τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 17:48

Στύγιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πιο τημ; Μόνο εσύ απόμεινες. Καταλαβαίνω ότι έχεις και ζωή και δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη την ώρα με το φόρουμ. Αντίστοιχα, δεν μπορώ κι εγώ να κάνω ριπόρτ 20 ποστς την μέρα.

.

'Aμα θέλετε να σάς στείλω τη Στύγαινα για mod :D
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
να απαλλαγώ κι εγώ λίγο

Πες της αν θέλει. Ουδεμία αντίρρηση.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 17:50

Admin έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Πιο τημ; Μόνο εσύ απόμεινες. Καταλαβαίνω ότι έχεις και ζωή και δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη την ώρα με το φόρουμ. Αντίστοιχα, δεν μπορώ κι εγώ να κάνω ριπόρτ 20 ποστς την μέρα.

Όποιος μπαίνει εδώ μέσα αποκλειστικά για να κάνει ποστς μίσους/ρατσιστικά ποστς, να απειλεί, να διασπείρει fake news, να υπερασπίζεται εγκληματικές οργανώσεις, κλπ, να παίρνει τον πούλο οριστικά. Δεν θα τρέχουμε απο πίσω του για ριπόρτς όλη την μέρα. Αν κάνει άλλο ακάουντ, ξανά τον πούλο. Και ξανά.

Εγώ πρότεινα και σε άλλους και δεν θελαν να γίνουν συντονιστές.
Εσύ ενδιαφέρεσαι;

Δεν ρωτάμε πλέον ,κάντον "εθελοντή" Mod :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 17:52

Admin έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
'Aμα θέλετε να σάς στείλω τη Στύγαινα για mod :D
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
να απαλλαγώ κι εγώ λίγο

Πες της αν θέλει. Ουδεμία αντίρρηση.

Μετά θα ψάχνεις για χρήστες ,όλοι θα πάνε εθελοντές στην Αφρίν.

Θα τής το πω με τρόπο ,γιατί φοβάμαι...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 18:00

Σοβαρά τώρα, προτείνω Διάδοχο και Λαχουρένιο για μοντεράτορες , νομίζω ότι έχουν αποδείξει διαχρονικά την αντικειμενικότητα και την αξία τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 18:01

Admin έγραψε:

Όποιος μπαίνει εδώ μέσα αποκλειστικά για να κάνει ποστς μίσους/ρατσιστικά ποστς, να απειλεί, να διασπείρει fake news, να υπερασπίζεται εγκληματικές οργανώσεις, κλπ, να παίρνει τον πούλο οριστικά. Δεν θα τρέχουμε απο πίσω του για ριπόρτς όλη την μέρα. Αν κάνει άλλο ακάουντ, ξανά τον πούλο. Και ξανά.

Εγώ πρότεινα και σε άλλους και δεν θελαν να γίνουν συντονιστές.
Εσύ ενδιαφέρεσαι;

Όχι, γιατί θα γίνουν μαζικές δίκες τύπου Μόσχας και απομακρύνσεις σε Γκουλάγκς.

Admin έγραψε:Ρε σου λέω άντε τον έκανα μπαν. Σε μια ώρα έχει κάνει νέο ακκάουντ και αρχίζει πάλι.

Αν δεν υπάρχει σωτηρία, δώστους και τους κωδικούς διαχείρισης στο χέρι να τελειώνουμε. Ρε συ Άλεξ, απο το να σβήνεις κάθε μέρα 5-10 ποστς, καλύτερα να σβήνεις ένα ακάουντ.

Admin έγραψε:Ένας πχ είχε μπει μια φορά και σπαμάρε σε όλες τις ενότητες ότι πουλάει πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες.

:laugh1:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 18:08

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε:Εγώ πρότεινα και σε άλλους και δεν θελαν να γίνουν συντονιστές.
Εσύ ενδιαφέρεσαι;

Όχι, γιατί θα γίνουν μαζικές δίκες τύπου Μόσχας και απομακρύνσεις σε Γκουλάγκς.

Admin έγραψε:Ρε σου λέω άντε τον έκανα μπαν. Σε μια ώρα έχει κάνει νέο ακκάουντ και αρχίζει πάλι.

