τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2021, 18:41

nemo έγραψε:
δεν ξερω αν σας κανει η παπαρια που ειπα και τυχον διορθωσεις καλοδεχουμενες

Είσαι ρατσιστής. Δεν αισχύνεσαι ρε να λες ότι οι Έλληνες δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε στον Άρη;
Ξέρεις ότι η διαστημική μας υπηρεσία, αυτή που έφτιαξε ο συριζα, εργάζεται νυχθημερόν ώστε τα επόμενα δύο χρόνια να στείλει πέρα από το πλανητικό μας σύστημα δείγμα ελληνικής μπουχεσοκωλάθρας, που θα κάθεται πάνω στη μάπα κάποιου δυστυχούς αρσενικού, με σκοπό αν και τυχόν υπάρχουν εξωγήινοι και τη δουν να μην τολμήσουν να εισβάλλουν στη Γη (και ειδικά στην Ελλάδα) ξέροντας το τι μαρτύριο θα τους περιμένει;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2021, 22:36

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:
δεν ξερω αν σας κανει η παπαρια που ειπα και τυχον διορθωσεις καλοδεχουμενες

Είσαι ρατσιστής. Δεν αισχύνεσαι ρε να λες ότι οι Έλληνες δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε στον Άρη;
Ξέρεις ότι η διαστημική μας υπηρεσία, αυτή που έφτιαξε ο συριζα, εργάζεται νυχθημερόν ώστε τα επόμενα δύο χρόνια να στείλει πέρα από το πλανητικό μας σύστημα δείγμα ελληνικής μπουχεσοκωλάθρας, που θα κάθεται πάνω στη μάπα κάποιου δυστυχούς αρσενικού, με σκοπό αν και τυχόν υπάρχουν εξωγήινοι και τη δουν να μην τολμήσουν να εισβάλλουν στη Γη (και ειδικά στην Ελλάδα) ξέροντας το τι μαρτύριο θα τους περιμένει;

ανοιξε ρε παπαρα και συ ενα νημα οπου θ γραφεις τι και πως θα πορευτουμε
με κυβερνηση κκε τα επιτευγματα οι καινοτομιες τα εργοστασια τα πετρελαια κλπ
εχω περιεργεια να δω πως πιστευετε οτι θα τα φτιαξετε ολα
οταν θα χρειαζονται οχι τρεις οπως σημερα αλλα δεκαπεντε ατομα νεολ κεκεδες
για να βιδωσουν μια λαμπα σε στυλο της δεη
..νομιζω ουτε χρονος δεν θα αντεξουμε και οι πιο πολλοι θα ψοφανε
στους δρομους απο την πεινα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 29 Απρ 2021, 16:22

Έκανα βαβα το χελάκι μου. :cry_smiley07: Πήγα να σαβουρωθώ και έβαλα αντίσταση την παλάμη μου σε έναν τοίχο. Δεν έπαθε τίποτα ο καρπός , δεν έπαθε τίποτα η κερκίδα , δεν έπαθε τίποτα η ωλένη , δε έπαθε τίποτα ο ωμός , δεν έπαθε τίποτα η ωμοπλάτη , δεν έπαθε τίποτα η κλείδα , αλλά ο βραχίονας την γάμησε.

Δεν μπορώ να σηκώσω σχεδόν καθόλου το χέρι , με δυσκολία το βάζω στην μέση. Δεν μπορώ να γράψω στον υπολογιστή και φυσικά δεν μπορώ να του κάνω περιστροφική κίνηση. Δεν μπορώ να φορέσω το μανίκι μου - για να τα καταφέρω σχεδόν ξεχειλώνω την μπλούζα.

Δεν πονάει όταν το έχω κάτω. Μάλιστα όταν το ζουπάω δεν υπάρχει καθόλου πόνος. Δεν μπορώ καν να βρω που πονάει. Πρέπει να το σηκώσω 90 μοίρες και τότε, πιέζοντάς το, καταλαβαίνω πως είναι το πρόβλημα στο σημείο που κάνουμε ποντίκι , αλλά απ' την πάνω πλευρά. Εσωτερικά όμως. Φοβάμαι βραχιόνιο οστό . Ίσως και στην άρθρωση του ώμου ,αν και δεν νομίζω , καθώς δεν νοιώθω σχεδόν καμιά ενόχληση. Εξωτερικά δεν έχει μαυρίσει ούτε έχει κοκκινίσει τίποτα. Για πείτε καμία συμβουλή ;
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Απρ 2021, 17:50

Τλαξκαλτέκος έγραψε: Για πείτε καμία συμβουλή ;

για τενοντα δεν το βλεπω μαλλον καποιο νευρο ή η κλειδωση του ωμου
δεν θα φυγει ευκολα :s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 29 Απρ 2021, 17:54

nemo έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε: Για πείτε καμία συμβουλή ;

για τενοντα δεν το βλεπω μαλλον καποιο νευρο ή η κλειδωση του ωμου

Ωχχχχ .... :cry:
Μακάρι να μην είναι κλείδωση και να είναι νεύρο. Σκ'εφτομαι αν δεν μου περάσει ως την Τρίτη να πάω για ακτινογραφία. :frustrato:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Απρ 2021, 18:32

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
nemo έγραψε:για τενοντα δεν το βλεπω μαλλον καποιο νευρο ή η κλειδωση του ωμου

