παιδια λιγη υπομονη ακομη και κοντευουμε ο κουτσουμπα θα κηρυξει την επανασταση
μαζι με τα αλλα παιδια ..τετελεσται καπιταλισμε
-δεν ξερω τι αλλη παπαρια να γραψω !
υσ..
τωρα που το ξανασκεφτομαι μην ελπιζετε σε τιποτα οι κουκουεδες ειναι βραχοι νομιμοτητας
αγερωχοι φρουροι της βουλης και της δημοκρατιας και υπερμαχοι των εμβολιασμων
και στο μονο πραγμα που να τους εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη ειναι οταν μιλανε εναντιον του συριζα
κατα τα αλλα θεατρο κανουν τα παιδια
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

οταν εχουμε κυβερνηση νδ βριζουμε συριζα και κκε οταν θα εχουμε κυβερνηση συριζα θα βριζουμε την νδ
οταν θα εμβολιαστουν ολοι και θα εχουμε ακομη κρουσματα και θανατους απο τον κοβιτ
ποιον θα βριζουμε τοτε; απο απλη περιεργεια το λεω και θα περιμενω εμβολιασμενο να μου πει
οταν θα εμβολιαστουν ολοι και θα εχουμε ακομη κρουσματα και θανατους απο τον κοβιτ
ποιον θα βριζουμε τοτε; απο απλη περιεργεια το λεω και θα περιμενω εμβολιασμενο να μου πει
0 .
-
Spark
- Extreme poster

κατά βάθος ξέρεις πως είσαι μικρό και ασήμαντο ανθρωπάκι, εάν έκανες "εμβόλιο κοβιντ" είσαι από αυτούς που τρώνε κουτόχορτο και κάνουν ότι τους λένε οι εξουσιαστές,
εάν έκανες "εμβόλιο κοβιντ" τότε δεν σου αξίζει να ζεις, σου αξίζουν οι παρενέργειες, σου αξίζει να πεθάνεις απο έμφραγμα..
κανένα δάκρυ για τους εμβολιασμένους που θα πεθάνουν νωρίτερα απ ότι υπολόγιζαν.
γιατί τα εμβόλια κοβιντ δεν είναι εμβόλια ούτε ελευθερία είναι έγχυση γενετικού κώδικα και θάνατος.
καλύτερα έτσι, θα μείνουμε λιγότεροι επάνω στη γη
την πατήσατε κορόϊδα, ο κούλης εμβολιάστηκε με κανονικό ορό.gif)
εάν έκανες "εμβόλιο κοβιντ" τότε δεν σου αξίζει να ζεις, σου αξίζουν οι παρενέργειες, σου αξίζει να πεθάνεις απο έμφραγμα..
κανένα δάκρυ για τους εμβολιασμένους που θα πεθάνουν νωρίτερα απ ότι υπολόγιζαν.
γιατί τα εμβόλια κοβιντ δεν είναι εμβόλια ούτε ελευθερία είναι έγχυση γενετικού κώδικα και θάνατος.
καλύτερα έτσι, θα μείνουμε λιγότεροι επάνω στη γη
την πατήσατε κορόϊδα, ο κούλης εμβολιάστηκε με κανονικό ορό
.gif)
0 .
-
Darkdays
- Rookie poster

-
nemo
- Supreme poster

απευθύνω εκκληση προς ολους τους συριζαιους να μας επισκεφτουν και να μας πουν ποσο καλο παιδι
ειναι ο τσιπρας και πως τωρα εμαθε πως να κυβερνησει γιατι πριν δεν ηξερε και λογω ηλικιας και λογω του πιστολιου
που τον σημάδευε στον κροταφο καθ ολη την διαρκεια του δημοψηφισματος
παιδια μας λείπετε .....ειδικα οι αναλυσεις σας για μια ελλαδα νεα
και επιτελους ζαιοι βγειτε απο την λασπη που εισαστε κρυμμενοι σαν τα καβουρια .... ο κουλης πεφτει
ειναι ο τσιπρας και πως τωρα εμαθε πως να κυβερνησει γιατι πριν δεν ηξερε και λογω ηλικιας και λογω του πιστολιου
και επιτελους ζαιοι βγειτε απο την λασπη που εισαστε κρυμμενοι σαν τα καβουρια .... ο κουλης πεφτει
0 .
-
Darkdays
- Rookie poster

