pluton έγραψε:Όχι δεν έχω κανένα μίσος, είμαι υπέρ της δίκαιης ανταποδωσης, ότι μας έκαναν να τους κάνουμε και στους Σλάβους (Ρώσους, Ουκρανούς, Πολωνούς, Βούλγαρους, Σέρβους, Κροάτες κλπ) ότι μας έκαναν να τους το ανταποδώσουμε.
Αλλά είμαι υπέρ τις δίκαιης ανταποδωσης και στους Τούρκους, τους Κούρδους από τους λαούς που υπέστησαν ότι υπέστησαν θα πρέπει ομοίως τα ίδια να τους κάνουμε.
Απλά πράγματα. Οφείλουμε να στείλουμε όπλα όπως μας έστειλαν για αλληλοεξοντωθουμε, όπλα πρέπει να στείλουμε να πολεμήσουν οι άνθρωποι.
Θέλησαν να κατακερματησουν την χώρα μας, το ίδιο ακριβώς θέλω και εγώ για τις δικές τους.
Θέλησαν να παιδοσωσουν τα ελληνόπουλα, ναι πρέπει και εμείς να παιδοσωσουμε τα παιδιά τους.
Μάζεψαν τις χωριατοπούλες που βιαίως πήρε ο αντιπρόσωπος τους και εμείς τα κορίτσια τους να τα μαζέψουμε εδώ.
Αυτά που έκαναν να τους τα ανταποδώσουμε, για να τα έκαναν θα πει ότι είναι καλά πράγματα, ωραία να τα γευτούν.
Διεθνιστική αλληλεγγύη δεν έδωσαν; Διεθνιστική αλληλεγγύη να λάβουν.
Καλα εσυ εχεις φαει τρελη κατηχηση με το κουταλι απο οικογενεια, σχολειο και παπαδες σαν παιδι και εχει κολλησει το μυαλο σου μεταξυ δημοτικου και γυμνασιου. Ο,τι μαλακια σου ελεγε ο μπαμπας σου ή ο καθε παπας ή χωροφυλακας οταν ησουν πιτσιρικι εχει καρφωθει στο μυαλο σου με μπλακεντεκερ.
Δε θα λυθουν τα παιδικα σου κομπλεξ με το να σκοτωνεται αγνωστος για εσενα κοσμος, ποσο μαλλον ανηλικα και γυναικες. Προσπαθησε να παιρνας λιγοτερο χρονο στο ιντερνετ και περισσοτερο εξω και με αλλους ανθρωπους. Δοκιμασε και κανενα ψυχολογο, καλο θα σου κανει.
Αυτα που λες ειναι εντελως τρελα πραγματα ο,τι και αν πιστευει κανεις πολιτικα. Αν σε ακουσει καποιος ψυχιατρος θα σου φορεσει την ασπρη μπλουζιτσα κατευθειαν. Ο καθενας μας μπορει να εμαθε καποια στραβα πραγματα απο το σπιτι του αλλα δεν κολλησε το μυαλο μας εκει. Οσο μεγαλωνει ο καθενας και αποκτα εμπειριες ξεχωριζει τι ηταν καλο και τι σκαρτο απο αυτα που του εμαθαν.