Μακάρι να μην είναι κλείδωση και να είναι νεύρο. Σκ'εφτομαι αν δεν μου περάσει ως την Τρίτη να πάω για ακτινογραφία. :frustrato:

ενας φιλος ειχε ενα προβλημα στο πισω μερος του ωμου αλλαξε δεκα γιατρους
καταπιε φαρμακα και χαπια και στο τελος κατεληξε σε φυσικοθεραπευτη
δεν ξερω τι απεγινε γιατι εχω εναμιση μηνα να το δω αλλα το ειχε πανω απο ενα χρονο
το προβλημα και τον ενοχλουσε σε συγκεκριμενες ωρες ή κινησεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Απρ 2021, 19:12

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Έκανα βαβα το χελάκι μου. :cry_smiley07: Πήγα να σαβουρωθώ και έβαλα αντίσταση την παλάμη μου σε έναν τοίχο. Δεν έπαθε τίποτα ο καρπός , δεν έπαθε τίποτα η κερκίδα , δεν έπαθε τίποτα η ωλένη , δε έπαθε τίποτα ο ωμός , δεν έπαθε τίποτα η ωμοπλάτη , δεν έπαθε τίποτα η κλείδα , αλλά ο βραχίονας την γάμησε.

Δεν μπορώ να σηκώσω σχεδόν καθόλου το χέρι , με δυσκολία το βάζω στην μέση. Δεν μπορώ να γράψω στον υπολογιστή και φυσικά δεν μπορώ να του κάνω περιστροφική κίνηση. Δεν μπορώ να φορέσω το μανίκι μου - για να τα καταφέρω σχεδόν ξεχειλώνω την μπλούζα.

Δεν πονάει όταν το έχω κάτω. Μάλιστα όταν το ζουπάω δεν υπάρχει καθόλου πόνος. Δεν μπορώ καν να βρω που πονάει. Πρέπει να το σηκώσω 90 μοίρες και τότε, πιέζοντάς το, καταλαβαίνω πως είναι το πρόβλημα στο σημείο που κάνουμε ποντίκι , αλλά απ' την πάνω πλευρά. Εσωτερικά όμως. Φοβάμαι βραχιόνιο οστό . Ίσως και στην άρθρωση του ώμου ,αν και δεν νομίζω , καθώς δεν νοιώθω σχεδόν καμιά ενόχληση. Εξωτερικά δεν έχει μαυρίσει ούτε έχει κοκκινίσει τίποτα. Για πείτε καμία συμβουλή ;

Εγώ που είμαι αητός στις ιατρικές διαγνώσεις (πριν λίγες μέρες που είχα φάει παντζάρια και κατούρησα κόκκινα διέγνωσα οξεία νεφρική ανεπάρκεια στον εαυτό μου) λέω ότι έπαθες θλάση δικεφάλου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 29 Απρ 2021, 19:30

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
nemo έγραψε:για τενοντα δεν το βλεπω μαλλον καποιο νευρο ή η κλειδωση του ωμου

Ποιος ο λογος να περιμενεις μεχρι τη Τριτη και να πονας
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 29 Απρ 2021, 20:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Έκανα βαβα το χελάκι μου. :cry_smiley07: Πήγα να σαβουρωθώ και έβαλα αντίσταση την παλάμη μου σε έναν τοίχο. Δεν έπαθε τίποτα ο καρπός , δεν έπαθε τίποτα η κερκίδα , δεν έπαθε τίποτα η ωλένη , δε έπαθε τίποτα ο ωμός , δεν έπαθε τίποτα η ωμοπλάτη , δεν έπαθε τίποτα η κλείδα , αλλά ο βραχίονας την γάμησε.

Εγώ που είμαι αητός στις ιατρικές διαγνώσεις (πριν λίγες μέρες που είχα φάει παντζάρια και κατούρησα κόκκινα διέγνωσα οξεία νεφρική ανεπάρκεια στον εαυτό μου) λέω ότι έπαθες θλάση δικεφάλου.

Κάτι τέτοιο που λες φαντάζομαι.

https://orthopedicare.gr/muikes-thlaseis/
Απ' τα συμπτώματα έχω τα

Δυσκολία κίνησης

Τοπική ευαισθησία

Ευτυχώς όχι τα πρήξιμο και αιμάτωμα.

Άρχισα παγοθεραπεία και ελαστική επίδεση , δυστυχώς μετά από 30 ώρες. Ας ελπίσουμε να είναι θλάση 1ου βαθμού και να μην έχω άλλα ντράβαλα.

Geri έγραψε:Ποιος ο λογος να περιμενεις μεχρι τη Τριτη και να πονας

Δεν πονάω όταν δεν το σηκώνω πάνω από ορθή γωνία.
Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να πάει κάποιος αυτές τις μέρες ( Μεγάλη Εβδομάδα , κορωνοϊος ) για μαγνητική.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Απρ 2021, 20:45

παει και αυτο το λυσαμε ανδρες ειμαστε και αντεχουμε στον πονο ..παμε για αλλα

ημουν με μια γυναικα εγχρωμη που δουλευε τις νυχτες και κυοφορουσε το παιδι καποιου αλλου
....το αρνακι εχει συγγενεις μανα πατερα αδελφια και ξαδελφια

βαζω στοιχημα ενα εκατομμυριο μουτζες οτι ειναι αριστερος με φιλελευθερες ιδεες
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”