Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 30 Μάιος 2020, 01:36

Εσθήρ έγραψε:
Αγις έγραψε:

δεν πειθεις ...

Ακριβως επειδη ξες οτι ειμαι εγω προσπαθεις να με τσιγκλισεις,αλλα δεν θα παρω! :D
Την κανω....τα λεμε αυριο! :good:

μουτς μουτς
:oleole:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Ζενίθεδρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ζενίθεδρος » 30 Μάιος 2020, 03:38

Εσθήρ έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:Ωραία. Πες μας τώρα ποια είναι η άποψη σου για τα καλλιστεία, γενικώς.

Χαχαχαχ....οκ ας το πω και αυτο.
Ειχα κανει μια ενστασουλα με εναν μαλακα (ειχε αβαταρι εναν γερο) που αποφασισε να κανει καλλιστεια και με το ζορυ με ειχε βαλει σε ψηφοφορια χωρις να μας ρωτησει..και πεσατε ολα τα ξοανα να με φατε.Αμ δε. :D

Θα έλεγες πως ήταν λιγάκι υπερβολικη η αντιδραση σου, το ότι το πήρες τότε τόσο σοβαρά το θεμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2020, 04:24

Alien_ex_forums έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Καποια στιγμη πρεπει να συνταξουμε οι Αντιπαγκοσμιοποιητες μια λιστα με τα δηθεν εγκυρα παγκοσμιοποιητικα σαιτ, την οποια λιστα να προτεινουμε στον κοσμο να μην την κλικαρει καν.

Αυτο θα ηταν μια υγιης αντιδραση στη λογοκρισια που επιβαλουν οι Παγκοσμιοποιητες σε ακροδεξια η ακροαριστερα η απλως πατριωτικα η απλως αριστερα η απλως ευρωσκεπτικιστικα σαιτ.

.

Ρε, μάστορα! Οσο δίκιο και αν έχεις, ακόμη κι εσύ θα ιεραρχούσες το CNN, πιο πάνω από το μακελειό σε μια δημόσια συζήτηση.

Αν γνωρίζεις το είδος της στράτευσης του "έγκριτου" μέσου, μπορείς επίσης να αποδείξεις κάποια πράγματα: Στο ζήτημα με τη Νορβηγία, αυτοί που μου είπαν ότι είναι fake news ήταν οι αριστεροί κι εγώ τους έβαλα πηγή από το The Guardian που αποδείκνυε τα λεγόμενά μου, εφημερίδα που εκτός από "έγκριτη" είναι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΗ.

H πραγματικη ακροδεξια ειναι το CNN γιατι ειναι νεοφιλ οσο δεν παιρνει αλλα με δηθεν κοινωνικο προσωπο υπερ των μειονοτητων.

Το Μακελειο ειναι εφημεριδα τρολ, δεν εχει πραγματικη αναφορα με οσα υποστηριζει. Reverse engineering κανει το συστημα μεσα απο διαφορα Μακελεια.

Το αντιθετο στο CNN δεν ειναι το Μακελειο αλλα το Breitbart, κατι που στην Ελλαδα θα εχουμε σε 20 χρονια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεώνης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 30 Μάιος 2020, 07:28

Α. Μπέκας έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Εγω και να ανοιξει ουτως η αλλως δνε θα ξαναγραψω και θα σου εξηγησω και το γιατι.

Εκτος απο το οτι σιχαθηκα την ΟΔ εκει....εκει για μενα ειναι το μεγαλύτερο προβλημα διοτι χρηστες παντου χρηστες ειναι η κοινωνια εχει παντα καλους.κακους,ζαβους,εξυπνους,χαζους κοκ.....ομως το τι επτρεπει η διαχειριση και τι τονο δινει ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ.Η βοθριλα υπαρχει διοτι η διαχειριση το επιτρεπει με αποτελέσμα να μαζευεται και να παραμενει βοθριλα.Απλα πραγματακια,

