τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 20 Ιούλ 2021, 08:12

Γιατί δεν ανοίγει το λαπιτόπι μου ; :iiiii: :iiiii: :iiiii:

Πατάω το κουμπί και σε 3 δευτερόλεπτα ξανακλείνει.
Παράπροχτες και προχτές άνοιξε με την τρίτη φορά.
Χτες με την 10η !
Τώρα δεν το κλείνω γιατί φοβάμαι πως δεν θα ξανανοίξει. :help:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2021, 08:44

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Γιατί δεν ανοίγει το λαπιτόπι μου ; :iiiii: :iiiii: :iiiii:

Χτες με την 10η !

Κανε ενα back up ολα τα αρχεια σου σε καποιον εξωτερικο για αρχη τωρα που εχεις την ευκαιρια. Μαλλον τα εχει φτυσει ο σκληρος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 20 Ιούλ 2021, 08:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Γιατί δεν ανοίγει το λαπιτόπι μου ; :iiiii: :iiiii: :iiiii:

Χτες με την 10η !

Κανε ενα back up ολα τα αρχεια σου σε καποιον εξωτερικο για αρχη τωρα που εχεις την ευκαιρια. Μαλλον τα εχει φτυσει ο σκληρος.

Δεν έχω καθόλου αρχεία. Γενικά το λαπιτόπι το χρησιμοποιώ σχεδόν μόνο για το ίντερνετ.

Ο σκληρός δίσκος είναι εκεί που λέει Τοπικός δίσκος ( C ) ; Αυτός , αν πας το βελάκι επάνω, γράφει : συνολικό μέγεθος 455 GB , ελεύθερος χώρος 415 GB .
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 20 Ιούλ 2021, 14:46

Τι γίνεται με τους ανεμιστήρες στα σούπερ μάρκετ ; :hmmm

Παίρνω δύο. Ο ένας λειτουργεί. Ο άλλος λειτούργησε για 10 λεπτά και μετά σταμάτησε να περιστρέφεται ο άξονας και άρχισε να ζεματάει πίσω ο εγκέφαλος.

Πάω στο σούπερ και τον αλλάζω. Τους λέω να τον βάλουμε να λειτουργήσει για να μην ξανάρχομαι αν είναι χαλασμένος. Μου λένε ok. Τον βάζουν , λειτουργεί για 30 ΄΄ και μου λένε Ok. Τον φέρνω στο σπίτι , τον βάζω σε λειτουργία. Λειτουργεί για 15 ΄ και ξαφνικά σταματάει. Ο εγκέφαλος πίσω ζεματάει κι αυτός.

Τώρα τι να κάνω ; Να ξαναπάω στο σούπερ ; Ντρέπομαι και λίγο. Αλλά έχω πληρώσει και 31 ευρώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2021, 14:53

κανονας δεν αγοραζουμε απο το σμ ηλεκτρικα -εστω απο τα λιντλ ή τον κοτσο

να το πας και να παρεις μακαρονιια
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2021, 21:57

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δεν έχω καθόλου αρχεία. Γενικά το λαπιτόπι το χρησιμοποιώ σχεδόν μόνο για το ίντερνετ.

Ο σκληρός δίσκος είναι εκεί που λέει Τοπικός δίσκος ( C ) ; Αυτός , αν πας το βελάκι επάνω, γράφει : συνολικό μέγεθος 455 GB , ελεύθερος χώρος 415 GB .

Ναι το C ειναι αλλα δεν νομιζω να μπορεις να δεις απο εκει αν εχεις θεμα. Αφου δεν εχεις αρχεια μεσα παλι καλα. Πηγαινε το σε τεχνικο γιατι δεν μου φαινεται κατι απλο.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2021, 10:56

συνεχιζεται με αμειωτο ρυθμο η πτωση -αυτη η γενια των ελ πρεπει με καποιο τροπο
να πληρωσει τις επιλογες της ...τι ειπε το ατομο ο ρουμπος
-δεν πιστευω να ειναι απο τα μερη μου -γιατι αυτο το επιθετο κατι μου θυμιζει

-να σπασω το αποστημα να χυθει ολη η σκατιλα του ανδρα και απο ανδρας να γινω γκει

-το γκει ειναι δικη μου η συμμετοχή
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιούλ 2021, 11:09

Τι γίνεται ρε πστη μου;
Δε μας έφταναν οι παρενοχληθείσες σεξουαλικά σελέμπριτις τώρα έχουμε και τις κακοποιηθείσες.
Πριν καιρό πήραν αμπάριζα από την καταγγελία της Μπεκατώρου και όλες μα όλες θυμήθηκαν ότι πριν δέκα χρόνια τις παρενόχλησαν και τώρα αρπάχτηκαν από τις δολοφονίες των δύο άτυχων κοριτσιών και όλες μα όλες θυμήθηκαν εκ των υστέρων ότι κι αυτές πέρασαν κάποτε από κακοποιητική σχέση και ζουν σήμερα από τύχη.
Και να τα καταγγελτικά βίντεα στα μκδ και να οι συνεντεύξεις στα πρωινάδικα και να η ξεφτίλα γόνατο για δυο λεπτά δημοσιότητας. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Ιούλ 2021, 12:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι γίνεται ρε πστη μου;
Δε μας έφταναν οι παρενοχληθείσες σεξουαλικά σελέμπριτις τώρα έχουμε και τις κακοποιηθείσες.
Πριν καιρό πήραν αμπάριζα από την καταγγελία της Μπεκατώρου και όλες μα όλες θυμήθηκαν ότι πριν δέκα χρόνια τις παρενόχλησαν και τώρα αρπάχτηκαν από τις δολοφονίες των δύο άτυχων κοριτσιών και όλες μα όλες θυμήθηκαν εκ των υστέρων ότι κι αυτές πέρασαν κάποτε από κακοποιητική σχέση και ζουν σήμερα από τύχη.
Και να τα καταγγελτικά βίντεα στα μκδ και να οι συνεντεύξεις στα πρωινάδικα και να η ξεφτίλα γόνατο για δυο λεπτά δημοσιότητας. :fico:

σε βγάλανε στο ..κλαρί;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιούλ 2021, 13:05

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι γίνεται ρε πστη μου;

σε βγάλανε στο ..κλαρί;

Εμένα δεν μπορούν να βγάλουν στο ''κλαρί'' (Τι σημαίνει αυτό ρε; Εννοείς ότι με κρέμασαν στα μανταλάκια;) αφού δεν τις δέρνω, δεν τις βρίζω, δε μαλώνω μαζί τους και γενικά χέστηκα για την όποια μαλακία δέρνει την καθεμιά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”