εγώ εν τω μεταξύ έχω μπαφιάσει για τσιγάρο μετά από δυο ώρες ταλαιπωρία και συνεχίζω να αισθάνομαι καλύτερα από πάντα.
Στο μισάωρο επάνω κόβω έναν μπουχέσα νοσοκόμο να συζητάει με έναν χλεμπονιάρη στην είσοδο του ουρολογικού και να με κοιτάζουν και οι δύο.
Ο πούστης, σκέφτηκα, με κάνει από τώρα πάσα σε πεθαμενατζή για να βγάλει μίζα.
Έκλεισα λοιπόν τα μάτια μου και ανέμενα την επέλευση του μοιραίου και σκεφτόμενος όλες τις γκόμενες (όσες θυμόμουν δλδ) που είχα στη ζωή μου για να δώσω νόημα στις τελευταίες μου στιγμές.
Δεν κατάλαβα πόση ώρα πέρασε έτσι με τις τελευταίες αναπολήσεις της ζωής μου μέχρι που άκουσα γέλια μέσα στο θάλαμο.
Δεν έδωσα σημασία, ετοιμοθάνατος γαρ, μέχρι που ένιωσα ένα σκούντημα και άνοιξα τα θολά, ταλαιπωρημένα αλλά πάντα γοητευτικά μάτια μου και είδα από πάνω μου τη χοντρή νοσοκόμα να έχει φορέσει το καλύτερο και γοητευτικότερο της χαμόγελο και να με ρωτάει τσαχπίνικα ''Καλέ τι φάγατε σήμερα το μεσημέρι;''
''Δυο πιάτα παντζάρια με τα συναφή'' της απαντώ.
''Αχ καλέ'' μου λέει ''και κοντέψατε να μας τρελάνετε. Γι' αυτό το λόγο είχατε κόκκινα ούρα. Χρωστική από τα παντζάρια ήταν και όχι αίμα. Είστε υγιέστατος. Μπορείτε να φύγετε αλλά αν χρειαστείτε και κάποια επιπλέον πληροφορία σας έχω γράψει το κινητό μου στο εξιτήριο σας''.
''Ευχαριστώ πολύ'' απαντώ ''θα το κάνω οπωσδήποτε'' και το βάζω στα πόδια για να προλάβω να δω το σαρβάιβορ.
Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας υπόκειται στην υποκειμενική κρίση του καθενός.
Υγ. Και μην ξεχνιόμαστε. Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα κωλόμπαρα.
Καβαλάω τη ρόδα και σφαίρα, κορνάροντας και παραβιάζοντας όλα τα κόκκινα στο δρόμο, στο νοσοκομείο.
Μπουκάρω στο ουρολογικό με ύφος μελλοθάνατου αγνοώντας κάτι γριές που την είχαν στήσει απόξω και έσκουζαν και λέω στη χοντρή νοσοκόμα με την κρεατοελιά στο σαγόνι που μου έκοψε το δρόμο ''επείγον, κατουράω αίμα''.
Με βάζει σε μια καρέκλα και φωνάζει το γιατρό. (Εν τω μεταξύ και παρόλο το χάλι που είχα από τον πανικό είδα στα μάτια της εκείνη τη λάμψη που δείχνει ότι η γυναίκα σε γουστάρει).
Έρχεται ο γιατρός, ένας ειδικευόμενος πιτσιρικάς απ' ό,τι κατάλαβα και του εξιστόρησα το συμβάν.
''Πονάς;'' με ρωτάει. ''Όχι'' απαντάω ''δε νιώθω απολύτως τίποτα το μη φυσιολογικό''.
Μου παίρνει πίεση και παραδόξως ήταν φυσιολογική ενώ μου γαμεί τη μάνα γενικά η γαμημένη.
Με ξαπλώνει και με ζούλαγε στην κοιλιά τόσο που κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου.
''Υπέρηχο επειγόντως'' λέει ''και ανάλυση ούρων''.
Μου δίνουν κυπελλάκι για το κατούρημα (πάλι αίμα το κάτουρο) και με βάζουν σε καροτσάκι και βουρ στον υπέρηχο.
Μπαίνω με προτεραιότητα ως επείγον περιστατικό που κινδυνεύει η ζωή του τελειώνει η διαδικασία και μου λέει η υπερηχού ότι δε βλέπει κάτι το ανησυχητικό.
Όταν το άκουσα έστρωσε κάπως η μάπα μου και ξαναγύρισε, εν μέρει, η γοητεία που με διακρίνει σε ότι αφορά το φυσίκ μου που λένε.
Με γυρίζουν πάλι καροτσάδα στο ουρολογικό, με ξαπλώνουν και με βάζουν σε αναμονή της εξέτασης ούρων.
Εγώ εν τω μεταξύ έχω μπαφιάσει για τσιγάρο μετά από δυο ώρες ταλαιπωρία και συνεχίζω να αισθάνομαι καλύτερα από πάντα.
Στο μισάωρο επάνω κόβω έναν μπουχέσα νοσοκόμο να συζητάει με έναν χλεμπονιάρη στην είσοδο του ουρολογικού και να με κοιτάζουν και οι δύο.
Ο πούστης, σκέφτηκα, με κάνει από τώρα πάσα σε πεθαμενατζή για να βγάλει μίζα.
Έκλεισα λοιπόν τα μάτια μου και ανέμενα την επέλευση του μοιραίου και σκεφτόμενος όλες τις γκόμενες (όσες θυμόμουν δλδ) που είχα στη ζωή μου για να δώσω νόημα στις τελευταίες μου στιγμές.
Δεν κατάλαβα πόση ώρα πέρασε έτσι με τις τελευταίες αναπολήσεις της ζωής μου μέχρι που άκουσα γέλια μέσα στο θάλαμο.
Δεν έδωσα σημασία, ετοιμοθάνατος γαρ, μέχρι που ένιωσα ένα σκούντημα και άνοιξα τα θολά, ταλαιπωρημένα αλλά πάντα γοητευτικά μάτια μου και είδα από πάνω μου τη χοντρή νοσοκόμα να έχει φορέσει το καλύτερο και γοητευτικότερο της χαμόγελο και να με ρωτάει τσαχπίνικα ''Καλέ τι φάγατε σήμερα το μεσημέρι;''
''Δυο πιάτα παντζάρια με τα συναφή'' της απαντώ.
''Αχ καλέ'' μου λέει ''και κοντέψατε να μας τρελάνετε. Γι' αυτό το λόγο είχατε κόκκινα ούρα. Χρωστική από τα παντζάρια ήταν και όχι αίμα. Είστε υγιέστατος. Μπορείτε να φύγετε αλλά αν χρειαστείτε και κάποια επιπλέον πληροφορία σας έχω γράψει το κινητό μου στο εξιτήριο σας''.
''Ευχαριστώ πολύ'' απαντώ ''θα το κάνω οπωσδήποτε'' και το βάζω στα πόδια για να προλάβω να δω το σαρβάιβορ.
Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας υπόκειται στην υποκειμενική κρίση του καθενός.
3 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

