Όπως και να χει, όμως, δε μας χαλάει που πολλά καλά τραγούδια δε βγήκαν πρώτα. Ξέρετε γιατί; Γιατί υπάρχει σαν μια κατάρα στη eurovision τις πρωτιές μετά να μην τις θυμάται κανείς.
Αντιθέτως, μεγάλες επιτυχίες σε κλαμπ, ραδιόφωνα, spotify και youtube είναι τραγούδια που πέτυχαν πολύ χαμηλότερες θέσεις.
Μπορεί να μην κέρδισαν τη eurovision αλλά ακολούθησαν λαμπρή πορεία αργότερα.
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Γενικά ρε παιδιά όσο πιο παλιά μπορώ να σκεφτώ έπαιζαν ωραία τραγούδια στη eurovision. Εγώ έφτιαχνα ολόκληρες playlist κα τις άκουγα. Ειδικά τις χρονιές 2008 και 2009 πρέπει να ήταν οι πιο γαμάτες χρονιές από συμμετοχές (αλλά και πιο πίσω μπορώ να σκεφτώ πολλά καλά τραγούδια).
Τώρα με το ζόρι να ξεχωρίσω 5 καλά. Μου φαίνονται όλο τα ίδια και τα ίδια.
Τώρα με το ζόρι να ξεχωρίσω 5 καλά. Μου φαίνονται όλο τα ίδια και τα ίδια.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ακούστε αυτή την κομματάρα από το Ισραήλ και ανατριχιάστε. Τρελή αδικία. Είχε βγει 9η θέση. Αν είναι δυνατόν.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

H Eurovision ειναι μια φουσκα. Μονο τα μεσημεριαναδικα την παιρνουν στα σοβαρα. Οι περισσοτεροι που πανε εκει ειναι τριτοτεταρτοι καλλιτεχνες. Οι σοβαροι την αποφευγουν κατα κυριο λογο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Εντάξει τώρα για αυτό τι να πω; Επάξια την πρώτη θέση.
Έχω story telling για αυτή τη γιουροβίζιον.
Έχω story telling για αυτή τη γιουροβίζιον.
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε: Οι περισσοτεροι που πανε εκει ειναι τριτοτεταρτοι καλλιτεχνες.
Και τι πειράζει;
*Αν και διαφωνώ με τη λέξη "τριτοτέταρτοι".
Μια χαρά καλλιτέχνες είναι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε: Οι περισσοτεροι που πανε εκει ειναι τριτοτεταρτοι καλλιτεχνες.
Και τι πειράζει;
*Αν και διαφωνώ με τη λέξη "τριτοτέταρτοι".
Μια χαρά καλλιτέχνες είναι.
Ειναι λογικο πως οταν συμμετεχουν ο,τι να ναι να ειναι χαμηλο το επιπεδο του διαγωνισμου. Βγαινουν ωραια κομματια που και που, αλλα οι περισσοτερες συμμετοχες ειναι ΓΤΠ.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι λογικο πως οταν συμμετεχουν ο,τι να ναι να ειναι χαμηλο το επιπεδο του διαγωνισμου. Βγαινουν ωραια κομματια που και που, αλλα οι περισσοτερες συμμετοχες ειναι ΓΤΠ.
Θα αποφύγω να επεκταθώ παραπάνω (για να μη σε κουράσω) και θα πάω κατευθείαν στο προκείμενο.
Δεν υπάρχουν "σοβαροί" και "ασόβαροι" καλλιτέχνες.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

γιατι δεν υπαρχουν ; κι εγω ζωγραφιζω και αυτο σημαινει οτι ειμαι καλλιτεχνης σοβαρος;
εκεινο που καθοριζει ενα καλλιτεχνη ειναι το αποτελεσμα που διαρκει
εκεινο που καθοριζει ενα καλλιτεχνη ειναι το αποτελεσμα που διαρκει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
Το κλίμα μύριζε γιουροβίζιον. Χαβαλές, μαλώματα για το ποιο τραγούδι θα βγει πρώτο. Βέβαια, το μεγάλο φαβορί ήταν ο Alexander Rybak και όλοι το ξέραμε αυτό, άσχετα αν υπήρχαν και φωνές που υποστήριζαν κάτι άκυρα τραγούδια.