τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μάιος 2021, 16:35

Όπως και να χει, όμως, δε μας χαλάει που πολλά καλά τραγούδια δε βγήκαν πρώτα. Ξέρετε γιατί; Γιατί υπάρχει σαν μια κατάρα στη eurovision τις πρωτιές μετά να μην τις θυμάται κανείς.
Αντιθέτως, μεγάλες επιτυχίες σε κλαμπ, ραδιόφωνα, spotify και youtube είναι τραγούδια που πέτυχαν πολύ χαμηλότερες θέσεις.
Μπορεί να μην κέρδισαν τη eurovision αλλά ακολούθησαν λαμπρή πορεία αργότερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μάιος 2021, 16:36

Άλλο ένα τραγούδι που αδικήθηκε τρελά (καλά 4ο βγήκε)

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μάιος 2021, 16:54

Γενικά ρε παιδιά όσο πιο παλιά μπορώ να σκεφτώ έπαιζαν ωραία τραγούδια στη eurovision. Εγώ έφτιαχνα ολόκληρες playlist κα τις άκουγα. Ειδικά τις χρονιές 2008 και 2009 πρέπει να ήταν οι πιο γαμάτες χρονιές από συμμετοχές (αλλά και πιο πίσω μπορώ να σκεφτώ πολλά καλά τραγούδια).
Τώρα με το ζόρι να ξεχωρίσω 5 καλά. Μου φαίνονται όλο τα ίδια και τα ίδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μάιος 2021, 16:56

Ακούστε αυτή την κομματάρα από το Ισραήλ και ανατριχιάστε. Τρελή αδικία. Είχε βγει 9η θέση. Αν είναι δυνατόν.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μάιος 2021, 17:02

H Eurovision ειναι μια φουσκα. Μονο τα μεσημεριαναδικα την παιρνουν στα σοβαρα. Οι περισσοτεροι που πανε εκει ειναι τριτοτεταρτοι καλλιτεχνες. Οι σοβαροι την αποφευγουν κατα κυριο λογο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μάιος 2021, 17:24

Εντάξει τώρα για αυτό τι να πω; Επάξια την πρώτη θέση.

Έχω story telling για αυτή τη γιουροβίζιον. :D
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ήμουν στο νησί (αν θυμάστε που σας είχα πει για τα βάσανά μου που με είχαν ξαποστείλει εκεί) και μήνας Μάιος καταλαβαίνετε ότι είχε ανοίξει η τουριστική σεζόν και είχε γεμίσει το νησί τουρίστες.
Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε καλοκαιρινή διάθεση, τα καφέ είχαν ανοίξει, δίπλα στο λιμάνι, θαλασσίτσα, εγώ πλησίαζα προς το τέλος της θητείας μου και γενικά όλα καλά.
Τότε η eurovision είχε και άλλη αίγλη και όπως καταλαβαίνετε ήταν ΤΟ γεγονός ειδικά για ένα πολύ μικρό μέρος που δεν είχαμε πολλές επιλογές διασκέδασης.
Το βράδυ του τελικού, λοιπόν, όλα τα καφέ είχαν ετοιμαστεί. Τηλεοράσεις έξω, πανικός. Ετοιμάζονταν από το πρωί. Έπρεπε να κάνεις κράτηση για να έχεις καλή θέση.
Όπως και κάναμε εγώ και η παρέα μου. Άλλωστε το μαγαζί που κάτσαμε ήταν "δικό" μας, γιατί όλο το χειμώνα εκεί την βγάζαμε (ήταν το μοναδικό ανοιχτό καφέ). Αλίμονο αν ο ιδιοκτήτης δε μας κρατούσε καλή θέση σε εμάς τους ντόπιους. Θα τον τρώγαμε ζωντανό.

Και πού λέτε, αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε από το απόγευμα. Εγώ είχα ντυθεί, είχα στολιστεί λες και θα πήγαινα σε δεξίωση. :laugh1: Το κλίμα μύριζε γιουροβίζιον. Χαβαλές, μαλώματα για το ποιο τραγούδι θα βγει πρώτο. Βέβαια, το μεγάλο φαβορί ήταν ο Alexander Rybak και όλοι το ξέραμε αυτό, άσχετα αν υπήρχαν και φωνές που υποστήριζαν κάτι άκυρα τραγούδια.

Είχε αρχίσει να σουρουπώνει, φυσούσε και αυτό το αεράκι (το λίγο ψυχρό) που έχει στο νησί, καθόμασταν δίπλα στη θάλασσα, πίναμε τρώγαμε... ώσπου έρχεται η ώρα της γιουροβίζιον. Και αυτή η γιουροβίζιον ήταν κάπως ξεχωριστή, γιατί την παρακολούθησα σε ένα multicultural περιβάλλον, γιατί όπως σας είπα υπήρχαν και τουρίστες και υπήρχε και ο αντίστοιχος χαβαλές.

Ε εντάξει όταν έπαιξε ο Rybak έγινε ο χαμός. Όλοι αυτόν περιμέναμε και εννοείται ότι βγήκε πρώτο. Μα την παναγία αν δεν έβγαινε πρώτο θα έπεφτα μέσα στη θάλασσα.

Για αυτό αυτό το τραγούδι μου αρέσει δυο φορές. Πέρα από το ότι είναι φοβερό, το έχω συνδυάσει με εκείνες τις στιγμές.
Νομίζω ότι το ιδανικό περιβάλλον για να δει κάποιος eurovision είναι με τους φίλους του, σε ένα ωραίο μέρος, να υπάρχει ο ανάλογος χαβαλές και επειδή τυχαίνει να είναι και Μάιος σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού με μια ευχάριστη και εορταστική διάθεση.

Συμφωνείτε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μάιος 2021, 17:25

Λαχουρένιος έγραψε: Οι περισσοτεροι που πανε εκει ειναι τριτοτεταρτοι καλλιτεχνες.

Και τι πειράζει;

*Αν και διαφωνώ με τη λέξη "τριτοτέταρτοι".
Μια χαρά καλλιτέχνες είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μάιος 2021, 10:42

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: Οι περισσοτεροι που πανε εκει ειναι τριτοτεταρτοι καλλιτεχνες.

Και τι πειράζει;

*Αν και διαφωνώ με τη λέξη "τριτοτέταρτοι".
Μια χαρά καλλιτέχνες είναι.

Ειναι λογικο πως οταν συμμετεχουν ο,τι να ναι να ειναι χαμηλο το επιπεδο του διαγωνισμου. Βγαινουν ωραια κομματια που και που, αλλα οι περισσοτερες συμμετοχες ειναι ΓΤΠ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Μάιος 2021, 12:50

Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι λογικο πως οταν συμμετεχουν ο,τι να ναι να ειναι χαμηλο το επιπεδο του διαγωνισμου. Βγαινουν ωραια κομματια που και που, αλλα οι περισσοτερες συμμετοχες ειναι ΓΤΠ.

Θα αποφύγω να επεκταθώ παραπάνω (για να μη σε κουράσω) και θα πάω κατευθείαν στο προκείμενο.
Δεν υπάρχουν "σοβαροί" και "ασόβαροι" καλλιτέχνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μάιος 2021, 16:04

γιατι δεν υπαρχουν ; κι εγω ζωγραφιζω και αυτο σημαινει οτι ειμαι καλλιτεχνης σοβαρος;
εκεινο που καθοριζει ενα καλλιτεχνη ειναι το αποτελεσμα που διαρκει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”