τι σκέφτεσαι τώρα;
-
bizeli
- Moderator

-
Teo
- Rookie poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Δεν έχω ιδέα από φόρουμ πρώτη φορά γράφω!Οπότε δεν έχω ιδέα και που γραφω.. σίγουρα σε λάθος συζητήση. Οπότε μην παρεξηγηθω.
Απλά όλη μέρα διαφωνούσα με μια φίλη τα πόσα κλείνει στα γενέθλια που έρχονται. Είναι 12/8/1982 οπότε για εμένα κλείνει τα 39. Δηλαδή είναι 39 χρόνια πια σε αυτή την ζωή και από κει κ πέρα πάει για τα 40. 39+1 39+2 39+3κ πάει λέγοντας. Οπότε πχ τον Απρίλιο δεν θα είναι πια 39 θα κοντεύει να κλείσει τα 40 σε 4 μήνες. Έτσι δεν είναι ???
Και το σημαντικότερο!
Τώρα πόσα κεράκια θα πρέπει να βάλει?
Απλά όλη μέρα διαφωνούσα με μια φίλη τα πόσα κλείνει στα γενέθλια που έρχονται. Είναι 12/8/1982 οπότε για εμένα κλείνει τα 39. Δηλαδή είναι 39 χρόνια πια σε αυτή την ζωή και από κει κ πέρα πάει για τα 40. 39+1 39+2 39+3κ πάει λέγοντας. Οπότε πχ τον Απρίλιο δεν θα είναι πια 39 θα κοντεύει να κλείσει τα 40 σε 4 μήνες. Έτσι δεν είναι ???
Και το σημαντικότερο!
0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Teo έγραψε:Δεν έχω ιδέα από φόρουμ πρώτη φορά γράφω!Οπότε δεν έχω ιδέα και που γραφω.. σίγουρα σε λάθος συζητήση. Οπότε μην παρεξηγηθω.
Και το σημαντικότερο!
Έτσι είναι.
39 κεράκια πρέπει να βάλει, αφού στις 12/8/1983 θα είχε βάλει ένα κεράκι.

1 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
vallon
- Supreme poster

ρε μπιζέλι δεν παρατάς τις βλακείες
άντε παιδί μου να μπας και πρόκοψεις και κάνεις κάνα παιδάκι
κάθεσαι και χαζολογάς με όλους τους παλιόγερους εδώ μέσα
εμεις ειμαστε καμμένα χαρτιά βρε γι αυτό κολοβαράμε στο φορουμ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Μα δεν είναι τέλειο αυτό το χρώμα;
Ωραιο ειναι, να τα κανεις ετσι. Και το χτενισμα μου αρεσει.
vallon έγραψε:ρε μπιζέλι δεν παρατάς τις βλακείες
Ισχυει
.gif)
0 .
-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:ρε μπιζέλι δεν παρατάς τις βλακείες
Έλα μωρέ σιγά.
Κι εγώ καμένη είμαι.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Ωραιο ειναι, να τα κανεις ετσι. Και το χτενισμα μου αρεσει.
Φράντζα δε θέλω αλλά το υπόλοιπο το χω.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ωπα αυτο δεν το ηξερα αλλα θα περιμενω την διαφωτιση απο τον ραν και τα αλλα παιδια
Mordechai Frizis
1 ώρα ·
Δυστυχώς ο κόκκινος ρωσικός στρατός όταν απελευθέρωσε το Άουσβιτς, συμπεριφέρθηκε αισχρά προς τις Εβραίες κρατούμενες, τις οποίες βίασε και αντιμετώπισε ως δούλες.
Και μετά έρχονται κάποιοι κομμουνιστές σήμερα και με υφάκι νουθετούν εμάς τους Εβραίους πατριώτες που δεν αποδεχόμαστε τα μανιφέστα τους, πώς τολμούμε να αμφισβητούμε τους κόκκινους "σωτήρες" μας, που ταυτίζονται 100% με τους χειρότερους εβραιο-φονιάδες του σήμερα, τους ισλαμιστές άρ_βες τρομοκράτες...
Mordechai Frizis
1 ώρα ·
Δυστυχώς ο κόκκινος ρωσικός στρατός όταν απελευθέρωσε το Άουσβιτς, συμπεριφέρθηκε αισχρά προς τις Εβραίες κρατούμενες, τις οποίες βίασε και αντιμετώπισε ως δούλες.
Και μετά έρχονται κάποιοι κομμουνιστές σήμερα και με υφάκι νουθετούν εμάς τους Εβραίους πατριώτες που δεν αποδεχόμαστε τα μανιφέστα τους, πώς τολμούμε να αμφισβητούμε τους κόκκινους "σωτήρες" μας, που ταυτίζονται 100% με τους χειρότερους εβραιο-φονιάδες του σήμερα, τους ισλαμιστές άρ_βες τρομοκράτες...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Darkdays
- Rookie poster

-
bizeli
- Moderator

Σας έχει τύχει ποτέ να είστε πρώτοι στο φανάρι, να ανάβει πράσινο, να ξεκινάς αλλά οι πίσω από σένα να είναι ακόμα σταματημένοι;
Κι εκείνη την ώρα σκέφτεσαι
Μήπως δεν είδα καλά;
Μήπως ήταν κόκκινο;
Ντάξει μετά από λίγο ξεκινούν αλλά σου περνάει για λίγο μήπως έκανες κάποια μαλακία.
.gif)
Κι εκείνη την ώρα σκέφτεσαι
Μήπως δεν είδα καλά;
Μήπως ήταν κόκκινο;
Ντάξει μετά από λίγο ξεκινούν αλλά σου περνάει για λίγο μήπως έκανες κάποια μαλακία.
.gif)
0 .