Εξω κυκλοφορούνε δολοφόνοι ρε μλκ. Οπως ο Cataphract. Και εμένα δε μου δίνουν ένα ξενοδοχειάκι οι γιούφτοι.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:απευθύνω εκκληση προς ολους τους συριζαιους να μας επισκεφτουν και να μας πουν ποσο καλο παιδι
στο γιανόπουλο το λες;;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:απευθύνω εκκληση προς ολους τους συριζαιους να μας επισκεφτουν και να μας πουν ποσο καλο παιδι
στο γιανόπουλο το λες;;;
δεν το παρατηρησες και συ οτι εχουμε ελλειψη απο ψεκα συριζαιο;
δεν θα εχει πλακα να μπαινουν και να γραφουν -παιδια υπομονη σε λιγο ερχεται ο ηγετης να τα διορθωση ολα ;!
και ο γιαννους ειναι φουλ φιλελε δεν εχει αγκιστρωσεις στο τι θα ψηφισει αρκει να υποστηρίζονται οι ελιτ
αν ο τσιπρας υποσχεθει καλυτερο αερισμο για τους εχοντες -δεν θα εχει κανενα προβλημα να τον ψηφισει
ασε που και οι ιδιοι δεξιοι νδ εχουν ξεχασει τι σημαινει δεξια ... ειναι σαν οι αντρες να φορουν ποτε ποτε
το κιλοτακι των γυναικων τους για να εχουν καλυτερο εξαερισμο στα παπαρια τους
σφαιρικα αν το δουμε και τα δυο κομματα εργαζονται για τους δημοσιους τους πραγματικους δημοσιους
και στους ιδιωτες που κλεινουν δουλειες με το δημοσιο που στην ουσια ανηκουν και αυτοι στο δημοσιο
και τα ιδια αυτα ατομα μισουν και το κκε για αλλους λογους και τα πατριωτικα κομματα
γιατι γνωριζουν μεσα τους οτι αν υπερισχύσει ενα απο αυτα αυτοι θα ειναι που θα χασουν τα περισσοτερα
οποτε κκε του δημοσιου και λοιποι του πατριωτικου χωρου αντιδρουν και στην παραμικρή πιθανοτητα
να αρχισουν να γιγαντονονται ....οποτε θα χρησιμοποιησουν οτιδηποτε για να θολωνουν τα νερα
και να βαζουν εριδες στον λαο ...εστω αυτον τον σκατενιο
1 .
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Έχω πάρει σβάρνα το Facebook και κοροϊδεύω τα μποτάκια της κυβέρνησης...
Έγραψε κάποιος (σαν άχρηστη πληροφορία) ότι στις κηδείες πίνουμε πάντα σκέτο ελληνικό καφέ - ποτέ γλυκό. Του έγραψα ότι στην πολιτική "κηδεία" του Κούλη ο λαός δεν θα πίνει καφέδες αλλά σαμπάνιες.
Ενας άλλος ανέβασε ένα βίντεο με μια αντιλόπη που κατάφερε να γλυτώσει από μια ύαινα και του έγραψα "έτσι θα τρέχει και ο Κούλης"
Περιττό να πω ότι όλοι λειτούργησαν παβλωφικα σαν τα σκυλιά του Κούλη κατηγορώντας με ως ζαίο και ότι είμαι βολεμενος στην Κουμουνδούρου.
Εντάξει, από δεξιούς φιλελεδες δεν περιμένεις πολλά....gif)
Έγραψε κάποιος (σαν άχρηστη πληροφορία) ότι στις κηδείες πίνουμε πάντα σκέτο ελληνικό καφέ - ποτέ γλυκό. Του έγραψα ότι στην πολιτική "κηδεία" του Κούλη ο λαός δεν θα πίνει καφέδες αλλά σαμπάνιες.
Ενας άλλος ανέβασε ένα βίντεο με μια αντιλόπη που κατάφερε να γλυτώσει από μια ύαινα και του έγραψα "έτσι θα τρέχει και ο Κούλης"
Περιττό να πω ότι όλοι λειτούργησαν παβλωφικα σαν τα σκυλιά του Κούλη κατηγορώντας με ως ζαίο και ότι είμαι βολεμενος στην Κουμουνδούρου.
Εντάξει, από δεξιούς φιλελεδες δεν περιμένεις πολλά...
.gif)
0 .