τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2021, 21:19

Comrade Giannis έγραψε:Όχι απλά έδωσε το κουράγιο στο να μιλήσουν επιτέλους. Πιστεύω όλες οι γυναίκες έχουν βιώσει έστω και μία φορά σεξουαλική παρενόχληση απλά συνήθως τις περισσότερες φορές είναι αυτό που λέμε catcalling ( άσεμνα λόγια προς κάποια που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν "φλερτ" ). Το αστείο είναι πως επειδή μίλαγαν τόσες πολλές οι περισσότεροι ακόμα νομίζουν ότι ήταν κάποια φάρσα, fake κλπ. Αυτό δείχνει τη παντελή άγνοια της κοινωνίας μας για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Δυστυχώς στην ελληνική νοοτροπία κυριαρχεί το " όσο συμβαίνει στους άλλους μόνο, δεν ανησυχώ " χωρίς να σκέφτονται ότι και οι ίδιοι μπορούν να φέρουν κόρη στο μέλλον. Να δω σε τι κόσμο θα την μεγαλώσουν με την αδιαφορία τους.

δεν διαφωνω σε καποια αλλα εχουμε ντουκουμεντα απο αρχαιοτατων χρονων οτι οι περισσοτερες
χρησιμοποιουν τα καλη τους για να κερδιζουν απο τις συναλλαγες
και αμα τους αφαιρεσουμε το δικαιωμα να τα χρησιμοποιουν θα εχουν να χασουν περισσοτερα
πραγμα που δεν το θελουν ουτε οι ιδιες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Ιούλ 2021, 22:04

nemo έγραψε:ο ιασονας ειναι δεμενος στο λιμανι και περιμενει το τηλεφωνημα γμτ γιατι αργει ακομη;
κτυπαει επιτελους το ρημαδι αντε εχουμε και δουλειες
ελα ιασονα σε εικοσι μερες αναχωρεις ανοιχτα της λιβυης στο ταδε γεωγραφικο πλατος και μηκος

ποσους ;ρωτησε ξερα ο ιασονας

περιμενουμε πανω απο χιλια ατομα και η αμοιβη σου θα ειναι αναλογη
οκ ειπε με ανακούφιση ο ιασονας ελπιζω να φτασουν για να το παρω εκεινο το διαμερισμα
να τσιτωθει και η κουλα μου σκεφτηκε

ο ιασονας ο διασωστης το παλικαρι το βραβειο το εχει παρει ηδη στην αγκαλια του

(Mε αφορμή την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η Προεδρία της Δημοκρατίας επρόκειτο να βραβεύσει τον Έλληνα διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο ο οποίος συμμετέχει εδώ και χρόνια σε πλοία που διασώζουν πρόσφυγες και μετανάστες, και τώρα είναι συντονιστής του «Mare Ionio».

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, έχει διακριθεί και έχει βραβευθεί για την αδιάκοπη προσφορά του στη διάσωση προσφύγων και μεταναστών στη Μεσόγειο, ειδικά στην θαλάσσια διαδρομή Λιβυής - Ευρώπης.)

οχι ρε γμτ μου δεν το πηρε το βραβειο ο ιασονας ενω ειχε προταθει απο καποιους χωρις ονομα

αλλα δεν εχει καμια σημασια γιατι το μηνυμα εχει δωθει ηδη στους μπετοβλακες
και αρκετοι κκεκεδες θα το προσπαθησουν για του χρονου

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το έργο του Αποστολόπουλου πάντως το γεγονός ότι είχε προταθεί για βράβευση και μετά το πήραν πίσω είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ άκομψο.
Του είχαν στείλει μέχρι και πρόσκληση ρε μάγκες και μετά τον πήραν τηλέφωνο μες στα μεσάνυχτα και του είπαν "άκυρο".
Πλάκα μας κάνεις; Τι είναι τα emmy awards;
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 27 Ιούλ 2021, 00:32

Comrade Giannis έγραψε:Όχι απλά έδωσε το κουράγιο στο να μιλήσουν επιτέλους. Πιστεύω όλες οι γυναίκες έχουν βιώσει έστω και μία φορά σεξουαλική παρενόχληση απλά συνήθως τις περισσότερες φορές είναι αυτό που λέμε catcalling ( άσεμνα λόγια προς κάποια που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν "φλερτ" ). Το αστείο είναι πως επειδή μίλαγαν τόσες πολλές οι περισσότεροι ακόμα νομίζουν ότι ήταν κάποια φάρσα, fake κλπ. Αυτό δείχνει τη παντελή άγνοια της κοινωνίας μας για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Δυστυχώς στην ελληνική νοοτροπία κυριαρχεί το " όσο συμβαίνει στους άλλους μόνο, δεν ανησυχώ " χωρίς να σκέφτονται ότι και οι ίδιοι μπορούν να φέρουν κόρη στο μέλλον. Να δω σε τι κόσμο θα την μεγαλώσουν με την αδιαφορία τους.