τεσπα ουτε και εγω δεν θα εκανα τετοια παπαρια θυμαμαι την πρωτη φορα
που εφαγα δημοτικο πρεπει να ημουν τρομαξα και εγω το ειπα τρεχαλα στους γονεις
και μου ειπαν απο πατζαρια ειναι χαζο .....gif)
που εφαγα δημοτικο πρεπει να ημουν τρομαξα και εγω το ειπα τρεχαλα στους γονεις
και μου ειπαν απο πατζαρια ειναι χαζο ....
.gif)
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όταν τρώτε παντζάρια με σκορδαλιά το μεσημέρι μην το ξεχνάτε μέχρι το απόγευμα γιατί μπορεί να ζήσετε ένα δράμα με χαρακτηριστικά γελοιότητας. Τραγέλαφο δλδ.
Σύνηθες φαινόμενο να κάνουμε μόνοι μας διαγνώσεις αν και καλό είναι να το αποφεύγουμε αυτό και να συμβουλευόμαστε τον γιατρό.
Από την εμπειρία μου έχω καταλάβει ότι πίσω από ένα μικρό σύμπτωμα κρύβονται πάρα πολλές αιτίες από πολύ απλές έως σοβαρές.
Αλλά επειδή εμείς δεν είμαστε γιατροί ο νους μας πάει πάντα στο κακό.
Θεωρώ την αντίδρασή σου ανθρώπινη και καλά έκανες που πήγες να το δεις αλλά τις περισσότερες φορές είναι κάτι πολύ πιο απλό από το τραγικό που φανταζόμαστε στο κεφάλι μας.
Και σου μιλάει κάποια που τρέχει με το παραμικρό στον γιατρό και την πιάνει πανικός με τα πάντα.
Καλά κάνεις και τα κοιτάς αλλά δε χρειάζεται πανικός (ποια μιλάει θα μου πεις τώρα) αλλά αυτό είναι το σωστό.
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά πάντως!!!

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν έδωσα σημασία, ετοιμοθάνατος γαρ, μέχρι που ένιωσα ένα σκούντημα και άνοιξα τα θολά, ταλαιπωρημένα αλλά πάντα γοητευτικά μάτια μου και είδα από πάνω μου τη χοντρή νοσοκόμα να έχει φορέσει το καλύτερο και γοητευτικότερο της χαμόγελο και να με ρωτάει τσαχπίνικα ''Καλέ τι φάγατε σήμερα το μεσημέρι;''
Την μπανισες ή μου φαινεται?
Κατσ' καλα μην φας παντουφλα

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν έδωσα σημασία, ετοιμοθάνατος γαρ, μέχρι που ένιωσα ένα σκούντημα και άνοιξα τα θολά, ταλαιπωρημένα αλλά πάντα γοητευτικά μάτια μου και είδα από πάνω μου τη χοντρή νοσοκόμα να έχει φορέσει το καλύτερο και γοητευτικότερο της χαμόγελο και να με ρωτάει τσαχπίνικα ''Καλέ τι φάγατε σήμερα το μεσημέρι;''
Την μπανισες ή μου φαινεται?
Κατσ' καλα μην φας παντουφλα
Παντόφλα ο Ραν δεν έφαγε ούτε και πρόκειται να φάει στη ζωή του.
Ήταν πάντα ελεύθερο πουλί και έχτιζε το λιγότερο δύο φωλιές ταυτόχρονα.
Το ίδιο προτίθεται να κάνει και τώρα έστω κι αν η πανδημία έχει παίξει προσωρινά ρόλο ανασταλτικού παράγοντα στη δράση του.
Τα κωλόμπαρα να είναι καλά.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παντόφλα ο Ραν δεν έφαγε ούτε και πρόκειται να φάει στη ζωή του.![]()
Ήταν πάντα ελεύθερο πουλί και έχτιζε το λιγότερο δύο φωλιές ταυτόχρονα.
Το ίδιο προτίθεται να κάνει και τώρα έστω κι αν η πανδημία έχει παίξει προσωρινά ρόλο ανασταλτικού παράγοντα στη δράση του.![]()
Τα κωλόμπαρα να είναι καλά.
Προσεξε μην μαθει τα σχεδια σου η φωλια νουμερο 1 μονο

0 .
-
vallon
- Supreme poster

τσ τσ
όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει ..κρεμαστάρια
όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει ..κρεμαστάρια
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.