Συμβουλες-Πληροφοριες
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες
Απλά θα το δηλώσεις στο my studies χωρίς σύγγραμμα. Και πρόσεχε στον Ευδοξο να μην δηλώσεις σύγγραμμα σε μάθημα που δεν πρόκειται να το δηλώσεις στο my studies.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ft256
- Rookie poster

Ισχύει οτι τη Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες λόγω της προετοιμασίας για την άφιξη του Ομπάμα;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λογικά θα έχει κλείσει όλο το κέντρο. Είναι και τα προεόρτια της 17 Νοέμβρη.
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λόγω των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα ισχύσουν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 έως και Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, δυσχεραίνεται η πρόσβαση των φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας και ως εκ τούτου δε θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα του Ενιαίου Μεταπτυχιακού προγράμματος της Σχολής .
Όλα τα μαθήματα θα αναπληρωθούν σύμφωνα με νέα σχετική ανακοίνωση.
Επίσης:
Το Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών(και ο χώρος στάθμευσης), η Βιβλιοθήκη και τα υπόλοιπα κτήρια στα οποία στεγάζεται η Νομική Σχολή θα παραμείνουν κλειστά 14 έως και 16 Νοεμβρίου 2016 λόγω των έκτακτων ρυθμίσεων κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας και της δυσκολίας προσέλευσης στους χώρους των ως άνω κτηρίων.
Όλα τα μαθήματα θα αναπληρωθούν σύμφωνα με νέα σχετική ανακοίνωση.
Επίσης:
Το Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών(και ο χώρος στάθμευσης), η Βιβλιοθήκη και τα υπόλοιπα κτήρια στα οποία στεγάζεται η Νομική Σχολή θα παραμείνουν κλειστά 14 έως και 16 Νοεμβρίου 2016 λόγω των έκτακτων ρυθμίσεων κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας και της δυσκολίας προσέλευσης στους χώρους των ως άνω κτηρίων.
0 .

-
lawwal
- Rookie poster

Admin έγραψε:Ναι, εννοείται. Θα δηλώνεις όσα πιο πολλά μπορείς. Εγώ πάντα έτσι έκανα. Απλά μην βάζεις στόχο να δίνεις πάνω από 5 το πολύ 6 μαθήματα σε κάθε εξεταστική.
Ό,τι θες δηλώνεις, μόνο πρόσεχε σε ποιο κλιμάκιο είσαι γιατί ορισμένες φορές κάποιοι καθηγητές θέλουν τα δικά τους.
Τα θέματα συνήθως δεν είναι κοινά.
Άργησα (πάλι) να απαντήσω dear Admin, γιατί αποφάσισα να εμφανιστώ στη σχολή κ να παρακολουθήσω κατά δύναμιν μερικά μαθήματα από Α κ Γ εξάμηνο,μπας κ δω φως. Αυτό ήταν κι εμένα το πλάνο μου, αλλά παίρνοντας στα χέρια μου τα βιβλία (άλλαξε ευτυχώς ο νόμος κ επιτρέπει δωρεάν συγγράμματα και για 2ο πτυχίο, τουλάχιστον για φέτος) έπαθα έναν πανικό με τον όγκο...Οπότε έρχομαι πάλι εδώ να ρωτήσω τα εξής:
1) Φήμες λένε ότι οι καθηγητές ΔΕΝ βγάζουν ύλη κ είναι μέσα όλο το βιβλίο σε κάθε μάθημα. Δεν πιστεύω πως έστω κ 5 μαθήματα με 600 σελίδες ύλη το καθένα θα βγουν μέχρι την εξεταστική, οπότε έχεις κάποια συμβουλή για το πώς θα πρέπει να διαβάσω;;; Επιτομές βοηθούν ή δεν περνά κανείς μάθημα χωρίς να διαβάσει όλο το βιβλίο κάθε φορά;
2) Με τόσες ώρες που χάνονται λόγω καταλήψεων από τη μία κ με τους καθηγητές του ίδιου μαθήματος να είναι 2-3 διαφορετικοί κ να μην υπάρχει ενιαία ροή στις παραδόσεις, πάλι δεν έβγαλα ιδιαίτερα άκρη ώστε να κατευθυνθώ μέσω σημειώσεων. Υπάρχουν κάπου αξιόπιστες σημειώσεις;;;
Και πάλι θα ευχαριστήσω εκ των προτέρων γιατί ξέρω ότι ρωτάω πολλά κ σύνθετα,αλλά βρίσκομαι σε πανικό βασικά. Sorry!
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Θα πρέπει να διαβάζεις σημειώσεις και παράλληλα το βιβλίο.
Εξαρτάται το μάθημα και η επιτομή. Αλλού πας για βαθμό με επιτομή κι αλλού οι επιτομες καίνε κόσμο. Γενικά δεν συνιστώ επιτομές, εκτός αν ο χρόνος είναι λιγοστός.
Δεν ξέρω, ίσως αν ζητούσες από συμφοιτητές σου να σου έδιναν. Επίσης, στο eclass ανεβάζουν υλικό και οι καθηγητές.
Εξαρτάται το μάθημα και η επιτομή. Αλλού πας για βαθμό με επιτομή κι αλλού οι επιτομες καίνε κόσμο. Γενικά δεν συνιστώ επιτομές, εκτός αν ο χρόνος είναι λιγοστός.
Δεν ξέρω, ίσως αν ζητούσες από συμφοιτητές σου να σου έδιναν. Επίσης, στο eclass ανεβάζουν υλικό και οι καθηγητές.
0 .

-
xristos
- Rookie poster

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Καποδιστρίου 1 έχει ένα καλό. Είχα βγάλει πριν λίγο καιρό με 2.5 λεπτά η ασπρόμαυρη.
0 .

-
xristos
- Rookie poster

Admin έγραψε:Καποδιστρίου 1 έχει ένα καλό. Είχα βγάλει πριν λίγο καιρό με 2.5 λεπτά η ασπρόμαυρη.
Ναι αυτο εχω δει κι εγω , το copybross, αλλα ειπα μηπως ειναι 2.5 λεπτα απο εναν ορισμενο αριθμο σελιδων και πανω. Ιδια τιμη ισχυει και για εκτυπωσεις ε;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ναι, εννοείται.
Ουσιαστικά το τύπωμα πληρώνεις. Το αν θα φέρεις βιβλίο ή pdf είναι ανεξάρτητο.
Ουσιαστικά το τύπωμα πληρώνεις. Το αν θα φέρεις βιβλίο ή pdf είναι ανεξάρτητο.
0 .