Επισης,μου εριξε μπαν η γ..ρ χαζουλα επειδη δεν με χωνευε με αφορμη βεβαια τον αλλο τον βλακα που εδωκε εντολη να μην ξαναγραψει κανεις σε ενα θεμα οφ τοπικ,διοτι ειχα εναν διαπληκτισο με ενα ''κυριο'' , εγω εγραψα κατι,οχι βρισιμο..κατι ρωτησα...μου εριξε μπαν η γ..χαζουλα με τον αλλο τον πανηβλακα ΙΣΟΒΙΟ χωρις να εχιε προηγηθει ποτε ουτε καν ποινη,κατι που παραβιαζε τους ορους χρησης τους...εστειλα μεηλ στον σπυρακο το επαιζε κινεζακι,μετα απο καμια βδομαδα ειπα οκ....αφου ειστε τοσο μαλακες παρακαλω απενεργοππιηση λογαριαμσου μου και διαγραφη αβαταρ κλπ..και αφου το ζητησα αυτο υπουλα μου αλλαξαν το μπαν απο ΙΣΟΒΙΟ σε 1ΜΗΝΑ!

Οκ ειπα μετα απο ενα μηνα θα μπω,θα γραψω και θα αποφασισω αν θα συνεχισω να γραφω η οχι δοτι δεν αξιζει.
Ε....μπηκα σαν επισκεπτρια,δηλωσα ξεκαθαρα οτι εφοσον ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΜΠΑΝ ΑΠΟ ΙΣΟΒΙΟ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ....ειναι μαρτυρες εδω πολλοι που το ειδαν αυτο που ζητησα....εληξε το ΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!

Τοσο ξεφτυλες ειναι.!!!
Ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν και αναφερομαι καθαρα στον συντονισμο διοτι ξαναλεω αυτοι δινουν το χρωμα σε ενα φορουμ.
Οποτε ακομα και αν επανελθει εγω να ξαναγραψω εκει γιοκ.Θα μπορουσα να ειχα μπει παλι σαν επισκεπτρια να τους ειχα κανει ρομπα να ελεγα δειτε....αναιρεσα δημοσια την απενεργοποιηση λογαριαμου,εσεις ειχατε αναιρεσει το ισοβιο μπαν το οποιο βεβαια ηταν εντελως αδικαιολογητο για αυτο και το αναιρεσαν...ριξατε μηναιο,εληξε το μηνιαο αλλα εγω πλεον ειμαι διαγραμμενη απο εσας δεν μπορω να μπω,,.....ομως χεστηκα.Ειναι τοσο μαλακες που θεωρω οτι χαλαω τσαμπα πληκτρολογημα. :s_no

πολύ σωστά όλα, με ροή και συνοχή αν και θα ηταν ωραία να μας πεις και άλλα αν μπορείς, έχει ενδιαφέρον το ζήτημα.

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Μάιος 2020, 10:34

Κατά κοινή ομολογία αυτό το πολύ ενδιαφέρον νήμα (με τις νοσταλγικές αναδρομές του στο παρελθόν και την αμερόληπτη κριτική που ασκήθηκε στο παρόν :fico: ), συνέβαλλε τα μέγιστα, με τον τρόπο του, στον αποχαρακτηρισμό του ελεύθερου από την ανθρωποδιωκτική ξινίλα και την αναγκαστική μονομέρεια στην έκφραση που το προσδιόριζε τα τελευταία δύο χρόνια.
Και απέδειξε ότι η ''εγκυρότητα'' και η ''ποιότητα'' δεν είναι μονοσήμαντες και υποκειμενικές έννοιες, ανάλογες της αντίληψης που έχουν γι' αυτές οι ευκαιριακά αυτοπροσδιοριζόμενες αυθεντίες, αλλά βρίσκονται στην αυθεντική τους μορφή αποκλειστικά και μόνο στον εκφραστικό πλουραλισμό και στην ανεμπόδιστη κατάθεση απόψεων.
Με δυο λόγια μετά από αυτό το ευχάριστο ιντερμέτζο το ελεύθερο ποτέ πλέον δε θα είναι το ίδιο ακόμα κι αν επιστρέψει σύντομα στην πρότερη, αλλά ευχάριστη για τα μόνιμα τα μέλη του, ρουτίνα του. :fico:
3 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 30 Μάιος 2020, 10:40