Αν δεν υπάρχει σωτηρία, δώστους και τους κωδικούς διαχείρισης στο χέρι να τελειώνουμε. Ρε συ Άλεξ, απο το να σβήνεις κάθε μέρα 5-10 ποστς, καλύτερα να σβήνεις ένα ακάουντ.

Admin έγραψε:Ένας πχ είχε μπει μια φορά και σπαμάρε σε όλες τις ενότητες ότι πουλάει πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες.

:laugh1:

5-10 ακκάουντ θα σβήνω εννοείς.
Ορισμένοι είναι τόσο εμμονικοί που δεν σταματούν με τίποτα.
Οπότε, καταλήγουμε στο ίδιο πρόβλημα: χρειάζεται καλύτερη επίβλεψη στο φόρουμ, η οποία δεν είναι δυνατή όταν είμαι μόνος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 18:08

Στύγιος έγραψε:Σοβαρά τώρα, προτείνω Διάδοχο και Λαχουρένιο για μοντεράτορες , νομίζω ότι έχουν αποδείξει διαχρονικά την αντικειμενικότητα και την αξία τους.

Ρε, μετά θα λένε για Δικτατορία του Προλεταριάτου.

Για μένα ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει διαθέτει σχετική πολιτική ουδετερότητα, καθημερινή παρουσία και βασική αίσθηση ηθικής.

Αντικειμενικά, το καταλληλότερο άτομο αυτή την στιγμή είναι η Πασιφάη.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 18:15

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Σοβαρά τώρα, προτείνω Διάδοχο και Λαχουρένιο για μοντεράτορες , νομίζω ότι έχουν αποδείξει διαχρονικά την αντικειμενικότητα και την αξία τους.

Ρε, μετά θα λένε για Δικτατορία του Προλεταριάτου.

Για μένα ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει διαθέτει σχετική πολιτική ουδετερότητα, καθημερινή παρουσία και βασική αίσθηση ηθικής.

Αντικειμενικά, το καταλληλότερο άτομο αυτή την στιγμή είναι η Πασιφάη.

Οκ και άριστη είναι και η Πασιφάη ,αλλά εγώ κρίνω σε βάθος χρόνου στα 2-3 περίπου χρόνια που λειτουργεί το φόρουμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 18:19

Admin έγραψε:Οπότε, καταλήγουμε στο ίδιο πρόβλημα: χρειάζεται καλύτερη επίβλεψη στο φόρουμ, η οποία δεν είναι δυνατή όταν είμαι μόνος.

Είναι κύκλος του διαβόλου.

Όσο γίνεται μπάχαλο εδώ μέσα, τόσο δεν θα έρχεται ή θα παραμένει σοβαρός άνθρωπος.

Τον τελευταίο καιρό είχαμε τον Αρίστο να σπαμάρει προβολές πόθων και συριζιές, με τον Λαχουρένιο και τον Γ.Γ. να τον στοκάρουν. Λίγο πολύ έβγαλαν νοκ άουτ ο ένας τον άλλο και κάπως ησυχάσαμε, δλδ αυτό πλέον γίνεται σε έναν μίνιμα βαθμό, κυρίως γιατί ο Αρίστος δεν γράφει τόσο συχνά.

Έπειτα έχουμε τα νεοναζί τρολς, τα οποία προκαλούν -όπως είναι αναμενόμενο- αντίδραση όταν ξεσαλώνουν. Προσωπικά αν δεν υπήρχαν αυτά, δεν θα έγραφα τόσο στην πολιτική και θα ασχολούμουν με άλλες ενότητες, όπως διεθνή, τεχνολογία, ιστορία.

Βασικά αυτό είναι το φόρουμ τους τελευταίους μήνες, ανύπαρκτο δλδ. Ρόλο έπαιξε και η απουσία του Μαίτρ, ο οποίος άνοιγε και συμμετείχε σε νορμάλ θέματα.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 18:20

Παιδιά δεν είναι εύκολη η διεύθυνση ,εγώ το ζω για 3η χρονιά ( και μια φορά που ήμουν αναπληρωτής διευθυντής) και μερικές φορές "τα παίζω", δεν αντέχω, γυρίζω σπίτι με το κεφάλι "κουρκούτι" και το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ..
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”