Αρίστος έγραψε:Πιστευω να αντιλαμβανεσαι πως μια δηλωση της αντισυριζαιας Ζωης δεν απαλασσει απο τις ευθυνες του τον Αγγελη που ο ΙΔΙΟΣ και επρεπε να κατονομασει τον Ρασπουτιν, ΚΑΙ να δωσει στοιχεια για τις δραστηριοτητες του, ΚΑΙ τελος να μην εκανε το πραξικοπημα να μην καταθεσει λογω ενος καποιου Ρασπουτιν (που θα τον εκανε τι; βαβα;)
Και οι μεν και οι δε επεμβαινετε στην δικαιοσυνη για να εξυπηρετησετε τα πολιτικα σας συμφεροντα. Αυτο συμβαινει στην Ελλαδα ανεκαθεν.
viewtopic.php?f=5&t=8638&start=420#p263196
Ο δικομματισμος συμφωνα με τις αποψεις των καναλιων που σεβεσαι θα χτυπησει 70% στις εθνικες εκλογες. Και αφου θετεις ζητημα αποδοχης του ΣΥΡΙΖΑ θα δουμε ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ παραπανω απο το ΚΚΕ θα καταληξει με τους ψηφους που θα παρει.
Δε νομιζω να χτυπησει 70%. 56% ηταν στις ευρωεκλογες και πιστευω θα παει το πολυ 65% τωρα. Με αποχη στο 40%, αυτο το 65% αντιστοιχει στο 40% των εγγεγραμμενων, δηλαδη τα 2/3 των ψηφοφορων σας εχουν χεσμενους (και με 70% παλι κοντα στο 40% βγαινει με αναγωγη στην αποχη). Για το ΚΚΕ ποτε δεν εχω πει οτι θα σκισει στις εκλογες, ουτε εχω βγαλει ολους τους αντιΚΚΕδες δεξιους οπως κανεις εσυ για τους αντισυριζαιους.
Ο λογος που το κανεις αυτο ειναι οι εντυπωσεις. Ουτε και συ πιστευεις οτι εγω ή αλλοι ειμαστε ΝΔ, ουτε περιμενεις οτι θα το πιστεψουν αυτο αλλοι χρηστες. Ο λογος που το κανεις ειναι για να νομισουν επισκεπτες που μπαινουν αραια και δεν ξερουν οτι οντως μιλας με ΝΔκρατες. Δημοσιογραφια απο τα Λιντλ.

)