Εδώ παίχτηκαν δράματα. Ποιος σε έδιωξε Εσθήρ και με ποια δικαιολογία; Εγώ σε θυμάμαι τρυφερή και ανθρώπινη. Ίσως να σε ζήλευαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Μάιος 2020, 10:44

Σαουδαραβας Σκινας έγραψε:
Adminović έγραψε:Γιώργη έπρεπε να μην το κάνεις τόσο προφανές ότι τρολαρεις. Εκεί το χάλασες.
Κάνε ένα φιλοΧΑ λογαριασμό, να δεις μετά πόσα προφίλ "απογοητευμένων" νδκρατών θα σου κολλάνε στο βόθρο να ψηφίσεις ΝΔ. :laugh1:

Αρκετό καιρό τώρα έφτιαχνα περσονες που κάναν μπαμ ότι ήταν ψεύτικοι. Από το παλιό φόρουμ κι ολας. Ειδικά όσες "ανθελληνικές" περσονες έφτιαξα δεν νομίζω κάνεις να πίστεψε ότι μπορεί να είναι αληθινοί άνθρωποι πίσω από pc. Αλλά από αυτό και μόνο, ότι ενοχληθηκαν τόσοι πολλοί, που λάμβανα τόσα hate Mail, σε βαθμό που κλείδωσα τα προσωπικά μηνύματα, Άη θηνκ Άη προυβτ Μάη ποηντ. Εντάξει, Όχι ότι είμαι κανένας βιτζιλαντι, περισσότερο πλάκα είχε. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπήρχαν άνθρωποι που τα παίρναν τόσο σοβαρά. Σε κάθε περίπτωση, όσο τα θυμάμαι, επειδή ίντερνετ είναι, τον χρόνο σου περνάς. Έτυχε να γνωρίσω και ανθρώπους από κοντά, που παρόλο που είχαμε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές, ηταν άτομα που τα σεβάστηκα. Τέλος πάντων. Αυτά

Γιώργαρε τα σέβη μου. Υποκλίνομαι.
Σε ευχαριστώ κιόλας για τα καλά λόγια που έγραψες με ένα προφίλ σου. Να ξέρεις ότι και εγώ σε θαυμάζω. :D

Κι όποτε ξαναχρειαστείς τρολώματα κατάλληλα για ψάρεμα ΧΑνων, πεσκαΝΔριτσών κλπ, να έρχεσαι να μου ζητάς. Έχω μπόλικα και για όλα τα είδη. :dirol:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 30 Μάιος 2020, 11:40

ΠΟΝΑΤΕ;
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Μάιος 2020, 11:51

Ακόμη όχι, αλλά σε κανά δυό μέρες.

Προς το παρόν απ ότι βλέπω δικαιώνεται -με lag- τουλάχιστον ένας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Μάιος 2020, 12:12

Τώρα που είπε ο Γιώργαρος για τους λογαριασμούς του, μου θύμισε την πονεμένη ιστορία ενός φίλου. Αυτός είναι Χρυσαυγίτης και είχε μάθει ότι σε ένα φόρουμ (που ανήκε σε ακροδεξιό εκδότη που έχει στενές σχέσεις με κάτι πρώην υπουργούς) οι ακροδεξιοί μπορούν να έχουν πλέρια ελευθερία και όχι ανελευθερία που υπάρχει σε άλλα φόρα (άσχετα αν οι φιλοΝΔ συντονιστές αυτού του φόρουμ πάνε σε αυτά τα άλλα φόρα και διαδίδουν ότι το φόρουμ τους είναι άντρο αριστερών και ότι δήθεν εκεί έχουν φάει μπαν :laugh1: :P ).

Το λοιπόν, αυτός ο φίλος προσπαθούσε απλά να πει τη γνώμη του ότι η λύση για τον τόπο είναι η ψήφος στη ΧΑ και δεχόταν διαρκώς παρενοχλήσεις μέσω πμ από διάφορα προφίλ ΝΔ ότι πρέπει να ψηφίσει ΝΔ γιατί ψήφος στη ΧΑ = ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ πώς τον παρενοχλούσαν τα παλιόπαιδα (για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, έχουν καλυφθεί τα νικς, άβαταρς, ημ/νιες κλπ δεδομένα και έχει αφεθεί σκέτη η στιχομυθία)...

1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”