¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 18:03

Αρίστος έγραψε:Μου λες οτι εσυ και ο Διαδοχος μπερδευτηκατε.

Τι θα πει μπερδευτηκατε;

Παιδακια εισαστε;

Μπερδευτηκε και ο Γιαννοπουλος που ζει για να επισημαινει κατι τετοια;

Μπερδευτηκα κι εγω που με αφορουσε;

Μπερδευτηκαν και τα τζιμανια στο διπλανο μαγαζι που ψαχνουν ευκαιριες να μου την πεσουν;

Ζουσαμε ολοι σε μια συλλογικη παρακρουση;

Αντε σοβαρεψου.

Αφου δεν μπερδευτηκε κανεις αυτο σημαινει οτι ο ανωνυμος συγγραφεας του ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' εισαι εσυ. Γιατι το αρνεισαι λοιπον?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: ¨Με διαγράμματα πλέον: Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται κρούσματα και θάνατοι

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιαν 2022, 18:12

επιβεβαιώνεται μερα με την ημερα εχουμε πολλους θανατους απο κακη χρηση των μεθ
και οχι απο την καθεαυτη ασθενεια του κοβιτ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 18:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Μου λες οτι εσυ και ο Διαδοχος μπερδευτηκατε.

Τι θα πει μπερδευτηκατε;

Παιδακια εισαστε;

Μπερδευτηκε και ο Γιαννοπουλος που ζει για να επισημαινει κατι τετοια;

Μπερδευτηκα κι εγω που με αφορουσε;

Μπερδευτηκαν και τα τζιμανια στο διπλανο μαγαζι που ψαχνουν ευκαιριες να μου την πεσουν;

Ζουσαμε ολοι σε μια συλλογικη παρακρουση;

Αντε σοβαρεψου.

Αφου δεν μπερδευτηκε κανεις αυτο σημαινει οτι ο ανωνυμος συγγραφεας του ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' εισαι εσυ. Γιατι το αρνεισαι λοιπον?

Μην πας να θολωσεις τα νερα γιατι σε περιμενω σαν κερβερος, δεν μπερδευτηκε κανεις γιατι σαν φεικ χαρακτηρισθηκε αρθρο με το ονομα μου.

Αν ηταν το ανωνυμο αρθρο θα ρωταγατε για το τυπικο αν ηταν δικο μου, η θα λεγατε βαζω στοιχημα αυτο ειναι του Αριστου, δεν το κανατε ομως.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Ιαν 2022, 18:30

“Ο Θεός μας λυπήθηκε” έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα τεστ κατά του κορονοϊού με αφορμή την περίπτωση της μητέρας του.

“Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε” ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 20:04

Αρίστος έγραψε:Μην πας να θολωσεις τα νερα γιατι σε περιμενω σαν κερβερος, δεν μπερδευτηκε κανεις γιατι σαν φεικ χαρακτηρισθηκε αρθρο με το ονομα μου.

Αν ηταν το ανωνυμο αρθρο θα ρωταγατε για το τυπικο αν ηταν δικο μου, η θα λεγατε βαζω στοιχημα αυτο ειναι του Αριστου, δεν το κανατε ομως.

Για πες μας Κερβερε, σε ποιο σημειο τα ΕΗ αναφερονται στο επωνυμο σου αρθρο? Εγω βλεπω αναφορες μονο στο ανωνυμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Ιαν 2022, 20:27

Έχω χάσει επεισόδια. Τι ισχυρίζεται τώρα ο αντιεμβολιαστής hoaxer;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 20:31

Προέλλην έγραψε:Έχω χάσει επεισόδια. Τι ισχυρίζεται τώρα ο αντιεμβολιαστής hoaxer;

Ισχυριζεται οτι δεν εχει γραψει το ανωνυμο αρθρο με τιτλο ''Αγνωστα θανατηφορα εμβολια'' το οποιο σχολιαζουν τα ΕΗ εδω

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/2 ... formation/

Οταν ευλογα τον ρωτησα γιατι απαντησε στα ΕΗ αφου δεν ασχοληθηκαν με δικο του αρθρο αλλα με καποιου αλλου τοτε ξεφουρνισε το παραμυθι οτι τα ΕΗ αρχικα εκαναν αναφορα στο αρθρο του ''Δεκα κατηγοριες'' αλλα μετα το τρομπονι που δηθεν τους εριξε παραποιησαν το δημοσιευμα ωστε να αφαιρεσουν τις αναφορες στο δικο του αρθρο. Οποτε εμειναν μονο οι αναφορες στο ανωνυμο αρθρο που και καλα δεν ειναι δικο του.

Παει να το σωσει και με τις μαλακιες που λεει το κανει ακομα χειροτερο :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Ιαν 2022, 20:31

Α, καλά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 20:52

Τι να σωσω ρε κακομοιρηδες;

Εδω αποδεδειγμενα τα hoaxes κατεβασαν τα σχολια-απαντησεις μου επειδη τους εβγαλα φεϊκατζήδες που ισχυριστηκαν οτι το PATH αθωωθηκε στην Ινδια. :laugh1:

Μεγαλυτερα ξεβρακωμα δεν επεσε ποτε και οσοι εδω μεσα επαιξαν τα ρεστα τους με το hoaxes μειναν μονο με τα βρακια και τις καλτσες τους. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2022, 21:00

Αρίστος έγραψε:Τι να σωσω ρε κακομοιρηδες;

Εδω αποδεδειγμενα τα hoaxes κατεβασαν τα σχολια-απαντησεις μου επειδη τους εβγαλα φεϊκατζήδες που ισχυριστηκαν οτι το PATH αθωωθηκε στην Ινδια. :laugh1:

Μεγαλυτερα ξεβρακωμα δεν επεσε ποτε και οσοι εδω μεσα επαιξαν τα ρεστα τους με το hoaxes μειναν μονο με τα βρακια και τις καλτσες τους. :D

Γιατι απαντησες στα ΕΗ αφου δεν σχολιασαν δικο σου αρθρο τελικα?
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”