Και εγώ έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση όταν πήγαινα στο σχολείο. Μοίραζα τις κόλλες των διαγωνισματων στις συμμαθήτριες και εκείνες με χουφτωναν :ashamed:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Ιούλ 2021, 06:40

Deutsch Lover έγραψε:

Και εγώ έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση όταν πήγαινα στο σχολείο. Μοίραζα τις κόλλες των διαγωνισματων στις συμμαθήτριες και εκείνες με χουφτωναν :ashamed:

καλά, ήσουνα και λίγο ξέκολο
τα ήθελες κι εσύ
παραδέξου το

είμαι σίγουρος ότι ντυνόσουν προκλητικά
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 27 Ιούλ 2021, 11:47

Deutsch Lover έγραψε:Και εγώ έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση όταν πήγαινα στο σχολείο. Μοίραζα τις κόλλες των διαγωνισματων στις συμμαθήτριες και εκείνες με χουφτωναν :ashamed:

Γενικά, εσύ τρολλάρεις τώρα αλλά όχι ότι σεξουαλική παρενόχληση δεν συμβαίνει πολλές φορές και σε αγόρια από κορίτσια ή από άλλα αγόρια. Απλά σε μικρότερο βαθμό και το κακό είναι ότι αυτό και αν δεν το αναγνωρίζει η κοινωνία καθόλου.
1 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιούλ 2021, 13:28

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εδώ είναι το θέμα. Το ότι αυτοί που κακοποιούν γυναίκες μόνο μισογύνηδες δεν είναι.
Είναι οι τύποι που με τη μία και από μακριά φωνάζουν ''είμαι μουνόδουλος και το μνι σου, όπως κι εσύ, μου ανήκει'' κι ''αν σε χάσω θα πεθάνω'' και ''κοίτα μπροστά μωρή'' ''και άργησες να σηκώσεις το τηλ.''
Με πιάνεις για να μη την πάω μακριά τη βαλίτσα; :D
Ο μισογύνης είναι άλλο πράμα, ευγενικό, καλλιεργημένο αλλά με βαθιά γνώση της γυναικείας φύσης και ποτέ δε βιαιοπραγεί, δε βρίζει ούτε και μαλώνει με γυναίκα ό,τι κι αν του κάνει κάποια.
Απλά ξέρει με τι έχει να κάνει και τις έχει όλες γραμμένες. :fico:
Με ξαναπιάνεις για να μην το πάμε μακριά και πάλι; :D

Αυτο ειναι ρεαλισμος μπρο, οχι μισογυνισμος. Πολλοι μισογυνηδες ειναι ταυτοχρονα και μουνοδουλοι, δεν αναιρει το ενα το αλλο. Η μουνοδουλιαση δεν ειναι αγαπη απεναντι στην γυναικα.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 27 Ιούλ 2021, 18:48

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιούλ 2021, 11:03

ολα τα κομματα του δημοκρατικου τοξου συνεργαζονται για το καλο τους
και οχι για το καλο μας αυτο θα πρεπει να σας τυπωθει με κεφαλαια γραμματα στο μυαλο σας

μπροστα στο δικο τους καλο δεν υπολογιζουν ουτε την ελλαδα ουτε και τους πολιτες που δεν ειναι μαζι τους
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιούλ 2021, 11:22

ειναι επικινδυνοι για το καλο μας για το πολιτικο συστημα το λεω οταν την μια μας λενε οτι δεν χρειαζονται μασκες
οι εμβολιασμενοι και σημερα εμεις να προσπαθουμε να πουμε στους εμβολιασμενους το -φορεστε μασκα
οταν εισερχεστε σε καταστημα γιατι αλλιως κινδυνευουμε με βαρυ προστιμο ....

φορεστε την μασκα εμβολιασμενοι και σαλταρισμενοι γιατι σπερνετε τον ιο παντου :angry:
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 28 Ιούλ 2021, 14:03

Συντομα πρεπει να δωσεις ενα τελος
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”