Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
ft256
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό ft256 » 04 Νοέμ 2016, 19:49

Υπάρχει πιθανότητα η συνέλευση της Τετάρτης να αποφασίσει παλι κατάληψη; :angry: :( :s_omg
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Νοέμ 2016, 22:17

ft256 έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα η συνέλευση της Τετάρτης να αποφασίσει παλι κατάληψη; :angry: :( :s_omg

:o
Μια εβδομάδα έμεινε ανοιχτή η σχολή και άρχισαν πάλι τις συνελεύσεις;
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε το χαρτί που λέγαμε, να τελειώνει το καραγκιοζιλίκι;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Νοέμ 2016, 10:52

Πηγαιντε για κανενα καφε ρε και μη σκατε.Τι φοιτητες ειστε.
0 .

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 05 Νοέμ 2016, 20:10

Admin, ποιο κομμάτι από το βιβλίο του Σπυροπουλου προτείνεις να φωτοτυπησω; Το ρωταω,γιατι άκουσα ότι το κομμάτι που αφορά την συνταγματική ιστορία είναι καλύτερο στο Σπυροπουλο από αυτό του Παντελή...γενικά το βιβλίο του Παντελή μου φαίνεται ότι φλυαρει σε κάποια σημεία και δεν είναι τοσο κατανοητο, έτσι όπως το διάβασα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Νοέμ 2016, 20:29

Ο Σπυρόπουλος τα λέει πιο συνοπτικά, σε ό,τι αφορά τη συνταγματική ιστορία, και γενικά δεν βαζει συνήθως στις εξετάσεις κάτι από εκεί. Είναι κάπου 20 σελίδες συνολικά. Ο Παντελής έχει φετίχ με τη συνταγματική ιστορία και τα γράφει πολύ αναλυτικά. Αν είσαι στο κλιμάκιο του Παντελή, δεν θα συνιστούσα να διαβάσεις συνταγματική ιστορία από τον Σπυρόπουλο. Δεν σε καλύπτει. Αν είσαι στα άλλα δύο κλιμάκια, ιδίως σε αυτό που διδάσκει ο Σπυρόπουλος, τότε διάβασε το βιβλίο του και μόνο αυτό. Κυρίως τα πρώτα κεφάλαια έχει σημασία να διαβάσεις από εκεί. Αυτά που αναφέρονται σε ειδικότερα ζητήματα, όπως πχ εκλογές, ΠτΔ κλπ είναι λίγο - πολύ τα ίδια σε όλους (πλην του Δημητρόπουλου).
0 .

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 05 Νοέμ 2016, 21:53

Admin έγραψε:Ο Σπυρόπουλος τα λέει πιο συνοπτικά, σε ό,τι αφορά τη συνταγματική ιστορία, και γενικά δεν βαζει συνήθως στις εξετάσεις κάτι από εκεί. Είναι κάπου 20 σελίδες συνολικά. Ο Παντελής έχει φετίχ με τη συνταγματική ιστορία και τα γράφει πολύ αναλυτικά. Αν είσαι στο κλιμάκιο του Παντελή, δεν θα συνιστούσα να διαβάσεις συνταγματική ιστορία από τον Σπυρόπουλο. Δεν σε καλύπτει. Αν είσαι στα άλλα δύο κλιμάκια, ιδίως σε αυτό που διδάσκει ο Σπυρόπουλος, τότε διάβασε το βιβλίο του και μόνο αυτό. Κυρίως τα πρώτα κεφάλαια έχει σημασία να διαβάσεις από εκεί. Αυτά που αναφέρονται σε ειδικότερα ζητήματα, όπως πχ εκλογές, ΠτΔ κλπ είναι λίγο - πολύ τα ίδια σε όλους (πλην του Δημητρόπουλου).

Σε ευχαριστώ! Είμαι στο κλιμάκιο Σπυροπουλου αλλά ο ευδοξος δεν έχει το βιβλίο του, γι αυτό πήραμε όλοι του Παντελή. Οπότε αξίζει να φωτοτυπησω κάτι από το βιβλίο του Σπυροπουλου ή όχι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Νοέμ 2016, 23:03

Ναι, τα πρώτα κεφάλαια κυρίως και σίγουρα το κεφάλαιο της συνταγματικης ιστορίας. Δεν θυμάμαι τώρα τα κεφάλαια ποια ήταν ακριβώς στο βιβλίο για να σου πω. Αν έχεις κάπου πρόχειρα τα περιεχόμενα, γράψτα για να σου πω τί να βγάλεις.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 06 Νοέμ 2016, 16:07

Να ρωτήσω κάτι για τα συγγράμματα; Λοιπόν, στην Ιστορια Δικαίου μας είπαν να φωτοτυπήσουμε το δικό τους σύγγραμμα, το οποίο, βεβαια στον Εύδοξο χαρακτηρίζεται ως προσθετο υλικο και ως κυριο ειναι αυτο του Τρωιανου- Βελισσαροπουλου. Βέβαια, ο καθηγητής που είπε ότι αρκεί να διαβάσουμε από αυτο και δεν χρειάζεται το συγγραμμα Τρωιανόυ Βελισσαροπούλου. Ωστόσο, έχω την εξής απορία. Τα συγγράμματα που παίρνουμε δεν πρέπει να βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα μαθήματα που δηλώνουμε; Ετσι, όταν εγω δηλώσω Ιστορία Δικαίου, δεν θα υπάρχει κάποιο κώλυμα με το σύστημα, γιατί στον Ευδοξο θα φαινεται ότι δεν έχω πάρει σύγγραμμα για το συγκεκριμένο μάθημα; Η μήπως οι βάσεις δεδομένων του mystudies και του Ευδοξου δεν επικοινωνουν; Συν τοις άλλοις δικαιούματε 41 συγγραμματα. Αν λοιπον εγώ δεν πάρω την Ιστορια Δικαιου και πάρω για παράδειγμα, ένα άλλο συγγραμμα, μόνο και μόνο επείδη μπορει να μου αρέσει π.χ το συγγραμμα για γενικη πολιτειολογια, μετα θα είμαι υποχρεωμένη να δώσω το εν λόγω μάθημα; Η ερωτηση μου ειναι κάπως συγκεχυμένη και συγχωρέστε με για αυτό! :s_sorry
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Νοέμ 2016, 17:31

O Εύδοξος και το my studies επικοινωνούν.
Δεν κοιτάνε αν δεν έδωσες ένα μάθημα για το οποίο πήρες σύγγραμμα.
Κοιτούν κυρίως αν έχεις δηλώσει τα ίδια μαθήματα και συγγράμματα στο my studies και στον Εύδοξο και βέβαια να μην έχεις ξεπεράσει τα 41 που δικαιούσαι.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 06 Νοέμ 2016, 18:05

Admin έγραψε:O Εύδοξος και το my studies επικοινωνούν.
Δεν κοιτάνε αν δεν έδωσες ένα μάθημα για το οποίο πήρες σύγγραμμα.
Κοιτούν κυρίως αν έχεις δηλώσει τα ίδια μαθήματα και συγγράμματα στο my studies και στον Εύδοξο και βέβαια να μην έχεις ξεπεράσει τα 41 που δικαιούσαι.

Μαλιστα... Ευχαριστω! Και δηλαδή στην Ιστορια Δικαιου που δεν θα δηλωσω συγγραμμα, αν και θα το δωσω (ελπιζω ) δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη δήλωση;
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”